Burger Slagelse - Er du på jagt efter den bedste burgermenu?

Burger Slagelse

Jagten på Slagelses bedste lokale er sat ind – kender du det? 

Vores anbefalinger til de bedste burgere i slagelse

Er du på jagt efter den bedste burger i Slagelse, skal du desværre spejde lidt efter vores. Vi har endnu ikke slået os ned i byen, men hvem ved? Måske vi en dag også kommer til at lange de perfekte skabninger over disken fra den hyggelige sjællandske by, der er omkranset af både hav og skov. Kender du de perfekte lokaler, tager vi i hvert fald altid imod tips. 

I den søde ventetid skal du dog ikke nødvendigvis undvære de greasy skabninger helt, hvis du craver en burger i Slagelse. Byen byder nemlig på flere udemærkede af slagsen, og vi har været en tur ude for at smage på nogle af dem. Læs med og find de bedste steder i byen, hvor du kan gå all in på burger og fries. 

Anbefaling 1

Kærlighed ved første… bid

Så simpelt, men stadig så lækkert, kan det gøres. Hos Just Burgers serverer de ‘bare’ burgere, men de rigtig gode af slagsen. På restauranten er de langt fra gået på kompromis med de gode råvarer, og det kan smages – allerede ved første bid.

Menuen fuldender alle vores drømme og er propfyldt med alt det, vi bedst kan lide. Brioche, ost, bøf og masser af greasiness. Bor du i – eller kommer du forbi Slagelse – er restauranten uden tvivl et besøg værd.

Anbefaling 2

En café med helt styr på sagerne

Det kan godt være, at Café Korn serverer meget andet end burgere. Men det betyder heldigvis ikke, at de ikke ved hvordan man laver en.

Tværtimod har de helt styr på, hvordan man tilbereder og serverer en yderst veldrejet burger. Vi er særligt blevet vilde med deres Estragon burger, der er smurt med Estragon mayo og er fyldt med bøf og bacon. En ægte vinder i vores øjne.

Vi er vilde med burgere

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med de lækre, snaskede og greasy skabninger. Faktisk er vi så vilde med dem, at vi på sigt håber på, at vi kan servere dem i alle store byer i Danmark. Og her står Slagelse naturligvis også for skud. 

Indtil det bliver en realitet, kræver det en lille køretur at få stillet sulten. Men så kan du til gengæld også glæde dig til at gå all in på blød brioche, masser af mayo, en velstegt bøf, bacon, salat, pickles, alskens lækre add-ons og masser af ost (rigeligt af den). 

Lyder det også som sød musik i dine øre? Så tager det kun omkring en time at komme fra Slagelse til vores restaurant i Roskilde, hvor Pablo, The Cheesy Beast, Fully Loaded og alle de andre greasy skabninger blot står og venter på dig. Mhh – mon vi ses til burger, fries & dips?

En greasy burger i Slagelse

Et er, at vi er vilde med de lækre og snaskede herligheder. Noget andet er, hvad vores gæster er vilde med. Derfor gør vi en stor dyd ud af at lytte til netop dem og dig – for hvilken type burger drømmer du eksempelvis om at sætte tænderne i, hvis vi en dag åbner en restaurant i Slagelse?

Er du til en helt klassisk burger? Fyldt med en saftig bøf, bacon, ost og mayo? Så skal du gå efter vores Bacon & Cheese. Man siger at ‘less is more’ og dét kan Bacon & Cheese om nogen skrive under på. Er du derimod typen, der bare ikke kan få for meget? Dét uanset om det er ost, toppings eller kød? Så kan du med fordel tjekke vores The Cheesy Beast eller Fully Loaded ud. 

Foretrækker du kylling? Så er vores Fried Chicken svaret, når du er på jagt efter den bedste burger. Friteret kylling serveret med salat, pickles og mayo – simpelt og så lækkert. Vegetar? Dig har vi heller ikke glemt.

Det bedste tilbehør

Vi kan desværre ikke præstere en god og fyldig burger i Slagelse – endnu. Men heldigvis har flere af Slagelses burgerbarer og caféer bevist, hvordan man skaber den perfekte kombination af bøf, ost, bacon, mayo, salat og pickles. Derfor kan du med fordel svinge forbi en af vores anbefalinger næste gang, du craver burger og fries i Slagelse.  

Skulle du komme fra Slagelse til vores kanter i enten Sjælland eller Jylland står vi naturligvis altid klar til at servere alt dét du craver. Burgeren er klar til at blive tilberedt – men det samme er vores famøse fries. De lige og krøllede, salte og søde. Mulighederne er mange – og det valget kan være svært. Vi har dog ikke gjort det lettere for dig. For på menuen kan du også finde vores Oh My Fries med karamelliserede løg, bacon & Grillen’s Mayo.

Hvis du har brug for noget til at skylle det hele ned med, når du besøger os, så kan vi varmt anbefale vores mundvandsfremkaldende shakes. Karamel, Chokolade eller jordbær – hvilken er mon din favorit?

Tjek os ud på Instagram

Er du sulten, så kan det muligvis være farligt at besøge vores Instagram. Vi synes dog, at du skal tage en tur forbi vores profil, hvor vi deler ud af alt det bedste fra vores verden af bøf, bacon, ost, mayo, fries og alt derimellem. Tjek den ud og giv os et follow – der er dog ingen garantier for, at du ikke bliver sulten undervejs.