GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT HERNING

I Herning finder du vores restaurant på Østergade ikke langt fra biografen. Book bord eller bestil takeaway. Få burger, fries og mayo.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Torsdag
16.30 – 20.30

Fredag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Østergade 7A
7400 Herning

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant i Herning

Er du på udkig efter en burger i Herning, er Grillen Burgersbars restaurant det oplagte sted at kigge forbi. Omgivelserne er uformelle og skaber de perfekte rammer for en hyggelig familiefrokost med burger – eller som starten på en aften ude med vennerne. Leder du efter et sted at spise med studievennerne, er Grillen Burgerbar det perfekte sted. Vi giver nemlig 20 % studierabat på burgermenuen ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Midtbyens måske bedste burger

Grillen Burgerbars restaurant er placeret centralt i Herning midtby. Her kan hele familien nyde en burger alle dage på ugen.

Besøg vores restaurant, når sulten spontant melder sig under en shoppingtur i Herning eller start din aften med en burger i vores restaurant, inden turen går videre til eksempelvis Nordisk Film Biografer, som du finder blot 300 meter fra spisestedet.

Foretrækker du at nyde din burger derhjemme, tilbyder vi naturligvis også, at du kan få din burger med som take away fra vores restaurant: take away Herning. Hent den selv eller bestil til levering her.

Burger, fries og mayo

Hos Grillen Burgerbar serverer vi kvalitets-burgere til en fornuftig pris. Du en burgermenu bestående af én valgfri burger, fries efter eget valg og selvfølgelig din favorit-mayo.

Menukortet byder på mange burger-varianter, så der med garanti er noget for hele familien. Prøv for eksempel The Cheesy Beast, som får de flestes tænder til at løbe i vand. Skal hele familien besøge vores restaurant, har vi også en burger til de mindste. Børn til og med 8 år kan bestille vores Kiddo-burger med bøf, ost og ketchup. Se resten af vores menukort her.

Ønsker du at afslutte dit besøg med en kop kaffe, tilbyder vi som noget helt særligt en række kaffevarianter i vores restaurant i Herning. Og skulle du få lyst til noget sødt til kaffen, anbefaler vi, at du prøver vores tre softies varianter. Dem er du naturligvis også velkommen til at prøve, selvom du ikke er til kaffe.

Vil du lære Grillen Burgerbar og vores restaurant i Herning bedre at kende, er du velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og lanceringer.

Restaurant Herning – Burger til enhver smag

 Hos Grillen Burgerbar i Herning er vi specialister i at servere brugere og fries, der får mundvandet til at løbe. Det betyder med andre ord at vi i restaurant Herning eksperimenter med forskellige smagssammensætninger og gør alt, hvad vi kan for at opnå den bedste smag til en fornuftig pris. Du kan eksempelvis dykke ned i vores ’Oh My Fries’, der er er cheese fries m. karamelliserede løg, bacon & Grillen’s Mayo. Det er greasy, det er godt, og det koster kun en flad 20’er. Hop over og tag et kig på vores menukort, hvor du finder en masse andre lækre kombinationer.  

Vi ses i vores restaurant i Herning

Vi glæder os at byde jer velkommen i vores restaurant i Herning. 

Får du lyst til en burger fra vores restaurant, når du besøger ÅrhusVejleAalborg eller NørrebroVesterbroAmagerbro og Christianshavn, kan du være helt rolig – vi har skam også restauranter her.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!