Restaurant Valby - Gå ombord i vores spændende menukort

Restaurant Nørrebro

Mangler du inspiration til noget andet end den typiske restaurant Valby, kan du med fordel overveje at besøge Grillen Burgerbar, som ligger flere steder i byen. 

Hos os er der snaskede og velsmagende burgere, og fritter, på menuen til en billig pris, så det er med garanti værd at tage cykelturen fra Valby Langgade eller andetsteds for at finde det helt rette spisested. Tjek vores menukort ud på hjemmesiden og lad dig friste af de mange muligheder.

Spisested for alle på restaurant i Valby

Grillen Burgerbar er et spisested for alle, og du kan se frem til en hyggelig restaurant i nærheden af Valby, hvor der er plads til både familie og venner. Hos os er der højt til loftet, og du kan nyde din burgermenu i en hyggelig og afslappet atmosfære. 

 

Vi ønsker at servere så billig og lækker mad som muligt, uden at gå på kompromis med kvalitet eller råvarer. Du finder derfor menuer til en uoverskuelig pris, hvor alle kan være med. Vores restauranter er derfor perfekte til en aften, hvor der er forkælelse og velsmag på dagsordenen, uden at det gør ondt i pengepungen.

Find din favorit på vores menukort

Vores menukort er fyldt med lækre valgmuligheder, og du finder alt fra burgere med kød, kylling eller som vegetar. Vi serverer desuden flere forskellige slags gyldne og sprøde fritter, så der er noget at vælge mellem. 

 

Tag familien eller vennerne under armen, og oplev et spændende og billigt spisested, som har noget for enhver smag.

Andre restauranter tæt på Valby

Du finder ikke kun vores lækre, billige burgere på vores restaurant tæt på Valby. Vi har spisesteder flere forskellige steder i byen, så du nemt kan kombinere dit besøg med andre ærinder i området. Tjek vores hjemmeside ud for præcise lokationer og relevant information. 

Her finder du også vores menukort, så du kan begynde at drømme om dit næste måltid. Vi ses på vores restaurant blot en smuttur fra Valby. 

Burger til hele familien

Når du besøger vores restaurant på Nørrebro kan du sammensætte din egen burgermenu bestående af burger, fries og mayo. Denne Guilty Pleasure er med sikkerhed en menu, der vil få alle i familien til at gå mætte og glade fra Grillens spisested.  

På menukortet finder du hele 8 forskellige burgere – faktisk 9, hvis du tæller vores Kiddo-burger med – og 5 forskellige slags fries og mayo. Vi tilføjer løbende nye og spændende burgere til vores menu, hold derfor et godt øje med vores menu på vores hjemmeside eller sociale medier, hvor du kan få en idé om, hvilken burger du skal prøve, næste gang du besøger en af vores spisesteder rundt omkring i landet. 

Vælg mellem vores almindelige fries, curly fries, cheese fries, sweet potato fries eller gå all-in og prøv vores Oh My Fries med ost, karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo. Til vores burgere anbefaler vi altid vores lækre milkshakes enten til maden eller som dessert. Du kan vælge mellem Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate, som er enhver chokolade elskers drøm.