FÅ DEN BEDSTE BURGER I SVENDBORG

Burger Svendborg

Vi søger lokaler i Svendborg – kender du de rette?

DEN BEDSTE BURGER I SVENDBORG

Du skal desværre en tur over broen til enten Jylland eller Sjælland, hvis du drømmer om vores greasy burger i Svendborg. Vi har nemlig endnu ingen restaurant i byen, men hvem ved. Måske vi en dag også kommer til at lange all the grease over disken fra Svendborg.

Indtil det kommer til at ske, har vi været en tur ude i byen og samlet vores favoritter.

Anbefaling 1

It’s time to go Burger Mania

For på restauranten af samme navn, serverer de en seriøst god burger i Svendborg. Propfyldt med alverdens lækkerier – og der er ikke sparet på noget.

Gå med en af de klassiske, eller kast dig ud i en af de populære med bøf, crispy chicken og nachos. Begynder dit mundvand også at løbe?

Anbefaling 2

Treat yourself hos Mauritz

Hos kæden Mauritz kan du også nyde godt af deres gode smag indenfor burger verdenen. Der er hverken sparet på ost eller mayo, og det er jo noget, vi som bekendt godt kan lide.

Derudover serverer Café Mauritz deres burger i Svendborg med dertilhørende grove kartofler og dips. Mums.

DEN BEDSTE BURGER IFØLGE OS

Kan du heller ikke få nok af dem? Den lækre, saftige og smagfulde spise, som aldrig går af mode! Så er du ikke alene. For vi elsker, om nogen, også burgers – ja vi kan faktisk ikke få nok! Er du på udkig efter den bedste burger i Svendborg, så har du helt sikkert også et par krav til, hvordan den skal være opbygget, smage og se ud. Det har vi i hvert fald.

Først og fremmest skal bollen være blød og sød. Vi er vilde med brioche boller, der tilføjer netop dét. Når du bider i burgeren, skal du kunne mærke saften fra bøffen, der driver ud i munden. Derfor steger vi alle vores bøffer medium, for sådan får vi den bedste smag, saft og konsistens.

En anden og helt uundværlig ingrediens er osten. Den kunne vi tale om i timevis, men vi kan vist alle blive enige om, at dén skal være en del af oplevelsen. Vi har udviklet vores helt egen mayo – Grillen’s Mayo, og dén er naturligvis også en vigtig del af vores menu. Sidst men absolut ikke mindst, mener vi også, at der bør være tilpas med greasy add-ons. Salat, løgringe, tomat, løg, pickles og bacon er blandt vores favoritter.

VORES BUD PÅ EN GOD BURGER I SVENDBORG

Har vi vækket sulten i dig? Så er der heldigvis flere steder, hvor du kan få fingrene i en god burger i Svendborg. Er det dog ikke heeeelt, det du er på jagt efter, så har vi din ryg. For tager du en tur over broen – enten den ene eller anden – er du ikke langt fra vores bud på den bedste burger, de sprødeste fries og den lækreste dip. Vi har restauranter i hele København samt Roskilde – og kigger du den anden vej, kan du finde os i alt lige fra Vejle til Aalborg. Velkommen og velbekomme.