BURGER I KØGE

Kender du et lokale placeret i Køge? – Vi søger!

Hvor findes den bedste burger i Køge?

Er du fra Køge eller ofte kører gennem Køge, har du helt sikkert styr på hvor i byen, man får den bedste. Burger er den perfekte sult-stiller til den hårde tømmermændsdag, et godt “to go” måltid, alt i alt bare den bedste slags mad, hvis man ikke lige er sikker på, hvad aftensmaden skal byde på.

Som nævnt mener vi, at burger er den perfekte to go mad. Det kan være at du skal videre til andre dele af Danmark og din vej slår forbi Køge. Her er det en god spise som ikke kræver det lange stop. Det er den perfekte date mad, din date kigger ikke underligt på dig hvis du spiser den med fingrene selvom det kan blive lidt snasket.

Vi er ellevilde med det amerikanske måltid og hos Grillen Burgerbar er vi hooligans indenfor alt, som omhandler burger, fritter, milkshakes og alle dertilhørende sides. Burger er tilnærmelsesvist vores religion, og hvis vi selv skal sige det, gør vi det ret godt.

Burger princip i køge

Så hvad skal man lede efter, når man skal stille burger-sulten og er på jagt efter den perfekte? Jo nu skal du høre, vi er fanatikere inden for den perfekte burger kombination. Vi mener at den perfekte kombination mellem burger, fritter og dip simpelthen er nøglen til alt det svære her i livet.

Et princip vi nøje følger er, at alle vores bøffer er stegt medium, så hvis vi skulle have en saying i din søgen efter burger i Køge, mener vi at dette er nøglen. Så kommer det sjove efterfølgende, nemlig hvad for noget fyld du er til? Det her er ikke så meget en princip sag som det bare er ren og skær egen præference.

Vi har alle været ramt af en “hvis jeg ikke får en friteret kyllingeburger om fem minutter, så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv” følelse. Det er en meget anerkendt følelse hos os, og bliver respekteret fuldt ud. Så hvad end om du er til bøf, kylling eller veggie er det okay at være lidt kræsen med ens burger standard.

Hvis du mangler inspiration til den standard i burger vi mener du burde have, så tjek vores menu ud og se hvilke lækre råvarer, man altså bare ikke må gå ned på.

Der er mange muligheder i Køge

Vi er ægte burger nørder og må desværre skuffe alle vores sultne køge beboere, da vi desværre ikke har en restaurant her i øjeblikket. Hvis i alligevel skal på tur, eller i planlægger en lille roadtrip til en af vores mange steder kan i jo nemt lige kigge efter hvilke restauranter som ligger i nærheden.

Hvis i ikke planlægger at lægge ruten forbi en af vores restauranter i nærmeste fremtid, men til gengæld har et arrangement som mangler en form for catering og specifikt burger i Køge? Så frygt ej! Vi har en food truck tilgængelig som kører ud til forskellige events og lokationer, du kan følge med på Instagram, og holde øje med om vi på et tidspunkt er i nærheden af dig.

Vi har også gjort det nemt for dig, og fundet et par anbefalelsesværdige steder at lægge vejen forbi.

Stacy’s Diner slår sig på at være den vildeste diner i Danmark. Hvorvidt det passer, vil vi lade op til den enkelte at vurdere, men vi kan konkludere så meget, at de serverer vilde american-style burgere. Der er med andre ord ikke sparet på noget. Er du til den lidt mere traditionelle af slagsen, så er Salah BBQ et godt bud. Masser af ost, greasy og gode smage. Der er lidt for enhver smag, når jagten går ind i Køge.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!