TAKE AWAY VANLØSE

Take away i Vanløse er ikke så dårlig en ide, når man er sulten og overskuddet til selv, at lave maden ikke er til det, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv lidt.

Den bedste take away i Vanløse

Når sulten triller ind, og man sukker efter alle de usunde ting og søde sager, så er det måske tid til at finde på noget at spise. Køleskabet tomt, der er langt at gå ned til det nærmeste supermarked, når kroppen er tømt for strøm, så hvad gør man?

Grillen Burgerbar har et utal af lækre burgers, der får mundvandet til at løbe. Vi har både variationer til vegetarer og veganere, kødelskeren, og den, der ikke kan stå for fried chicken. Hertil kan du få flere forskellige slags fritter, med eller uden topping, milkshakes og meget mere. Blev sulten lige værre? Det beklager vi, for vi har faktisk slet ikke en restaurant i Vanløse.

Vores anbefalinger til take away i Vanløse

Hvis du ikke vil tage turen til én af de nærmeste af vores restauranter i, for eksempel, Nørrebro, og udbringningen ikke kan nå ud til din adresse, så kan du gå med én af vores anbefalinger til take away i Vanløse.

Herunder gennemgår vi take away steder, som, vi mener, er værd at prøve i Vanløse.

Seoul Koreansk B.B.Q

Er du i humør til asiatisk, så er koreansk måske en ide. Hos Seoul Koreansk B.B.Q laver de suveræn koreansk mad, som kan nydes af alle og enhver. Her kan du både få klassisk koreansk barbeque, såvel som nudel og risretter af enhver form.

Anbefalingsværdigt er deres bibimbap, der både kan fås med oksekød og med grøntsager. Så hvis du endnu ikke har prøvet dette, så er det tiden for at prøve det nu

Adresse: Skjulhøj Allé 8A, 2720 Vanløse

Restaurant India

Er du til indisk, så er Restaurant India klart et besøg værd. Her kan du få mange forskellige slags små forretter, som du kan nyde i selskab med dine nærmeste eller dine venner. Indisk mad er nemlig super delevenligt, men kan også sagtens spises af dig alene.

Udover at være super lækkert og perfekt krydret, så er priserne overkommelig for enhver pengepung, så alle budgetter kan holde til take away fra Restaurant India i Vanløse.

Adresse: Jyllingevej 2, 2720 Vanløse

Wedo

Er du til en sund salat, der har sprødt grønt og lækre topping, så er Wedo stedet for dig. Her kan du nemlig få et utal af forskellige salater, som både er fulde af smage og supersprøde. Derfor vil du ikke blive skuffet, hvis du vælger at gå den lidt sundere vej.

Hvem har sagt, at salater skulle være kedelige? Du kan også meget nemt og hurtigt få din salat som take away til frokost i Vanløse.

Adresse: Jernbane Allé 39, 2720 København

Vi håber at ovenstående har givet dig nogle ideer til take away i Vanløse, så du kan få stillet din sult. Ellers kan du altid komme forbi én af vores restauranter og sætte tænderne i en lækker burger med fritter og det hele.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!