RESTAURANT ROSKILDE - BURGERE OG SHAKES VED HESTETORVET

Vores restaurant på Hestetorvet ligger lige op af Roskilde station. Book bord eller bestil take away med burger, fries og mayo.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag
11.30 – 20.30

Fredag – lørdag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Hestetorvet 4
4000 Roskilde

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT I ROSKILDE

På Hestetorvet i Roskilde finder du vores restaurant Grillen Burgerbar. Tæt på Roskilde centrum ved det hyggelige gamle torv, og lige op ad Roskilde station, kan du score dig et godt burgertilbud bestående af en saftig burger med sprøde fries til – og bare rolig, vi går ikke ned på mayo. Husk at tilføj vores kolde shakes til at slukke tørsten.

Er du studerende, kan du få 20 % studierabat på vores burgermenu ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Så leder du efter et sted at spise med studievennerne, om det er til frokost, starten på aften eller morgenen efter, så har du fundet det perfekte sted.

Din nye go-to eller to-go restaurant

Ved vores restaurant Roskilde kan du nyde din burger i de smukkeste, historiske omgivelser. Har du været på sightseeing ved Roskilde Domkirke, slappet af i folkeparken eller shoppet loppefund på Stændertorvet, står vi klar til at tilbyde dig og din familie eller venner en lækker frokost eller aftensmad.

Vil du være sikret en plads til hele selskabet, anbefaler vi at du booker dit bord på forhånd, men vi tager naturligvis også imod walk-ins.

Hos Grillen Burgerbar er vi specialister i saftige burgere lavet af gode råvarer, og du kan altid få en god, greasy burger hos os. Vi elsker det når du vil besøge vores restaurant og spise hos os, men du er altid velkommen til at tage maden med som take-away.

Har du en favorit burger?

I vores restaurant Roskilde er konceptet det samme og velkendte – en valgfri burger, fries og mayo. Du finder et varieret udvalg på vores menukort, men kendetegnet for alle, er vores saftige bøffer i en kombination af klassiske elementer, som massere af ost og bacon. Er du ikke den traditionelle type, finder du også syltede rødløg, bearnaise og cheese bombs.

Er du ikke til kød? Prøv i stedet vores økologisk friteret svampebøf. 

Vi vil gerne skabe den bedste smagsoplevelse hos dig, og kvaliteten er derfor i højsædet når vi sammensætter råvarerne til vores burgere. Det sikrer, at vores burgere er fulde af smag, men til en fornuftig pris.

Take-away fra vores restaurant Roskilde

Med en placering helt op ad Roskilde station, er vores mad perfekt som take-away hvis du er på farten. Du kan nemt og hurtigt bestille online, og afhente i vores restaurant på vejen. Skal du slet ikke ud hjemmefra, kan du bestille vores mad til levering direkte til døren. Vi gør det nemt for dig ikke at skulle op fra sofaen.

Husk at vi tilbyder studierabat på 20 % på alle vores burgermenuer ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Så behøves du ikke have dårlig samvittighed over at bruge penge på lidt lækkert frokost eller aftensmad, når du også skal spare op til den der dyre studiebog.

Tag din studiekammerat under armen og få et afbræk fra læsningen – spis din favorit-burger-kombi til frokost på vores restaurant Roskilde.

Hvis du er i hovedstadsområdet, kan du få burgere herfra: Takeaway Amager.

Vi ses på Grillen i Roskilde

Har vi vækket dine smagsløg? Vi vil se frem til at byde dig velkommen i vores restaurant i Roskilde. Vi anbefaler at booke et bord på forhånd, så du er sikker på at kunne få en plads.  Kommer du hertil med tog, så huske at vi ligger lige ved Roskilde station.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar på Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, eller i Århus, Aalborg, Herning eller Vejle.

Har du lyst til at dykke ned i vores udvalg af burgere, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebook. Vi advarer, det får mundvandet til at løbe.

Skal det være ekstra greasy og cheesy så kig forbi Grillen Burgerbar restaurant Roskilde.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!