Take away Viborg - Mad fra den bedste restaurant i byen

Er du på udkig efter et godt sted eller en restaurant, hvorfra du kan få noget lækkert take away i Viborg? Vi kan godt forstå, at du gerne vil springe madlavningen over en gang i mellem, og derfor tilbyder Grillen Burgerbar også nogle af landets bedste burgere som take away.

Dog har vi endnu ingen restaurant i Viborg, og derfor kan vi heller ikke forkæle jer, skønne Viborgensere, med vores gode burgermenuer, sprøde fritter og milkshakes – endnu.

Skulle du kende til et godt sted eller nogle gode lokaler, hvor vi kunne ligge vores næste restaurant, så giv os et tip!

Hvor findes den bedste take away i Viborg?

Da vi ikke selv har en restaurant i Viborg, kan vi desværre endnu ikke tage titlen, men derfor vil vi gerne give vores bud på, hvor du ellers kan søge hen, hvis du skal have lækker take away i Viborg. I det nedenstående vil du finde vores anbefalinger til gode steder, du kan søge hen, når du skal have take away.

Restaurant Kehlet

Er du på udkig efter autentisk italiensk take away, både pasta, pizza, antipasti og andet lækkert fra det italienske køkken, så kan du med fordel søge til Restaurant Kehlet. Her kan du nemlig få alle de gode smage fra Italien med dig hjem i Viborg.

Take away behøver bestemt ikke kun at være pizza, men kan også være en lækker bøf, laksemousse, eller måske en hel lasagne til hele familien. Alt dette tilbyder denne skønne restaurant som take away i Viborg. Så hvis du bor i eller befinder dig nær Viborg, vil vi klart anbefale at tage et smut her forbi og smage på de lækre ting på menukortet.

Adresse: Nytorv 12, 8800 Viborg

Kylling & Co

Hos Kylling & Co finder du et godt og mere sundt alternativ til hurtigt take away. Her kan du få lækre salater, du selv kan få lov til at blande, frisksmurte sandwiches, bagels, tortillas og meget andet lækkert, som du kan drage fordel af i hverdagen. Her er der nemlig fokus på, at alt take away ikke skal være snasket og komme fra en frituregryde.

Kylling & Co ønsker at gøre hurtigt mad mere lækkert, sundere og til et bedre valg. Derfor kan du være sikker på at finde gode, sunde alternativer her til, det du plejer at få nede fra den lokale grill.

Adresse: Gravene 4, 8800 Viborg; Randersvej 66D, 8800 Viborg.

Café Reborn

Hvis bæredygtig take away og madspild er nogle af de emner, som du engagerer dig i, så er det oplagt at tage lidt take away med dig hjem fra Café Reborn i Viborg. Her får du nemlig plantebaseret mad, der ikke bare smager forrygende, men også ser fantastisk lækkert ud. 

Så har du appetit på lidt lækkert vegansk mad, så er dette stedet. Her kan du både få sandwiches, wraps og andre lækre sager at tage med dig ud eller hjem som take away. Om fredagen serveres der sågar varme retter, som er glutenfri, så du kan være med, uanset hvilken kost du skulle være på. Det er klart et besøg værd hos Café Reborn i Viborg.

Adresse: St. Sct. Hans Gade 11A, 8800 Viborg.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!