Burger Holbæk - Find den mest lækre og greasy af slagsen her

Burger Holbæk

Kender du til det helt rigtige spot til vores burgerbar i Holbæk? Vi søger nemlig!

 

DEN BEDSTE BURGER I HOLBÆK - vores anbefalinger

Den bedste burger i Holbæk serveret af undertegnede lader desværre vente på sig. Men kender du til de helt rigtige omgivelser, er der måske en chance for, at vi en dag langer all the greasy stuff over disken her. Før det bliver en realitet, har vi været en tur ude i byen og udvalgt nogle af vores favoritter. Læs med og få vores anbefalinger nedenfor. 

Anbefaling 1

Vegansk burger i Holbæk

Er det en ting? Svaret af ja, hvis du spørger den populære restaurant. Og selvom vi har en forkærlighed for en velstegt hakkebøf eller sprød kylling, så kan en vegansk burger i Holbæk også noget.

For der er heldigvis ikke sparet på grease. Den er der nemlig masser af. That’s so yummy.

Anbefaling 2

Karamelliserede løg – og mange af dem

Det kan du glæde dig til, når du besøger Restaurant Bryghuset til en smagfuld burger i Holbæk. Opskriften lyder som en, vi kan være med på.

Oksekød, karamelliserede løg, trøffelmayo, cheddar, bacon og tomat. Det er en burger, der vil frem i tilværelsen, og vi kan også forstå, at den er populær blandt folket derude.

Anbefaling 3

Dem hyggeliste havnecafé

På havnen finder du måske den eneste burger i Holbæk med udsigt til havet. Udover den gode udsigt, er der skruet op for den gode smag og friske råvarer. Er du også vild med en sprød kyllingeburger i Holbæk. Så kan du med fordel tage en tur forbi Kabyssen – for s

EN BURGER FULD AF SMAG - OG OST

Findes der noget bedre end en stor og saftig burger? Altså den slags, hvor du med sikkerhed er garanteret fedtede fingre – allerede efter første bid. Det gør der i hvert fald ikke, hvis du spørger os. Vi er vilde med den amerikanske spise, men det kommer (forhåbentlig) ikke som en overraskelse for nogen.

Ifølge os skal en burger helst bestå af den helt rette kombination af blødt og sødt, salt og sprødt. En saftig bøf, der steges til perfektion eller et stykke med kylling, der paneres og frituresteges for den perfekte sprødhed. Det er lige os. Dernæst kan vi ikke få nok af en god dressing eller dip. Grillen’s Mayo er af flere grunde en klar favorit, for den har lidt af det hele.

Det vigtigste må dog være mængden af ost. For den, kan vi aldrig få for meget af. Som i aldrig. Derfor er ost i alverdens afskygninger også en stor del af vores menu – og det bliver den ved med at være.

Sulten efter mere?

Kan du ikke helt finde den burger i Holbæk, som du drømmer om? Så frygt ej. For du er kun en halv time fra The Cheesy Beast, Pablo eller Fried Chicken, hvis du befinder dig i Holbæk. Så spørgsmålet er bare, hvad du venter på?