BURGER SILKEBORG - FIND DE BEDSTE GREASY BURGER MENUER HER

Burger Silkeborg

Kender du det helt rigtige spot til vores restaurant i Silkeborg? – Vi søger nemlig!

Hvor finder man den bedste burger i Silkeborg?

Er sulten begyndt at knurre i maven? Var du til fest i går, og craver du bare den største, mest snaskede burger, der findes i Silkeborg? Måske er det det eneste, der kan hjælpe på tømmermændene? Eller er en god saftig burger bare lige det, du godt kunne klare på en lidt kedelig, dansk gråvejrsdag i Danmark?

Jamen, velkommen i klubben.

Desværre må du spejde langt efter vores restaurant, hvis du craver en i Silkeborg. Vi er nemlig desværre ikke i byen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde nogle gode bud i den midtjyske by.

Vi har nemlig været en tur i Silkeborg og smagt på byens bedste – og det er der kommet et par snaskede anbefalinger ud af. Læs med nedenfor.

Anbefaling 1

Himmelsk hakkebøf og burger

Evald Brasserie & Café serverer, som navnet indikerer, ikke kun burgere. Det betyder dog imidlertid ikke, at de ikke ved, hvordan man laver en. Tværtimod. For har du først været en tur forbi den hyggelige café i centrum, og smagt på de saftige sager, så er der ret stor chance for, at du vender tilbage igen. Og muligvis også igen. Og igen.

Vi har særligt set os lune på den klassiske af slagsen med brioche, bacon, oksekød, cheddar og løgkompot. For ikke at glemme deres fremragende pommes frites med dertilhørende estragonmayo. Absolut et besøg (eller to) værd.

Adresse: Papirfabrikken 10B, 8600 Silkeborg

Anbefaling 2

Fintunet burgerhåndværk

Overskriften lyder ikke af så lidt og det er absolut heller ikke helt ved siden af. Hos Burgerss på Vestergade 35 kan du nemlig få en yderst veldrejet en af slagsen. Bøffen er saftig, bollen blød og deres bacon? Den er naturligvis sprød. Med andre ord bør du lægge vejen forbi den populære restaurant, der serverer nogle af byens bedste burgere. Psst. kan du heller ikke få nok af milkshakes?

Så kan vi anbefale dig, at du skyller det hele ned med sådan én. Vælg mellem chokolade, vanilje eller jordbær. Mums siger vi bare.

Adresse: Vestergade 35, 8600 Silkeborg

Anbefaling 3

Dansk kvalitet og smag

Hos Burger Shack finder du på menukortet mere eller mindre traditionelle burgere, der både serveres med den klassiske oksekødsbøf, med friteret kylling eller med vegansk ærteproteinbøf. Der er, med andre ord, noget for alle i Silkeborg.

Burger Shack går meget op i at bruge danske produkter, og derfor kommer kødet også fra danske landmænd, så du kan være sikker på at få den danske kvalitet med i smagen, når du spiser en burger i deres restaurant i Silkeborg.

Foruden de gode burgere, så laver de også nogle rigtige gode pomfritter, der bare smager godt. Til dem kan du få forskellige slags dip, og hvis du kan lide at få varmen, så kan chilimayoen klart anbefales.

Anbefaling 4

Overdådig smagsoplevelse

Er du til en rigtig luksusburger med det hele? Så behøver du ikke at lede længere, for hos Valsen Brasserie og Café i Silkeborg finder du nemlig en burger, der emmer af luksuriøstitet og kvalitet. Her tænker vi naturligvis på deres burger med grillet oksemørbrad.

Denne burger serveres med en bøf af oksemørbrad i selskab med grillet peberfrugt, sprødt grønt og bacon. Det er helt så munden løber i vand bare ved tanken om den. Til den kommer kartoffelbåde og to forskellige slags dip, så der er rigeligt med mad til at mætte enhver sult.

Er man ikke til oksekød, så findes der også en burger med skøn marineret kylling og en vegetarburger, som er lavet med en bøf af kartoffel, portobello og timian. Her finder du en velsmag til enhver mund i Silkeborg.

HVAD ER DEN BEDSTE BURGER?

Det er naturligvis meget subjektivt, hvordan den bedste burger bør sammensættes. Om det er en sprødstegt kylling, der knaser, når du bider ned igennem den, omkredset af syrlige agurker, der i kombinationen med en piv-lækker dressing giver den helt rette bid af himlen.

Eller om det er en stor saftig oksekødsbøf stegt til perfektion, så der lige netop er kommet lidt karamelliseret stegeskorpe på – måske endda med smeltet, smagfuld cheddar ovenpå – i en blød bolle med sprød salat og tomat.

Der er også mulighed for at forkæle smagsløgene med en skøn vegetarburger med en friteret, økologisk svampebøf, som laver det bedste samspil med cheddarost, saftig tomat og sprød salat. Det hele bliver rundet af med Grillens mayo. 

Uanset hvad du er til, kan vi i hvert fald godt blive enige om, at burgere er en af de bedste spise. Punktum.

Før din drømmeBurger til Silkeborg

Hos Grillen kan vi stå inde for kvaliteten af vores burgere, der altid bliver lavet med smagen i fokus. Og af netop denne grund smager vores burgere bare himmelsk.

Skal man ikke kunne finde sådan en i Silkeborg? Du ved sådan én, hvor bollen er blød, bøffen er saftig, salaten er frisk, og der er lige tilpas nok snask i til, at man kan tilfredsstille selv de værste cravings.

Indtil det bliver en realitet, er der heldigvis en række forskellige caféer og restauranter i Silkeborg, som du bør besøge. Du kan naturligvis også altid hoppe en tur ind i bilen eller i toget og tage turen til vores jyske eller sjællandske restauranter. Vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde det, når først du sidder med en burger i den ene hånd og vores mundvandsdrivende fries i den anden. 

Gå på opdagelse i vores menukort – og bliv fristet af vores store udvalg, der byder på masser af greasiness. Hvem ved, måske skal du begynde at forberede dig, hvis vi en dag åbner en restaurant i Silkeborg. 

En bedre burger i Silkeborg skal man lede længe efter

Når nu man skal gå i krig med en så kalorigerig, enddog formidabel amerikansk spise, så skal der selvfølgelig også komme de helt rigtige drikkevarer med. Derfor kan Grillen Burgerbar ikke bare føre en kanongod burger til Silkeborg, men også nogle drøngode milkshakes, der bare rammer helt rigtigt i den søde tand.

Hvis alt dette kunne lyde som noget for dig, så tænk på, hvordan det kunne være, hvis Grillen Burgerbar rent faktisk serverede en sådan burger i Silkeborg.

Indtil videre må du drømme noget mere om den, indtil vi kommer til Silkeborg og forkæler med vores kvalitetsburgere, der bare ‘hits the spot everytime’. I mellemtiden kan du surfe lidt rundt på vores side og drømme om det. Til vi ses: Velbekomme!