Frokost Roskilde - Lækker greasy burgermenu

Nyd vores greasy burgermenuer til frokost i Roskilde med dine venner, kollegaer eller bare dig selv. Kun et stenkast fra stationen.

Burger til frokost i Roskilde

Få lækre burgermenuer hos Grillen Burgerbar i Roskilde. Her kan du nyde din burger i hyggelige og rolig omgivelser.

Hvem elsker ikke en saftig burger propfyldt med bøf, ost, grease – og måske lidt ekstra ost? Vi kan i hvert fald ikke få nok af den lækre spise! Og nu behøver du ikke vente til aften for at sætte tænderne i vores overdådige burgere. Vi serverer dem nemlig også til frokost fra vores hyggelige restaurant i hjertet af Roskilde. 

Hvilken burger er din favorit til frokost?

Har du besøgt vores restaurant i Roskilde mange gange, så har du måske allerede en favorit på menukortet. Er det dog ikke tilfældet, kan vi fortælle dig, at du har masser af lækkerier i vente til frokost, og allerede nu kan du få en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Vi serverer nemlig alle vores burgerer til frokost i den lækreste brioche-bolle, der er luftig, sød og helt tilpas. Bollen er på plads, men når du skal vælge selve indholdet – er der lidt flere muligheder. Lad os se på, hvad du kan sætte tænderne i til frokost i Roskilde.

Er du til bøf, bacon og ost, så er vores Bacon & Cheese et oplagt valg. En traditionel, men stadig vanedannende burger, der er blandt de mest populære på menuen – og vi forstår ærlig talt godt hvorfor!

Bøf, bacon og ost er godt, men hvad hvis vi siger ekstra bøf og ekstra ost? Får det også dine tænder til at løbe i vand, så bør du i stedet prøve vores The Cheesy Beast næste gang, du rammer Roskilde til frokost.

På menuen finder du også favoritter med bøf og karamelliserede løg, bearnaise og spicy cheesebombs. Er du ikke til oksekød, men foretrækker du i stedet fried chicken, så frygt ej. Vi har nemlig et yderst lækker og populær Fried Chicken burger, som du absolut ikke vil misse, når du skal have Grillen til frokost i Roskilde.

Vi er vilde med sides

Vi kan vist alle blive enige om, at ingen burgermenu er helt fuldendt uden fries og dip. To ting, der står vores hjerter meget nært, og som selvfølgelig er en del af vores frokost menu i Roskilde.

Igen skal du dog tage et svært valg. For på menuen til frokost i Roskilde finder du både klassiske fries, curly fries og sweet potato fries. Skal det hele være endnu mere ekstra, så bør du i stedet få fingrene i vores Oh My Fries – for oh my – de er gode! Her får du fries, karamelliserede løg, bacon og ost – behøver vi sige mere?

Din frokost er først helt fuldendt med den helt rette dip. Og der har vi naturligvis også et stort udvalg. Gå ombord i den klassiske Grillen’s Mayo, prøv den spicy chili mayo eller gå all in på vores bearnaise dip, aioli, ranch dressing eller cheese sauce. Vi skulle hilse og sige, at alle gør sig ualmindeligt godt til vores burgere og fries i Roskilde.

Ses vi til frokost i Roskilde

Er du sulten efter en saftig burger og sprøde fries til frokost, så bør du ramme vores restaurant i Roskilde. Spis dine favoritter i restauranten, eller tag dem med ud i byen som take away. Det er vist ingen hemmelighed, at Roskilde byder på et hav at smukke og hyggelige områder.

Tag dine favoritter med til domkirken og spis dem med udsigt til det imponerende bygningsværk, tag den med med ud på torvet – eller snup dem med ned til havnen, hvor herlighederne kan nydes med udsigt til Vinkingeskibsmuseet.

Hænder det, at du bliver lidt lækkersulten efter din frokost? Så er der ingen tvivl om, at du bør gribe en milkshake eller to med dig i Roskilde. Vælg mellem vores milkshake med smag af chokolade, karamel eller jordbær. Du kan også gribe én af hver med dig, men pas på – det kan godt gå hen og blive en vanedannende affære.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!