JAGTEN PÅ DEN BEDSTE BURGER I ESBJERG

Burger Esbjerg

Ved du lige, hvor de rette lokaler til en fænomenal burgerbar ligger i Esbjerg? Vi søger nemlig!

Esbjergs bedste burgere - vores anbefalinger

Vi har alle været der. Sulten kommer snigende, maven knurrer. Overskuddet til at lave mad er der bare ikke. Det er næsten uoverskueligt at tænke på at skulle ned og handle ind.

Det kunne ellers være meget lækkert med en lækker, snasket burger, der får mundvandet til at løbe, bare ved tanken. Den skal være i en blød bolle, der lige har kysset grillen, så den har fået lidt varme, men ikke er blevet ristet for meget. En saftig bøf, der er stegt til perfektion. Sprøde, friske grøntsager – salat, tomat – ikke for meget, det skal holdes simpelt. Cremet dressing OG mayo – begge dele, selvfølgelig.

Det ville da også lige være prikken over i’et, hvis burgeren blev serveret med sprøde, salte fritter med en uimodståelig dip til, og ja, så lige en iskold, brusende cola eller syndig milkshake til at skylde ned med.

Spørgsmålet er: findes en sådan burger i Esbjerg? En burger, der får englene til at synge fra første til sidste bid. Det tror vi ikke, for Grillen Burgerbar har endnu ikke taget sit indtog med den bedste burger i Esbjerg. Men der er nu også et par andre gode bud ude i byen – og dem har vi naturligvis været ude og smage på. Læs med og få vores anbefalinger. 

Anbefaling 1

En burger anakist

Det siger ellers ikke så lidt, men det er hvad du finder hos Burger Anarcgy på Esbjerg Streetfood. Stilen er naturligvis streetfood-styles og deres mad derfor perfekt som take away, da den nemt kan gribes med på farten. Vi er vilde med de mange gode råvarer, der anvendes og som skaber nogle propfyldte burger – fuld af smag.

Er du til fries, der er liiidt ekstra? Så prøv deres variant af Bacon Cheese Fries eller Chili Cheese Fries – de kan altså bare noget.

Er du ikke til bøf kan vi varmt anbefale deres El Diablo med sprød kylling, chilimayo, chimichurripeber, grillet padronpeber, hjertesalat og briochebolle. Alt vores madhjerte begærer.

Anbefaling 2

Når brevene udskiftes med burgere

Engang var det breve, der kom ud af det gamle posthus i Esbjerg. De er dog for længst skiftet ud med, blandt andet, lækre, saftige og greasy burgere – lige efter vores smag. På menukortet kan du både finde de helt klassiske af slagsen, men BBQ, crispy kylling og en vegansk udgave pryder også menuen.

Udover at serverer yderst veltillavet mad er Posthuset på Torvet også en rigtig hyggelig restaurant. Saml familien til en hyggelig middag eller tag venner under armen til en sjov og lækker aften. Vi lover jer, I ikke vil fortryde det. 

Den klassiske bøf 

Klassisk behøver ikke at betyde kedeligt. På vores menukort er der rig mulighed for, at få fingrene i en lækker klassisk bøf burger, UDEN at det bliver en kedelig smagsoplevelse. Vi har flere varianter, så det er bare om at holde tungen lige i munden, så ikke sulten stiger dig til hovedet.

Vi kan give Esbjerg burger af højeste kvalitet

Det er måske noget af en påstand at komme med. Men vi er sikre på, at når du først har prøvet én af burgerne på vores menu, så går du ikke tilbage til en dårligere burger, ligesom man ikke går tilbage til en fuser.

På Grillen Burgerbar tilbyder vi en bred vifte af lækre burgere af kvalitets råvarer for enhver smag i Esbjerg. Så om proteinet i en burger skal komme af okse, kylling eller grønt, så er der en mulighed til dig, du kan også vælge at bestille din burger som take away.

En syndig, oksekøds fyldt mulighed kunne være vores Fully Loaded burger, der er en cheeseburger med karamelliserede løg, bacon, pickles og aioli.

Mulighederne er mange, derfor forstår vi også godt, at det kan være svært at vælge en burger i Esbjerg, når det bedste endnu ikke er kommet dertil. Men én ting er helt sikker, Esbjerg. Når vi har fundet de rette lokaler, så kommer vi forbi og serverer den bedste burger, Esbjerg har set.

Grillen gør sulten efter en burger i Esbjerg større

Vi kan godt forstå, hvis det er svært at holde mundvandet tilbage at this point. Men hvis du alligevel godt kan klare at se lidt mere til os og vores burgere, så følg os gerne på Instagram og Facebook, hvor vi løbende kommer med tilbud og nye burgere, der kunne være værd at prøve i Esbjerg.