GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT AALBORG

I Aalborg finder du vores restaurant tæt på Limfjorden. Book bord eller bestil takeaway. Få burger, fries og mayo.

ÅBNINGSTIDER:

Alle dage
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Ved Stranden 1
9000 Aalborg

Telefon
+45 35 35 35 69

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

ÅBNINGSTIDER:

Alle dage
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Ved Stranden 1
9000 Aalborg

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

Burger København

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg

Spørger du folk fra Aalborg, hvor man får den bedste burger i byen, vil mange svare Grillen Burgerbars restaurant. Ikke langt fra den smukke Limfjord og tæt på Aalborg centrum, finder du den familievenlige restaurant Grillen Burgerbar. Her kan den burger-elskende aalborgenser alle dage på ugen bestille en burgermenu bestående af burger, fries og mayo. Er du studerende, kan du glæde dig over, at vi giver 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Burger i smørhullet

Centralt placeret i Aalborg, i det charmende kvarter omkring Nytorv, ligger Grillen Burgerbar. Skinner solen er det oplagt at tage din burger med ud på Havnefronten som take away. Her kan du nyde din burgermenu på promenadens trappeforløb eller en af de små nedsænkede terrasser, hvor man kan komme rigtig tæt på vandet.

Du er naturligvis også altid velkommen til at blive og spise din burger i vores restaurant. Vil du være sikret en plads i vores restaurant anbefaler vi, at du booker et bord på forhånd. Skal du videre til koncert i det ikoniske Musikkens Hus, kan du starte din aften med en burger i vores nærliggende restaurant blot 1 km derfra. Får du brug for en gåtur efter at have spist en burger, er der rig mulighed for dette omkring vores restaurant, hvor du blandt andet kan gå en tur forbi oplevelseshuset Utzon Centret, opkaldt efter arkitekt og Aalborg-dreng Jørn Utzon.

Aalborgs ukronede burgerkonge

Uanset om du har inviteret hele familien, kæresten eller vennerne på burger, så er Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg det oplagte valg.

Menukortet byder på et bredt udvalg af burgere, så der er noget til enhver smag. Prøv eksempelvis vores burger John Doe, hvis du foretrækker den klassiske burger eller Pablo, hvis du helst vil have en spicy udgave. Spiser du slet ikke kød, har vi også en burger til dig, og er du mest til en kyllingeburger, burde du prøve vores Fried Chicken.

Restaurant Aalborg – frokost eller aften?

Ligegyldigt om du skal besøge restaurant Aalborg til frokost eller aften finder du det samme på menuen til de samme priser, og vi sørger for den samme gode stemning. Kom forbi med kæresten eller familien og få et lækkert og mættende måltid til en god pris. I restaurant Aalborg finder du ligesom i vores andre restauranter altid en burger inkl. fries & dip. Du kan med fordel også følge os på Facebook, hvor vi i blandt kører specielle kampagner f.eks. 2 burgermenuer for 1’s pris eller lignende.

Vi ses i vores restaurant i Aalborg

Har du endnu ikke besøgt vores restaurant i Aalborg, er det med at komme afsted. 

Vil du have et smugkig på vores mange burgere og holdes opdateret på spændende nyheder, kan du følge med på Instagram og Facebook – men pas på, du kan hurtigt blive burgersulten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores andre restauranter i ÅrhusVejle og Herning eller på NørrebroVesterbroAmagerbro og Christianshavn.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!