Foodtruck - Lej burgervogn til fest hos Grillen Burgerbar

Vi har besluttet, at det skal være endnu nemmere for os at bringe vores greasy burgers ud til det danske folk.

BOOK GRILLEN FOODTRUCK

Er du på udkig efter mad eller catering til dit kommende event? Så er vores Foodtruck et oplagt valg. Uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, natmad til et bryllup eller noget helt andet, så kan du altid leje vores Foodtruck.

Se vores E-smiley her 

THIS TRUCK IS LOADED WITH BURGERS

Er du på udkig efter mad eller catering til dit kommende event? Så er vores Foodtruck et oplagt valg. Uanset om det er en fødselsdag, virksomhedsevent, konfirmation, natmad til et bryllup eller noget helt andet, så kan du altid leje vores Foodtruck.

Vores imødekommende kokke og tjenere kan altid fremskaffe store smil og gode grin hos de bestillende. Grillen Foodtruck holder til i København, men kører glædeligt land og rige rundt – de første 100 kilometer er inkluderet i prisen. Ved bestilling af Foodtrucken kræves en bestilling på minimum 75 burgere, og vi serverer desværre ikke fries, så de ekstra sultne må nappe en ekstra burger i stedet. Vognen tilbyder et begrænset udvalg af burgers, udvalgt for at sikre en effektiv og flydende servering.

bacon &cheese burger

Bacon & Cheese

Cheeseburger med bacon, pickles og Grillens mayo

John Doe

Bøf, ost, salat, pickles, rødløg og Grillens mayo

The Loofah

Økologisk svampebøf, salat, pickles og Grillens Mayo

Det er muligt på forhånd at tilkøbe add ons: ekstra bøf med ost, syltede rødløg, bacon og pickles – hvis du ønsker at gøre det ekstra lækkert til dit event.

Skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit event.

LEJ VORES BURGERVOGN

Hvad end det er natmad til den store dag, hovedretten til din fødselsdag eller en snack til et firmaarrangement, så kommer Grillens burgervogn gerne ud og serverer burgere for dig og dine gæster.

Vi tager det hele med, så du ikke skal tænke på noget. Dette gælder selvfølgelig alle ingredienser, køkkenet, og når vi kører igen, tager vi naturligvis også opvasken med. Du skal med andre ord ikke tænke på noget som helst, vi har nemlig styr på det.

Du kan blot læne dig tilbage med en Grillen burger i hånden og nyde dit selskab, helt som du har fortjent det. Så skal vi nok bikse en lækker menu sammen i vores foodtruck, der både vil smage og behage den største madkritiker til ethvert arrangement.

INGEN FEST UDEN GOD MAD

Den klassiske cateringløsning indebærer sjældent snaskede burgere og en foodtruck, men det er måske netop det overraskelsesmoment, der gør vores foodtruck til det helt rette valg til dit event.

Er det et mere uformelt arrangement, som en 18 års fødselsdag, eller et arrangement, hvor der skal fejres noget stort og festes til den lyse morgen, kan burgere oplagt være den mad, du skal gå med, så dine gæster kan føle sig mætte.

Fra vores foodtruck vil vi kunne servere burgere til alle gæster på et hvilket som helst areal, hvad end dette er hjemme i baghaven, på et sportsareal, på arbejdspladsen eller til den store fest i de overdådige lokaler.

Lad os høre dine ønsker, så vil vi imødekomme dem på bedste vis.

EN BURGER FRA VORES FOODTRUCK

Lej vores foodtruck og få serveret en burger efter din smag, lige ud af den mobile burgervogn. Vi tager gerne turen til både Fyn og Jylland, selvom vi holder til i det københavnske område.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at leje vores burgervogn.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ønsker du at høre mere om vores Foodtruck samt mulighederne med denne? Så skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så kan vi samme finde den bedste løsning til dig og dit event. Har du allerede en bestemt dato i tankerne, er du velkommen til at udfylde kalenderen. Læs om vores betingelser HER.

En foodtruck efter julefrokost, sommerfest eller firmadag

Vi er åbne overfor muligheder og gode idéer, og vi sammensætter gerne præcis det, du ønsker. Står du eksempelvis og skal planlægge et stort arrangement, såsom julefrokost for +600 mennesker, og tvivler du på dine muligheder for mad til alle. Ikke mindst på natmaden senere hen på aftenen?

Her kommer en burger foodtruck, eller burgervogn, ind i billedet. Vi ved nemlig, at alle kollegaer, i forlængelse af en julefrokost, sommerfest eller helt tredje, sætter pris på en god snasket burger, efter en lang aften. En god nem natmad, som alle vil elske.

Fra 60 til 700 - vi finder det rette opsæt

Uanset om dit selskab er 60 eller 700 gæster samlet, så finder vi en løsning, der passer netop jeres setup og arrangement. Har din virksomhed samlet flere hundrede gæster til den årlige julefrokost, så kan vi komme med mere end blot én burgervogn og foodtruck. Lej en burgervogn til den type fest, du skal afholde. Vi sender dig gerne et tilbud på dine muligheder, ud fra hvor mange I er, og om det er natmad, aftensmad, snacks eller frokost, og hvilke menuer, I ønsker. Vi skræddersyer selvfølgelig dit tilbud til jeres fest.