DEN BEDSTE BURGER I KØGE

Burger Køge

Kender du til et suverænt lokale, hvor vi kan slå os ned i Køge? Vi søger nemlig! 

Hvor findes den bedste burger i Køge - vores anbefalinger

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker burger hos Grillen Burgerbar! Vi kan faktisk ikke få nok af hverken de saftige fristelser, for ikke at glemme de sprøde fries og mundvandsdrivende dips. Men hvad vi elsker, måske, ligeså meget er at servere dem til glade gæster rundt omkring i hele landet. 

 Desværre har vi endnu ikke til huse i Køge, men hvem ved? Hvis det rette lokale viser sig, kan det være, at vi slår os ned her. Vi er i hvert fald altid på udkig efter de helt rette omgivelser, hvor vi (på sigt) kan slå os ned. Så kender du de rette omgivelser – så giv os endelige et praj. 

Indtil da har vi været en tur ude i byen og smage på nogle af de gode bud – for dem er der (heldigvis) flere af. Læs med os se vores anbefalinger nedenfor. Men vær’ varsom – du kan godt gå hen og blive sulten.

Anbefaling 1

Salash BBQ… og meget mere

Tyrkisk møder dansk, der møder indisk. Ja, hos Salash kan du få lidt for enhver smag, men det betyder heldigvis ikke, at de ikke ved, hvordan man tilbereder eller samlet en burger. Tværtimod. For mums – det kan de godt finde ud af. De serverer masser af grease, ost, bacon og bøf – præcis som vi kan lide det.

Og er nogen i familien, af uransagelige årsager, ikke vild med den amerikanske spise? Så kan de også gå ombord i Chicken Tikka Masala, kalvespyd og meget mere.

Anbefaling 2

Et hyggeligt og lækkert pusterum

Café O’Flanagans på Nørregade laver en solid café-burger med alt det, vi kan lide. Ost, bacon, bøf og endda spejlæg. Hertil serverer de nogle ganske lækre fries med masser af smag og salt – we like that.

Caféen er også et hyggeligt pusterum, hvis du er i byen og trænger til en pause – på sommerdage, har de en yderst velbesøgt og hygge udendørs terrasse.

BURGER PRINCIP I KØGE ​

Så hvad skal man lede efter, når man skal stille burger-sulten og er på jagt efter den perfekte? Jo nu skal du høre, vi er fanatikere inden for den perfekte burger kombination. Vi mener at den perfekte kombination mellem burger, fritter og dip simpelthen er nøglen til alt det svære her i livet.

Et princip vi nøje følger er, at alle vores bøffer er stegt medium, så hvis vi skulle have en saying i din søgen efter burger i Køge, mener vi at dette er nøglen. Så kommer det sjove efterfølgende, nemlig hvad for noget fyld du er til? Det her er ikke så meget en princip sag som det bare er ren og skær egen præference.

Vi har alle været ramt af en “hvis jeg ikke får en friteret kyllingeburger om fem minutter, så ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv” følelse. Det er en meget anerkendt følelse hos os, og bliver respekteret fuldt ud. Så hvad end om du er til bøf, kylling eller veggie er det okay at være lidt kræsen med ens burger standard.

Hvis du mangler inspiration til den standard i burger vi mener du burde have, så tjek vores menu ud og se hvilke lækre råvarer, man altså bare ikke må gå ned på.

Der er mange muligheder i Køge

Vi er ægte burger nørder og må desværre skuffe alle vores sultne køge beboere, da vi desværre ikke har en restaurant her i øjeblikket. Hvis i alligevel skal på tur, eller i planlægger en lille roadtrip til en af vores mange steder kan i jo nemt lige kigge efter hvilke restauranter som ligger i nærheden.

Hvis I ikke planlægger at lægge ruten forbi en af vores restauranter i nærmeste fremtid, men til gengæld har et arrangement som mangler en form for catering og specifikt burger i Køge? Så frygt ej! Vi har en food truck tilgængelig som kører ud til forskellige events og lokationer, du kan følge med på Instagram, og holde øje med om vi på et tidspunkt er i nærheden af dig.