Burger Fredericia - Hvor findes den bedste?

Burger Fredericia

Kender du et lokale i Fredericia, hvori vi kunne starte op? Vi søger!

 

En burger i Fredericia, der bare har det hele

Fredericia er en by fuld af liv, der også fortjener en bid af den bedste burger. Hos Grillen Burgerbar gør vi en dyd ud af at forme den bedste burger til enhver smag, så der er noget for alle – om dette skulle være en burger med en saftig oksebøf (eller to?), sprødstegt kylling, eller en veggie burger fuld af smag.

Desværre har vi endnu ikke slået os ned i Fredericia – og det betyder også, at indbyggere såvel som forbipasserende må kigge langt efter netop vores kombinationer. Det betyder dog ikke, at ud ikke kan få en ganske udemærket burger i byen. Der er faktisk flere af slagsen – og vi har været en tur ude og smage på dem. Læs med for at få vores anbefalinger.

Anbefaling 1

Burger, shakes og mere til 

Backyard Burger har ikke kun styr på, hvordan man steger bøf og bacon til perfektion. De har også helt styr på, hvordan man bikser en yderst vellavet og mundvandsdrivende milkshake sammen.

Vi elsker jo som bekendt kombinationen af salt og sødt, og derfor er vi svært glade for, at de serverer en ganske mean shake. Dem skal man indimellem lede længe efter.

Udover shakes serverer de også ‘En ordentlig røvfuld’, som de selv ynder at kalde det, bestående af hot wings, chili cheese tops, mozzarella stick og løgringe. Behøver vi sige, at vi er vilde med dét koncept?

Anbefaling 2

En mums burger

Kommer det som nogen overraskelse, at Café Mums på Gothersgade serverer en virkelig mums burger? Næppe – og okay vi indrømmer også gerne, at dén lå lige til højrebenet. Ikke desto mindre serverer de en virkelig god én af slagsen.

Hertil serveres også nogle virkelig mums, grove fritter. Men det stopper ikke her. For vi kunne naturligvis ikke dy os, da vi så deres milkshakes – eller såkaldte freakshakes – på menukortet.

Kinder, skumbananer, donuts og flødeskum for bare at nævne et par af de ingredienser, som deres shakes er propfyldt med. Behøver vi sige, at vi gik meget mætte fra caféen?

Hvad definerer den perfekte burger?

Hvordan definerer man egentlig den perfekte burger? Det er svært at sige, måske endda umuligt. Alle har forskellige smage, og derfor findes der også mange forskellige definitioner på, hvad den perfekte burger er. Alligevel kan vi nok alle blive enige om, at en rigtig god burger indeholder både noget blødt, noget sprødt, en bøf – salt, surt, sødt og umami.

Et godt eksempel kunne være en blød bolle, der er blevet stegt sprød i lidt smør, så den er blød, når man bider ned i den, inden man rammer den sprøde skorpe inde i burgeren. Den har en saftig bøf, der er stegt til perfektion, så der er en karameliseret skorpe på bøffen, der giver den helt rigtige grillede smag på kødet. Frisk sprød salat, en stor, saftig tomat med masser af umami smag – en lækker dressing måske?

Er drømmen tættere på et vegetarisk alternativ, så kunne det lige så vel være en blød og saftig svampebøf, der kunne gøre det, med et saltet lag af smeltet ost ovenpå… Mmm…

Uanset hvilken slags burger spiser du er, så kender du nok definitionen på den perfekte burger, for lige netop din smagsløg. Og burde man ikke kunne finde den burger i Fredericia?

Den helt rette lokation for en burger i Fredericia

Vi har endnu ikke en restaurant i Fredericia, så derfor kan du desværre ikke nyde en af vores burgere i Fredericia endnu, men måske det kunne blive en realitet.

Indtil videre må du drømme videre om den helt perfekte burger, med de helt rigtige ingredienser og det helt rette niveau af snask, der kan gøre selv den hårdeste madkritiker blød i knæene. Og så har du naturligvis også mulighed for at se alle de muligheder for en god burger vi har, som du kan glæde dig til, mens du venter på den bedste burger i Fredericia.

Se med på hjemmesiden, hvor vi jævnligt tilbyder nye lækre burgere med dertilhørende drikkevarer, herunder kanongode milkshakes. Vi ses til en burger, Fredericia.