Restaurant Aalborg - Et af de bedste spisesteder i området​

Adresse

Åbningstider

Søn – Tors: 11:30 – 21:00
Fre – Lør: 11:30 – 21:30

Se vores E-smiley her 

Aalborg burger

I Aalborg finder du vores restaurant tæt på Limfjorden. Book bord eller bestil take away. Få de sprødeste burger, fries og mayo på et af vores spisesteder.

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant Aalborg

Spørger du folk fra Aalborg, hvor man får den bedste burger i byen, vil mange svare Grillen Burgerbars restaurant, som et af de udvalgte spisesteder. Ikke langt fra den smukke Limfjord og tæt på Aalborg centrum, finder du den familievenlige restaurant Grillen Burgerbar. Her kan den burger-elskende aalborgenser alle dage på ugen bestille en burgermenu bestående af burger, fries og mayo.

Der er mad til enhver smag, mad der kan mætte enhver mund og skønne omgivelser, hvis du vælger at blive og spise på vores restaurant i Aalborg, et af de bedste spisesteder at bestille burger.

Burger i smørhullet

Centralt placeret i Aalborg, i det charmende kvarter omkring Nytorv, ligger Grillen Burgerbar. Skinner solen er det oplagt at tage din burger med ud på Havnefronten som take away. Her kan du nyde din burgermenu på promenadens trappeforløb eller en af de små nedsænkede terrasser, hvor man kan komme rigtig tæt på vandet.

Du er naturligvis også altid velkommen til at blive og spise din burger i vores restaurant – et af de oplagte spisesteder. Vil du være sikret en plads i vores restaurant anbefaler vi, at du booker et bord på forhånd. Skal du videre til koncert i det ikoniske Musikkens Hus, kan du starte din aften med en burger i vores nærliggende restaurant blot 1 km derfra. Får du brug for en gåtur efter at have spist en burger, er der rig mulighed for dette omkring vores restaurant, hvor du blandt andet kan gå en tur forbi oplevelseshuset Utzon Centret, opkaldt efter arkitekt og Aalborg-dreng Jørn Utzon.