besøg vores Restauranter i København

Restauranter i København - Prøv byens bedste burger

Er du på jagt efter en restaurant i København, bør du overveje at besøge Grillen Burgerbar for at få en snasket, veltilberedt og prisvenlig burger. Vi serverer en af byens bedste burgere, og vores menukort er proppet med valgmuligheder for enhver smag.

Gå ombord i vores menukort

Drømmer du om en restaurant i København, hvor burgerne er saftige, fritterne er sprøde og shaken er kold? Så skal du besøge vores spisested, hvor menukortet byder på alt fra kød, kylling og vegetariske muligheder. Vi serverer desuden forskellige slags fritter, sides og dips til at fuldende måltidet. 

Vores menu er overskueligt og har fokus på en enkelt ting, nemlig velsmag. Tilsat friske og lækre råvarer giver det tilsammen de burgere, som så mange Københavnere og turister elsker.

Spisested med god atmosfære

Uanset om det er tømmermændene, der kalder på friture, om du skal fejre en særlig anledning, og gerne vil have noget ekstra godt at spise eller om det blot er en hverdag, hvor maven skal have det lidt ekstra godt, er vores spisested det oplagte valg. 

Prøv vores fantastiske restauranter på Christianshavn , Vesterbro og Amager

Vores restauranter i København byder vi på en afslappende og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til store og små snakke, og hvor der gerne må både grines og hygges. Vores spisested er hyggeligt indrettet, så du kan tage familien eller vennerne under armen og forkæle smagsløgene med en delikat og prisvenlig burgermenu.