DEN BEDSTE BURGER I SLAGELSE

Jagten på byens bedste lokale er sat ind – kender du det? 

Blød brioche, masser af mayo, en velstegt bøf, bacon, salat, pickles, alskens lækre add-ons og masser af ost (rigeligt af den). Lyder det også som sød musik i dine øre? Så skal du ikke lede meget længere. Vi kender opskriften på alt, der skal til for at skabe en burger, der har den helt perfekte balance mellem salt og sødt, blød og sprødt.

Er du på jagt efter den bedste burger i Slagelse, skal du muligvis spejde langt efter vores. Men hvem ved, måske vi en dag også kommer til at lange de perfekte skabninger over disken fra den hyggelige by, der ligger omkranset af både hav og skov?

Vi er vilde med burgere

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med de lækre, snaskede og greasy skabninger, og dét uanset om vi serverer burger i Slagelse, Roskilde, København eller Herning. Faktisk er vi så vilde med dem, at vi løbende åbner nye restauranter i landet, så endnu flere danskere kan få fornøjelsen af en Fully Loaded, Pablo eller Bacon & Cheese.

En greasy burger i Slagelse

Et er, at vi er vilde med de lækre og snaskede herligheder. Noget andet er, hvad vores gæster er vilde med. Derfor gør vi en stor dyd ud af at lytte til netop dem og dig – for hvilken type burger i Slagelse drømmer du eksempelvis om at sætte tænderne i?

Er du til en helt klassisk burger i Slagelse? Fyldt med en saftig bøf, bacon, ost og mayo? Så skal du gå efter vores Bacon & Cheese. Man siger at ‘less is more’ og dét kan denne burger om nogen skrive under på. Er du derimod typen, der bare ikke kan få for meget? Dét uanset om det er ost, toppings eller kød? Så kan du med fordel tjekke vores The Cheesy Beast eller Triple Treat ud, når du er på udkig efter en god burger i Slagelse.

Foretrækker du kylling? Så er vores Fried Chicken svaret, når du er på jagt efter den bedste burger i Slagelse. Friteret kylling serveret med salat, pickles og mayo – simpelt og så lækkert. Vegetar? Dig har vi heller ikke glemt. Vores vegetarburger The Loofah kan nemlig lidt af det hele. Sprød svampebøf, frisk salat og rigeligt mayo – mums siger vi bare.

Det bedste tilbehør

En god og fyldig burger i Slagelse er dog ikke det eneste, vi kan præstere. På menuen finder du også et stort udvalg af de famøse fries. Lige og krøllede, salte og søde.Mulighederne er mange – og valget kan være svært. Vi har dog ikke gjort det lettere for dig. For på menuen kan du også finde vores Oh My Fries med karamelliserede løg, bacon & Grillen’s Mayo.
Fries som du helt sikkert ikke har smagt dem før, men vi tør godt love, at de smager som englene synger.

Har du brug for noget til at skylle dine fries og burger i Slagelse ned med? Så kan vi varmt anbefale vores mundvandsfremkaldende shakes. Karamel, Chokolade eller jordbær – hvilken er mon din favorit?

Tjek os ud på Instagram

Er du sulten efter en god burger i Slagelse, så kan det muligvis være farligt at besøge vores Instagram. Vi synes dog, at du skal tage en tur forbi vores profil, hvor vi deler ud af alt det bedste fra vores verden af bøf, bacon, ost, mayo, fries og alt derimellem. Tjek den ud og giv os et follow – der er dog ingen garantier for, at du ikke bliver sulten undervejs.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!