besøg vores Restaurant nær København

Restaurant København - Prøv byens bedste burger i dag

Er du på jagt efter en restaurant København, bør du overveje at besøge Grillen Burgerbar for en snasket, veltilberedt og billig burger. Vi serverer muligvis byens bedste burger, og vores menukort er proppet med valgmuligheder for enhver smag.

Gå ombord i vores menukort

Drømmer du om en restaurant København, hvor burgerne er saftige, fritterne er sprøde og shaken er kold? Så skal du besøge vores spisested, hvor menukortet byder på alt fra kød, kylling og vegetariske muligheder. Vi serverer desuden forskellige slags fritter og dips til at fuldende måltidet. 

Vores menu er overskueligt og har fokus på en enkelt ting, nemlig velsmag. Tilsat friske og lækre råvarer giver det tilsammen de burgere, som så mange Københavnere og turister elsker.

Spisested med god atmosfære

Uanset om det er tømmermændene, der kalder på friture, om du skal fejre en særlig anledning, og gerne vil have noget ekstra godt at spise eller om det blot er en hverdag, hvor maven skal have det lidt ekstra godt, er vores spisested det oplagte valg. 

Prøv vores fantastiske restauranter på Nørrebro, Vesterbro og Amager

Vores restaurant København byder på en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til store og små snakke, og hvor der gerne må både grines og hygges. Vores spisested er hyggeligt indrettet, så du kan tage familien eller vennerne under armen og forkæle smagsløgene med en delikat og billig burgermenu.

Din nye favorit restaurant København

Har du ikke besøgt Grillen Burgerbar før, er det bare om at komme afsted. Vi er et spisested for alle, hvor man kan forkæle sig selv uden at betale en formue. Vi tror på, at mad kan være både lækker og billig, så alle har en chance for at være med. 

Vi glæder os til at se dig på vores restaurant København på forskellige lokationer og byde dig på byens bedste burger – hvis du altså spørger os. 

Se vores fantastiske lokationer på Nørrebro, Vesterbro og Amager