BURGER I HELSINGØR

Kender du til et lokale i Helsingør? – Vi søger!

Er du på jagt efter den bedste burger i Helsingør?

Vi kender det alle sammen, klokken slår lidt i burger tid… eller det gør den ihvertfald konstant hos os. Hos Grillen Burgerbar kan vi ikke få nok af denne herlige spise, er du også lidt sulten lige nu? Så læs videre, vi har nemlig samlet den perfekte guide til, hvad du kan gøre når denne trang ringer på dørklokken.

Step 1, går ikke i panik. Det kan være utrolig frustrerende når burger sulten melder sig, og det eneste man kan tænke på er, hvor gennemstegt ens bøf skal være. Psst vi mener det er medium. Når men du befinder dig i Helsingør, og mangler den perfekte brioche bolle, den knasende salat, smeltende ost og… puha er det lidt varmt herinde?

Step 2, søg på din nærmeste sted i helsingør på google, og det er altså okay at være lidt burger snob. Hos Grillen Burgerbar mener vi det eneste rigtige er, at have en høj standard til denne amerikanske spise. Alle og enhver kan lave en burger, men det kræver sit blik at vide hvad der egentlig menes med det.

Lad os udybbe: Et måltid skal ramme alle de rigtige smagsløg, især når det gælder kombinationen af fritter, milkshake og eventuel noget lækker smeltet ost til? Bare rolig Helsingør, vi vil gerne sørge for jer, og derfor har vi undersøgt, hvor du bør tage hen, hvis trangen til en ægte greasy burger trænger sig på.

Hos Bøff Burgerbar kan du nyde en burger og fries efter alle kunstens regler. Masser af bøf, bacon og ost – præcis som vi foretrækker det. Har du prøvet Mast Burger? En burgerbar, der bruger en særlig teknik til at stege deres bøffer, der giver en helt særlig stegeskorpe. Er du på udkig efter mere?

Så har vi hørt rygter om, at Café Kaiser ikke kun serverer en god, klassisk burger, men også en ret formidabel bøfsandwich. Var det noget? Der er i hvert fald mange gode muligheder, hvis du heller ikke kan få nok af blød brioche, masser af lækkert fyld, ost og grease.

Hvad definerer en god burger i helsingør?

Som sagt så er vi all in for en god burger kombination, alt efter hvad du præfererer, er der frit valg på hele bøf hylden. Det kan være du er lidt af en oksebøfs person, eller mere til en lækker friturestegt kyllingebøf. Er du ikke så meget til det, serverer vi også en himmelsk svampebøf som med sikkerhed, får din mund til at løbe i vand.

Uanset hvad du er til, kan du få massere af inspiration på vores menukort, når du leder efter den perfekte burger i Helsingør. Vi mener ihvertfald at den perfekte slår sig på, ikke kun sin lækre bøf men også de forfriskende elementer som giver den gode smag. Vi mener at en god burger, ikke kan have for mange elementer, og gerne må være lidt til den snaskede side.

Nøgleordet her er ost, vi elsker ost og er overbevist om at fritter og burgers ikke er ligeså godt uden. Det er okay hvis du ikke er ligeså stor oste fanatiker som os, vi opfordrer ihvertfald til at give det en chance, hvem ved måske ændrer det din verden?

Så hvad gør du, hvis du er burgersulten i Helsingør?

Hvad gør du så, hvis du er blevet lokket af vores lækre menu, koncept og bare ikke kan tænke på andet end, at sætte tænderne i en af vores saftige burgers. Du kan følge os på Instagram, og følge med i vores kampagner og nye tiltag som bliver opdateret løbende!

Det kan også være du har et arrangement som du mangler burger og catering til? Vi har en foodtruck som vi kører ud med, og serverer vores lækre mad over disken. Tag et kig og se om det kan lade sig gøre, det kan også være, at vi i forbindelse med et event eller andet kommer til helsingør, så det er værd at følge med!

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!