Restaurant Herning - Greasy burger hos Grillen Burgerbar

Adresse

Åbningstider

Lukket

Se vores E-smiley her 

Herning burger

Tag et smut forbi Grillen burgerbar på vores restaurant i Herning. Vi er placeret på Østergade ikke langt fra den lokale biograf, så kom indenfor, og få stillet sulten efter en greasy burger. Pssssst vi har også take away og en masse andre spisesteder i Jylland!

HERNINGS LÆKRESTE BURGER OG SAFTIG TAKE AWAY

Orker du ikke at stå for aftensmaden i dag, eller er det tid til at forkæle familien eller dig selv? Hos Grillen Burgerbar restaurant i Herning vil vi hjertens gerne stille jeres sult. Vi har et stort udvalg af de bedste burger og fritter, som du også kan få som take away, så I bestemmer helt selv, hvor I nyder vores delikate mad. Vi mener selv, at vi er et af de bedste spisesteder for burger.

Vi har den livsfilosofi, at livet er for kort til dårlige burger-oplevelser. Derfor har vi dedikerede medarbejdere, som hver dag laver lune briocheboller med både friteret kylling, okse eller vælg vores veggie burger. Hvad end du er til, er vi sikre på at have noget på menuen, som er lige noget for dine smagsløg. 

Man kan ikke have en dårlig dag, hvis man får lov til at nyde en Grillen burger, med dets dejlige elementer af sprødhed og safter, som du kan udvælge alt efter hvilken burgertype, du er. Vi har samlet nogle af vores yndlings, så du kan blive inspireret til dit næste restaurant- eller take away-besøg i Herning – besøg et af de bedste spisesteder.

Brug for lidt burger inspiration?

Det er ikke altid helt nemt at vælge mellem vores store udbud i Herning, det er vi klar over. Har du brug for lidt inspiration til, hvad du skal vælge til dit restaurantbesøg i aften? Vi hjælper dig gerne på vej, for vores snaskede og delikate burgers er en drøm for enhver oste-elsker, og hvis du har set vores Instagram, ved du også, at vi forguder denne spise. 

Har du prøvet vores Pablo på en af vores spisesteder? Han er den gode fyr, som stjæler alle damerne og fyrenes opmærksomhed. Hvilket vi bestemt er klar over, for dens ost, spicy, sødme og sprødhed er den ypperste kombination i vores øjne, så det bliver altså ikke bedre! Hvis du vil have Pablo for dig selv, tilbydes den også som take away, så I kan få jeres alenetid.

Er du i humør til friteret kylling, som er stegt til perfektion, kan du kaste dig ud i vores fried chicken burger. Den er ikke for sarte sjæle, og når først du har prøvet denne på en af vores spisesteder, er det ikke sikkert, at du finder ligeså lækker sprød kylling andre spisesteder i Herning.  

Der er mange andre muligheder for en god og smagsfuld burger, uanset hvad du er til. I vores restaurant i Herning er der mange kombinationsmuligheder, og du kan altid tilføje flere add-on, så du får lige netop det, du er helt vild med. Det gælder både, når du spiser på et af vores spisesteder eller som take away. 

Hvis du elsker vores karamelliserede løg, de syltede rødløg, pickles eller Grillens mayo, så er det altså bare om at vælge det som add-on! Det gælder både, når du spiser på vores spisested, et af de bedste spisesteder i Herning, eller som take away.

På Grillen Burgerbar steger vi desuden vores bøffer medium, fordi vi mener, at det giver den allerbedste smag. Hvis du foretrækker noget andet, så vil vi dog hellere end gerne imødekomme det, så husk at give din tjener i Herning besked – vi elsker at imødekomme dit behov.