TAKE AWAY SILKEBORG

Kender du lokalerne til det  helt rette burgerspot, hvor vi kan servere take away i Silkeborg?  Vi søger nemlig. 

Lækker take away i Silkeborg - vores anbefalinger

 

Med i alt ni restauranter fordelt over hele landet, har vi efterhånden gjort os, i hvert fald lidt, bemærket på Danmarkskortet.

Af uransagelige årsager er vores burger endnu ikke nået helt til Silkeborg. Kender du til de rette lokaler, hvor vi på sigt kan slå vores folder, så giv os endelig et praj. Vi drømmer nemlig om, at vi en dag kan byde på greasy burgere i alle landets store byer.   

Men hvad gør man så, når sulten ruller ind og man febrilsk søger efter en greasy burger og take away i Silkeborg? Det skal vi fortælle dig. Vi har nemlig været en tur i byen og udforsket Silkeborgs take away –  og fundet de bedste af slagsen. Læs med nedenfor – vi kan dog ikke love dig, at du ikke bliver lidt sulten. 

 

Anbefaling 1

Sydende, saftige Burgerss

Hos Burgerss på Vestergade i Silkeborg serverer de en seriøs god og saftig burger – præcis som vi kan lide den. Der er hverken sparet på ost, bacon eller masser af grease.

På menuen finder du både de saftige cheeseburgerss, de klassiske hamburgerss for ikke at glemme de velsmagende veggieburgerss uden kød. Med andre ord finder ud noget for enhver smag på den populære restaurant i Silkeborg.

Anbefaling 2

Freddies To-go

Er du i nærheden af Nygade i Silkeborg bør du helt sikkert svinge forbi Freddies To-go. For her serverer de den amerikanske spise, som vi bedst kan lide dem. Fyldt med masser af lækre råvarer, rigeligt med dip og mayo for ikke at glemme osten.

Vi har særligt set os lune på deres DB Holy Chick, der med hele to stykker saftige kyllingebryster, mayo, dobbelt cheddar, løg, pickles og salat får vores mundvand til at løbe.

Indtast i Google de magiske ord: take away Silkeborg

Som det fremgår, kommer der flere lækre bud op, når du er på udkig efter en saftig burger i Silkeborg. Grillen Burgerbar er dog desværre ikke én af mulighederne – endnu. Og det er en skam, for vi gør en dyd ud af at servere de bedste burgere med de saftigste bøffer – hvad end du mest er til vegetarudgaven, af oksekød eller kylling. Det gælder også, når vi serverer take away. 

Men hvad gør en god burger? Hvad skal den indeholde og hvordan skal den smage? Det har vi heldigvis svaret på. For vi har efterhånden smagt en burger eller to – og har derfor opnået en vis ekspertise i forhold til, hvordan man laver den lækre spise til perfektion – og den deler vi naturligvis gerne ud af. Måske du selv kan give dig i kast, hvis du craver take away i Silkeborg, men ikke kan finde den burger, der får dit mundvand til at løbe. 

Det er nemlig lidt af en kunst at lave en burger til perfektion. Bolle, bøf og alt det lækre indhold skal være perfekt afstemt og komplimentere hinanden til fulde. Men lad os starte fra bunden – nemlig ved underbollen. Den skal helst være blød, luftig – og vi foretrækker den også gerne lidt sød. Alt det finder vi i den lækre briochebolle. 

Ingen burger uden dip. Vi kan godt lide den fuld af smag, krydderi og måske lidt bid. En god mayo eller en lækker ranch-dressing kan seriøst gøre underværker –  prøv selv. Bøffen er en historie for sig. Vi foretrækker den medium stegt, så den stadig er fuld af saft, kraft og masser af grease. Man skal dog heller ikke kimse af friteret kylling eller en vegetarisk bøf – mums siger vi bare.  

 Sidst, men absolut ikke mindst, skal burgeren naturligvis være fyldt med det lækreste garniture. Salat og tomat for masser af friskhed, pickles for let syrlighed og lidt friture i form af spicy cheesebombs skader absolut heller ikke. Kun din fantasi – og sult sætter grænserne for, hvad du kan og bør putte i din burger, når du har cravings.

Hvad Grillen Burgerbar kan gøre for take away i Silkeborg

Jamen, der er ikke så meget at sige. Vi har et stort udvalg af perfekt sammensatte burgere, der både har det rette niveau af snask, og som bare smager piv-godt. Så kender du til de rette lokaler, hvorfra vi kan servere take away i Silkeborg, så giv os gerne et tip. 

Vi ville nemlig elske, ikke kun at servere burgere, men også vores bud på de lækreste, mest saftige og saltede fries som take away i Silkeborg. På menuen finder du både de helt klassiske Almindelige fries, de krøllede Curly fries for ikke at glemme de søde og salte Sweet Potato fries. Kan det ikke blive greasy nok? 

Så er det måske i stedet vores Cheese Fries eller Oh My Fries, du skal sætte tænderne i, hvis vi en dag kommer til byen. Vi har dog én ting at sige: de kan godt gå hen og blive et afhængighedsskabende bekendtskab. 

Vores fries går ualmindeligt godt hånd i hånd med vores shakes. Kombinationen af salt og sødt kan altså bare noget. 

Du kan tjekke vores take away menukort ud, og få en lille appetizer på alt det vi serverer fra vores restauranter. Og begynder mundvandet at løbe, så frygt ej. Silkeborg ligger kun cirka en halv time fra hhv. Herning & Aarhus, hvorfra vi dagligt langer masser af take away over disken. 

Hvor kan man smage på Grillens lækkerier?

Foruden Herning og Aarhus (Klosterport) finder du vores restauranter i AalborgVejleRoskilde og København, så skulle du komme forbi én af disse byer, kunne du oplagt tage et smut forbi Grillen Burgerbar og tage lidt take away med dig, så du kan prøve vores udvalg. Du vil ikke fortryde det.

Vil du høre mere om vores udvalg, eller har du måske et forslag til, hvor din næste take away mulighed skal ligge henne i Silkeborg, så kontakt os gerne.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!