Restaurant Roskilde - Nyd en sprød og lækker burger

Vores restaurant på Hestetorvet ligger lige ved Roskilde station. Book bord, eller bestil take away med burger, fries og mayo. Eller besøg et af vores andre spisesteder på Sjælland.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Tirsdag
16.30 – 20.30

Onsdag – Torsdag
11.30 – 20.30

Fredag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Hestetorvet 4
4000 Roskilde

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT I ROSKILDE

På Hestetorvet i Roskilde finder du vores restaurant Grillen Burgerbar. Tæt på Roskilde centrum ved det hyggelige gamle torv, og lige op ad Roskilde station, kan du score dig et godt burgertilbud bestående af en saftig burger med sprøde fries til – og bare rolig, vi går ikke ned på mayo. Husk, at du også kan tilføje vores kolde shakes til at slukke tørsten.

På vores restaurant, der ligger helt centralt på Hestetorvet, serverer vi nemlig også shakes, som er helt perfekte til dig, der har en sød tand. Det kan være, at du skal smage vores Vanilla Caramel shake med karamelsauce og flødeskum, som er toppet med sprøde og knasende Daim? Tro os, du vil helt sikkert ikke fortryde det! Vi er et af de bedste spisesteder til denne greasy pleasure. 

Hvis du er mere til jordbær eller chokolade, så har vi desuden også den bedste (hvis vi selv skulle sige det) jordbær shake kaldet Double Strawberry – denne shake er perfekt på en varm sommerdag, og vi er næsten sikre på, at den vil feje benene væk under dig.

Husk, at du også er mere end velkommen til at bestille din favoritshake som take away i vores restaurant, for det er selvfølgelig den perfekte snack, hvis du skal rundt og opleve seværdighederne i Roskilde og mangler et af de gode spisesteder, eller hvis du blot trænger til en pause fra skolen eller arbejdet. Se alle de lækre shakes på vores menukort

Og nu hvor vi snakker om skolen! Hvis du er studerende, kan du, på alle vores spisesteder, få 20 % studierabat på din burgermenu ved fremvisning af et gyldigt studiekort. Så leder du efter et sted at spise med studievennerne, om det er til frokost, starten på en god aften eller morgenen efter en bytur, så har du fundet et af de perfekte spisesteder.

Din nye go-to eller to-go restaurant

Ved vores restaurant i Roskilde kan du nyde din burger i de smukkeste, historiske omgivelser. Har du været på sightseeing ved Roskilde Domkirke, slappet af i folkeparken eller shoppet loppefund på Stændertorvet? Vi står klar til at tilbyde dig, din familie eller dine venner en lækker frokost eller aftensmad på et af Roskildes lækreste spisesteder.

Vil du være sikret en plads til hele selskabet, anbefaler vi, at du booker dit bord på forhånd i vores restaurant, men vi tager naturligvis også imod walk-ins.

Hos Grillen Burgerbar er vi specialister i saftige burgere lavet af gode råvarer, og du kan altid få en god, greasy burger hos os i vores restaurant. Vi elsker, når du vil besøge vores restaurant og spise hos os, men du er altid velkommen til at tage maden med som take-away.

Har du en favorit burger?

I vores restaurant i Roskilde er konceptet det samme og velkendte som på vores andre spisesteder – en valgfri burger, fries og mayo. Du finder et varieret udvalg på vores menukort, men kendetegnet for vores burger er de saftige bøffer i en kombination af klassiske elementer –  som masser af ost og bacon. Er du ikke den traditionelle type, finder du også syltede rødløg, bearnaise og cheese bombs på vores menu. Læs også hvordan at Mydinners anmelder netop Grillens burgere, herunder lækre opskrifter på en hjemmelavet burger, hvis selv vil stå for madlavningen derhjemme.

Hvis du kommer forbi vores restaurant på Hestetorvet i Roskilde, har vi mange gode bud på byens absolut bedste burger. Har du eksempelvis smagt vores burger Pablo endnu? Det er en burger, som du sent vil fortryde, at du har bestilt. Pablo er nemlig både cheesy, spicy, sød og sprød, og den er propfyldt med spicy cheese bombs, der smelter i munden.

Hvis du er en sucker for bearnaise, så må du altså prøve vores burger Bearnaise Bastard. Det er en lækker og saftig cheeseburger med bacon, pickles, ristede løg og bearnaise – og så endda smurt med Grillens mayo. Kan man bede om mere?

Er du nu blevet totalt lækkersulten? Så er det jo bare om at bestille fra vores menukort med det samme! 

Du kan desuden altid vælge at skifte din bøf ud med en vegetar-bøf, og hvis du er fan af noget helt særligt på menuen, så er du mere end velkommen til at tilføje det som add-on. 

Måske er du storforbruger af karamelliserede løg, syltede rødløg, pickles, avocadocreme eller Grillens mayo? Det skal du bestemt ikke skamme dig over – så er det da bare det, du skal have! Hos Grillen Burgerbar i Roskilde vil vi nemlig gøre alt for at imødekomme dine behov. Vi er en af de spisesteder, som også elsker det. 

Information

Frokost Roskilde

Restaurant Roskilde

I Roskilde, kan du komme forbi vores restaurant til frokost på Hestetorvet lige ved stationen.

Catering Roskilde

Spisesteder Roskilde

Har du lyst til burgers som catering enten til et privat event eller til arbejdet? Kontakt os i dag eller læs mere.

Take Away Roskilde

Restaurant Roskilde

Hvis du skal have take away i Roskilde, kan du bestille vores greasy burgers hjem til.

Cafe Roskilde

Spisesteder Roskilde

Skal du på cafe i Roskilde, skal du tage vores restaurant ved Hestetorvet i hyggelige omgivelser.

Er du ikke til kød? Prøv i stedet vores økologisk friteret svampebøf. 

Vi vil gerne skabe den bedste smagsoplevelse hos dig, og kvaliteten er derfor i højsædet, når vi sammensætter råvarerne til vores burgere. Det sikrer, at vores burgere på vores spisesteder er fulde af smag, men til en fornuftig pris.

Hvis du ikke er den store kød-elsker, så har vi helt sikkert en burger, som du nok vil elske alligevel. The Loofah er vores veggie burger med økologisk friteret svampebøf, cheddar, salat, tomat og Grillens lækre mayo. Hvis du endnu ikke har smagt den, så synes vi, at du skal komme forbi vores burgerbar og restaurant i Roskilde og prøve den!

Take-away fra vores restaurant Roskilde

Med en placering helt op ad Roskilde station, er vores mad perfekt som take-away, hvis du er på farten. Mangler du et af disse spissteder tæt på stationen, kan du nemt og hurtigt bestille online og afhente i vores restaurant på vejen. Skal du slet ikke ud hjemmefra, kan du bestille vores mad til levering direkte til døren. Vi gør det nemt for dig ikke at skulle op fra sofaen. 

Det er eksempelvis rigtig belejligt, at du kan bestille vores mad som take away, hvis du er træt og udmattet efter en bytur i Roskilde natten forinden. Det er jo bare nemmere at få en snasket burger og sprøde fries serveret foran døren fra et af de bedste spisesteder med greasy burgere, når man har tømmermænd. Eller hvis du vil spise i det fri, så bestil en menu som take away og tag den med ud.

Som sagt tilbyder vi studierabat på intet mindre end 20 % på alle vores burgermenuer ved fremvisning af et gyldigt studiekort i alle vores spisesteder. Så behøves du ikke have dårlig samvittighed over at bruge penge på lidt lækkert frokost eller aftensmad, når du også skal spare op til den der dyre studiebog.

Tag din studiekammerat under armen og få et afbræk fra læsningen – spis din favorit-burger-kombi til frokost på vores restaurant Roskilde.

Hvis du er i hovedstadsområdet, kan du få burgere fra et af vores andre spisesteder, blandet andet Takeaway Amager.

Vi ses på Grillen i Roskilde

Har vi vækket dine smagsløg? Vi vil se frem til at byde dig velkommen i vores restaurant i Roskilde. Vi anbefaler at booke et bord på forhånd, så du er sikker på at kunne få en plads.  Kommer du hertil med tog, så huske at vi ligger lige ved Roskilde station.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar på et af vores ande spisesteder: Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, eller i Århus, Aalborg, Herning eller Vejle.

Har du lyst til at dykke ned i vores udvalg af burgere, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebook. Vi advarer, det får mundvandet til at løbe.

Skal det være ekstra greasy og cheesy, så kig forbi Grillen Burgerbar restaurant Roskilde.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!