Take away Valby - Bestil den bedste burger fra Grillen

Vi mener, at alle skal have mulighed for at sætte tænderne i en greasy og smagfuld burger, ikke kun i vores hyggelige restauranter, men også som take away i Valby. Vi stræber efter at lave burgermenuer, som alle har råd til, når maden skal bestilles udefra. Hvis du er studerende, tilbyder vi endda en studierabat på 20 % ved fremvisning af gyldigt studiekort. 

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre og mundvandsdrivende burgere her på hjemmesiden, eller besøge os i vores hyggelige restauranter rundt om i København og Jylland.

Det gælder, både hvis du spiser i en af vores restauranter, eller hvis du bestiller take away, at du helt selv kan sammensætte din menu med din favorit burger, din foretrukne pommes frites variant, dip og drikkelse. Vi sammensætter vores burgere på menukortet ud fra smagskombinationer, som vi ved fungerer, men du kan til hver en tid tilføje ekstra elementer, så den lever op til alle dine cravings.

En burger, der kan kurere tømmermænd

Når man vågner op med tømmermænd, og det sidste man orker er at gå ned og handle, for derefter at stå og lave mad, så er det bare en oplagt løsning at bestille en burger som take away. 

Det kan noget særligt at ligge i sofaen og nyde en saftig burger med sprøde pommes frites på en lørdag eller søndag, hvor du ikke har gjort andet end at bestille maden og hentet den ved hoveddøren. Vi dømmer dig ikke, men kommer dig derimod med glæde til undsætning. 

Vi har ikke en restaurant i Valby endnu, og hvis du ikke vil have maden bragt til døren fra den nærmeste restaurant, findes der andre gode take away restauranter i Valby, som du kan tjekke ud. Du er dog altid velkommen til at bestille din mad hos os, hvis du ikke har noget imod at tage et smut til Vesterbro lige ved siden af Valby. 

Hvis du gerne vil fristes i ny og næ, så følg os på Instagram eller Facebook, så du ikke går glip af nyheder og lækre billeder af vores mad.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!