BURGER I HELSINGØR

Burger Helsingør

Kender du til et lokale i Helsingør? – Vi søger nemlig det helt rette spot!

Er du på jagt efter den bedste burger i Helsingør?

Vi kender det alle sammen! Klokken slår lidt i burger tid… eller det gør den i hvertfald konstant hos os. Hos Grillen Burgerbar kan vi ikke få nok af denne herlige spise – og måske du også er lidt sulten lige nu? Så læs videre, vi har nemlig samlet nogle af Helsingørs bedste steder, hvor du kan få dig en burger med det hele – og mere til. 

For Grillen Burgerbar er jo som bekendt endnu ikke kommet til Helsingør – og det betyder, at du må finde andre veje, hvis du skulle få pludselige cravings. Læs med og få vores bedste anbefalinger. 

ANBEFALING 1

Med bøffen i fokus

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, af bøffen er i fokus hos Bøff Burgerbar. Men dén har de til gengæld også helt styr på, hvordan skal tilberedes og servers.

Bøffen steges, ifølge dem selv, men naturligvis også os – til perfektion. Det betyder at den er fuld af saft og kraft fra første bid – og det kan vi jo som bekendt godt lide.

Bollen risted og serveres ligeledes lun og helt tilpas. Bøff er absolut et besøg værd, hvis du befinder dig i det nordsjællandske. Og skulle du være vegetar er der intet af frygte.

De serverer nemlig også en yderst vellavet vegetarbøf.

Anbefaling 2

En sprød, lækker og mast sag

Ahva for noget tænker du måske? Men det er faktisk ikke helt ved siden af. For hos Mast Burger på Rosenkilde vej bruger de en helt særlig teknik, hvor deres bøf presses mod en brandvarm stegeplade.

Fedtet smelter, karamelliserer og skaber en stegeskorpe, som vi kun tør drømme om.

Konceptet er endnu nyt i Danmark, men det gør ikke metoden mindre lækker. Tværtimod. Hertil kan du naturligvis tilføje utallige add-ons som sprødstegt bacon, smeltet ost og friskt grønt – serveret på en luftig briochebolle. Mums, mums, mums.

Det er vist ikke sidste gang, at vi lægger vejen forbi den populære restaurant.

Hvad gør du når trangen ringer på i helsingør?

Hvad gør du, når dine cravings kommer snigende? Bare rolig – vi har lavet den perfekte guide til dig, når trangen til all the greasy stuff ringer på døren og du skal have burger, fries og dips – NU.

Step 1 –  Gå ikke i panik. Det kan være utrolig frustrerende når burger sulten melder sig, og det eneste man kan tænke på er, hvor gennemstegt ens bøf skal være. Psst vi mener det er medium. Når men du befinder dig i Helsingør, og mangler den perfekte brioche bolle, den knasende salat, smeltende ost og… puha er det lidt varmt herinde?

Step 2, søg på din nærmeste sted i Helsingør på Google, og det er altså okay at være lidt burger snob. Hos Grillen Burgerbar mener vi det eneste rigtige er, at have en høj standard til denne amerikanske spise. Alle og enhver kan lave en burger, men det kræver sit blik at vide hvad der egentlig menes med det.

Lad os udybbe: Et måltid skal ramme alle de rigtige smagsløg, især når det gælder kombinationen af fritter, milkshake og eventuel noget lækker smeltet ost til?

Vi bliver anmeldt og bedømt i guides, test m.m. rundt omkring, hvor vi får ros for vores burgers, frites og milkshake.

Hvad definerer en god burger?

Som sagt så er vi all in for en god burger kombination, alt efter hvad du præfererer, er der frit valg på hele bøf hylden. Det kan være du er lidt af en oksebøfs person, eller mere til en lækker friturestegt kyllingebøf. Er du ikke så meget til det, serverer vi også en himmelsk svampebøf som med sikkerhed, får din mund til at løbe i vand.

Uanset hvad du er til, kan du få massere af inspiration på vores menukort, når du leder efter den perfekte burger i Helsingør. Vi mener ihvertfald at den perfekte slår sig på, ikke kun sin lækre bøf men også de forfriskende elementer som giver den gode smag. Vi mener at en god burger, ikke kan have for mange elementer, og gerne må være lidt til den snaskede side.

Nøgleordet her er ost, vi elsker ost og er overbevist om at fritter og burgers ikke er ligeså godt uden. Det er okay hvis du ikke er ligeså stor oste fanatiker som os, vi opfordrer ihvertfald til at give det en chance, hvem ved måske ændrer det din verden?

Så hvad gør du, hvis du er burgersulten i Helsingør?

Hvad gør du så, hvis du er blevet lokket af vores lækre menu, koncept og bare ikke kan tænke på andet end, at sætte tænderne i en af vores saftige burgers. Du kan følge os på Instagram, og følge med i vores kampagner og nye tiltag som bliver opdateret løbende!

Det kan også være du har et arrangement som du mangler burger og catering til? Vi har en foodtruck som vi kører ud med, og serverer vores lækre mad over disken. Tag et kig og se om det kan lade sig gøre, det kan også være, at vi i forbindelse med et event eller andet kommer til helsingør, så det er værd at følge med!