Take away Christianshavn - Saftig burger hos Grillen

Adresse

Take away Christianshavn

Hos Grillen Burgerbar i Christianshavn, kan du bestille greasy burgermenuer som take away.

LÆKKER TAKE AWAY TIL ENHVER ANLEDNING

Når frokosten eller aftensmaden skal nydes med dem, du holder mest af, men ikke skal laves af dig selv, så kan du oplagt tage forbi Grillen Burgerbar på Christianshavn og samle lidt take away op, som I kan nyde sammen.

Om der er tale om en helt almindelig, kedelig onsdag, hvor vejret er lidt trist, eller om det er fredag aften med hyggelig aftensmad med vennerne, inden snuden vendes mod mere festlige lag og dans ud på de små timer, så er der altid noget lækkert take away at finde på menuen hos Grillen Burgerbar på Christianshavn.

Der behøver ikke at være en særlig anledning til, at man kan nyde sig en lækker, snasket burger fra Grillen. Hver dag er en god anledning til at forkæle sig selv – om det har været en lang, hård dag på arbejdet, eller om dagen skal fejres, fordi solen skinnede og du er glad i låget.

DEN BEDSTE BURGER SOM TAKE AWAY PÅ CHRISTIANSHAVN

Vi har noget for enhver smag på vores menukort. Der er lidt til dem, der gerne vil have ekstra grease, til dem, der kan lide det simpelt, til dem, der kan lide det uden kød og dem, der gerne vil have mere end én bøf. Valget er heldigvis dit.

Er du en vaskeægte meat lover, så kunne en burger som The Cheesy Beast måske være noget for dig. Her får du nemlig ikke bare én, men hele to oksebøffer i din burger. Derudover prydes din smagspalette med salt bacon, syrlige pickles og syltede rødløg, smeltet ostesovs og lækker mayo, der runder hele smagsoplevelsen af. Mmm…

Frister en okseburger ikke dig, men er du helt vild med friteret kylling? Jamen, så har vi også en burger, der kunne passe fint til dig. Vores Fried Chicken burger er nemlig fyldt med knasende, friteret kylling, syrlige pickles, sprød salat og masser af ranch dressing. What’s not to like?

Alle ovenstående burgere kan naturligvis fås som take away på Christianshavn.

TAKE AWAY MED TILBEHØR PÅ CHRISTIANSHAVN

Vi ved, at en burger går allerbedst med tilbehør, når man skal have take away, og derfor har vi også nogle gode ting at vælge imellem, hvis vi altså selv skal sige det.

Blandt vores mange drikkevarer, herunder sodavand og øl, finder du vores famøse milkshakes, som passer til enhver take away burger. Her kan du vælge mellem smagsvarianterne Vanilla Caramel Shake, Double Strawberry Shake eller Choco Chocolate Shake, der alle er lige så syndige, som det lyder som.

Når det kommer til fritter, er der naturligvis også forskellige præferencer. Skal det være almindelige fries med dip? Skal man gå efter de krydrede curly fries med spicy chilimayo til, eller skal man gå hele vejen med cheese fries eller Oh My Fries? Er du til fully loaded fries, der både har ost, karameliserede løg, bacon og mere på, så er det sidstnævnte.

CHRISTIANSHAVNS JUVELER

Christianshavn har meget at byde på, både når det kommer til mad, men også når det kommer til seværdigheder. Derfor er det oplagt at få sig en omgang take away, som du kan tage med dig og nyde, mens du går, eller du kan slå dig ned et sted og nyde omgivelserne.

Et oplagt sted at fange en solstråle, mens du nyder din take away på Christianshavn, er på voldene. Her finder du masser af bænke, du frit kan benytte, ligesom der også er mange at finde langs kanalerne.

Take away er lavet til at blive taget med på eventyr, så hvorfor ikke gå på opdagelse i Christianshavn mange hemmeligheder og kendte juveler, når du nu alligevel har muligheden for det?

Du er måske så kulturel, at du kender til den gamle danske serie Huset på Christianshavn? Serien blev indspillet på Christianshavn, så dette kunne være en oplagt destination at besøge, hvis du alligevel er i området efter lækker take away fra Grillen Burgerbar.

SE MERE TIL VORES TAKE AWAY PÅ CHRISTIANSHAVN

Har vi vakt din nysgerrighed, eller vil du bare gerne følge med i vores burgerunivers, vores lækre burgere til take away og meget mere på Christianshavn og andre restauranter i København, så følg os endelig på Instagram, hvor vi jævnligt poster opslag om diverse ting.