JAGTEN PÅ DEN BEDSTE BURGER I ESBJERG

Ved du lige, hvor de rette lokaler til en fænomenal burgerbar ligger? Vi søger!

Vi har alle været der. Sulten kommer snigende, maven knurrer. Overskuddet til at lave mad er der bare ikke. Det er næsten uoverskueligt at tænke på at skulle ned og handle ind. Puha…

Det kunne ellers være meget lækkert med en lækker, snasket burger, der får mundvandet til at løbe, bare ved tanken. Den skal være i en blød bolle, der lige har kysset grillen, så den har fået lidt varme, men ikke er blevet ristet for meget. En saftig bøf, der er stegt til perfektion. Sprøde, friske grøntsager – salat, tomat – ikke for meget, det skal holdes simpelt. Cremet dressing OG mayo – begge dele, selvfølgelig.

Det ville da også lige være prikken over i’et, hvis burgeren blev serveret med sprøde, salte fritter med en uimodståelig dip til, og ja, så lige en iskold, brusende cola eller syndig milkshake til at skylde ned med.

Spørgsmålet er: findes en sådan burger i Esbjerg? En burger, der får englene til at synge fra første til sidste bid. Det tror vi ikke, for Grillen Burgerbar har endnu ikke taget sit indtog med den bedste burger i Esbjerg.

Vi kan give Esbjerg burger af højeste kvalitet

Det er måske noget af en påstand at komme med. Men vi er sikre på, at når du først har prøvet én af burgerne på vores menu, så går du ikke tilbage til en dårligere burger, ligesom man ikke går tilbage til en fuser.

På Grillen Burgerbar tilbyder vi en bred vifte af lækre burgere af kvalitets råvarer for enhver smag i Esbjerg. Så om proteinet i en burger skal komme af okse, kylling eller grønt, så er der en mulighed til dig, du kan også vælge at bestille din burger som take away.

En syndig, oksekøds fyldt mulighed kunne være vores Fully Loaded burger, der er en cheeseburger med karamelliserede løg, bacon, pickles og Grillen’s helt egen mayo.

Man kan også skifte bøffen ud med en lækker umami svampebøf omgivet af cheddar, tomat og salat i en bolle smurt med Grillen’s Mayo, ved at vælge vores The Loofah veggieburger.

Mulighederne er mange, derfor forstår vi også godt, at det kan være svært at vælge en burger i Esbjerg, når det bedste endnu ikke er kommet dertil. Men én ting er helt sikker, Esbjerg. Når vi har fundet de rette lokaler, så kommer vi forbi og serverer den bedste burger, Esbjerg har set.

Grillen gør sulten efter en burger i Esbjerg større

Vi kan godt forstå, hvis det er svært at holde mundvandet tilbage at this point. Men hvis du alligevel godt kan klare at se lidt mere til os og vores burgere, så følg os gerne på Instagram og Facebook, hvor vi løbende kommer med tilbud og nye burgere, der kunne være værd at prøve i Esbjerg.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!