GRILLEN FOODTRUCK

"THIS TRUCK IS LOADED WITH BURGERS"

Vi har besluttet, at det skal være endnu nemmere for os at bringe vores greasy burgers ud til det danske folk.

Derfor har vi designet vores helt egen Foodtruck på ægte street-food manér, hvorfra vi kan lange burgers over disken til det sultne folk. Det er en hel ny og charmerende måde at servere cateringmad, men som er mindst ligeså smart.

Hvert år kører vi vores Foodtruck ud på udvalgte lokationer og til enkeltstående events, hvorfra vi serverer burgers. Følg med på vores Instagram @grillenburgerbar, og bliv opdateret på hvornår foodtrucken befinder sig i nærheden af dig.

BOOK GRILLEN FOODTRUCK

Er du på udkig efter mad eller catering til dit kommende event? Så er vores Foodtruck et oplagt valg. Uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, natmad til et bryllup eller noget helt andet, så kan du altid leje vores Foodtruck.

Vores imødekommende kokke og tjenere kan altid fremskaffe store smil og gode grin hos de bestillende. Grillen Foodtruck holder til i København, men kører glædeligt land og rige rundt – de første 100 kilometer er inkluderet i prisen. Ved bestilling af Foodtrucken kræves en bestilling på minimum 65 burgere, og vi serverer desværre ikke fries, så de ekstra sultne må nappe en ekstra burger i stedet. Foodtrucken tilbyder et begrænset udvalg af burgers, udvalgt for at sikre en effektiv og flydende servering.

Bacon & Cheese
Cheeseburger med bacon, pickles og Grillens mayo

Juicy Dew
Cheeseburger med bacon, Peppadew peppers og Grillens mayo.

Det er muligt på forhånd at tilkøbe add ons: tomat, ekstra bøf med ost, syltede rødløg, bacon og pickles – hvis du ønsker at gøre det ekstra lækkert til dit event.

Skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit event.

HØR MERE OM FOODTRUCKEN

Ønsker du at høre mere om vores Foodtruck samt mulighederne med denne? Så skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så kan vi samme finde den bedste løsning til dig og dit event. Har du allerede en bestemt dato i tankerne, er du velkommen til at udfylde kalenderen. Læs om vores betingelser HER

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!