Burger Kolding - Find de bedste greasy burgere her

Kender du lokalerne, hvor vi skal servere burger i Kolding? Vi søger!

DEN BEDSTE BURGER I KOLDING - vores anbefalinger

Mens du måske er på jagt efter den bedste burger i Kolding, så er vi på udkig efter de bedste lokaler. For kunne det ikke være lækkert, hvis vi måtte add’e lidt greasiness til byen? Indtil da behøver du dog ikke at gå helt forgæves, for du finder nemlig flere oh so delicious bud på en en god burger i Kolding – og vi har været en tur ude i byen og smage på dem. Læs med og se vores anbefalinger. 

Anbefaling 1

En oplevelse du aldrig glemmer

Det er, hvad du ifølge Flip The Burger kan forvente, når du besøger deres restaurant i Kolding. Masser af ost, bacon og bøf indtager deres menu, der også består af lækre, krydrede fries og snackboxes.

Anbefaling 2

It’s going to be tasty

Oh yes! Det er i hvert fald, hvad du kan glæde dig til ifølge Tasty. En restaurant, der ikke kun serverer burger i Kolding, men også byder på pizza, salat, sandwich – og endda kebab. That’s so tasty!

Anbefaling 3

Vi sejler op ad åen

Vi seljer ned igen. Hos Restaurant Over Åen kan du med garanti få en smagfuld øl, men hvad de også er gode til, er at servere en fremragende burger i Kolding med dertilhørende grove fries.

Er du vegetar? Så har de selvfølgelig også noget for dig på menuen.

PÅ JAGT EFTER DEN BEDSTE BURGER I KOLDING?

Når jagten er sat ind på den bedste burger i Kolding, så har du helt sikkert også et par kriterier, du går efter. Måske skal den helst være helt klassisk, uden det helt store fikumdik. Bolle, bøf, ost og måske lidt bacon – så er du glad, tilfreds – og snart mæt. Måske er du mere til den helt store af slagsen. Dobbelt bøf, løgringe, smeltet ost og gerne masser af det.

Uanset hvilken type burger, du er til, så mener vi, at der er nogle helt basale elementer, der skal være opfyldt, når snakken falder på opskriften på den bedste burger i Kolding.

SALT OG SØDT, BLØDT OG SPRØDT

Hos Grillen Burgerbar er vi inkarnerede nørder. Vi er vilde med den amerikanske spise, som man, ifølge os, aldrig kan blive træt af. Vi har efterhånden langet utallige af slagsen over disken – og vil af samme årsag også gerne lange den påstand over disken – at vi ved ret meget om, hvordan man sammensætter og serverer den bedste burger.

Bollen skal helst være tilpas sød og blød, og lunet på lidt smør, så den bliver sprød på begge overflader. Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med mayo. Så vilde at vi har lavet vores egen – og den har selvfølgelig en vigtig plads på bollen. Dernæst kommer bøffen. Den er vi (også) vilde med. Vi steger den medium for den perfekte konsistens og smag, og tilføjer også (meget) gerne en skive ost eller to. For ost kan vi aldrig få for meget af!

Salat, pickles og løg er også højt på listen over favoritter, der indgår i opskriften. For de er sammen og hver for sig med til at skabe masser af lækker smag og kontrast – og det er vi vilde med! Sulten efter mere, så tjek vores menu.

Sulten efter mere?

Er du (også) blevet sulten efter alt den snak om den lækre, amerikanske spise? Well – så forstår vi dig godt. Selvom vi endnu ikke er kommet til Kolding, er du naturligvis altid velkommen til at besøge os på en af vores andre restauranter. Du er for eksempel kun en køretur på en halv time fra vores restaurant i Vejle. So what are you waiting for?

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!