TAKE AWAY ODENSE

Kender du lokalerne til det  helt rette burgerspot, hvor vi kan servere take away i Odense?  Vi er nemlig lige nu på udkig efter de rette lokaler til vores restaurant. 

take away odense

Den bedste take away i Odense

Der findes mange muligheder, når det kommer til take away: pizza, pasta, asiatisk, burger – med sprøde fritter… Og milkshake! Åh ja! Det er lige før man dåner ved bare tanken om det.

Der findes næsten intet bedre end en saftig bøf i blød bolle med sprød salat, saltede pomfritter og enten en iskold cola eller en cremet milkshake til. Om det er på farten, ude med vennerne eller hjemme i hjemmets trygge rammer dagen efter en bytur i Odense, eller måske bare efter en lang dag.

Uanset hvad scenariet er, så forstår vi godt, hvorfor take away kunne friste, når man ikke lige orker selv at stå og bikse det helt store middagsbord sammen, om det er for sig selv eller for familie og venner. Nogengange er det bare lidt sjovere – og lettere – at få andre til at lave maden for én. 

Desværre er Grillen Burgerbar endnu ikke kommet til Odense, men det skal ikke betyde, at du ikke kan få en lækker menu med burger, fries og dips i den hyggelige by, der engang husede selveste H.C. Andersen. Vi har nemlig været en tur ude i byen og smagt på de bedste bud. Læs med og bliv klogere på, hvilke burgere du bør smage, når du besøger Odense.

Anbefaling 1

Joey’s Burger

På jagt efter en god, greasy og saftig burger som take away i Odense? Så bør du uden tvivl lægge vejen forbi Joey’s Burger på Hjallesevej. Menuen er som vi bedst kan lide den: fyldt med masser af bacon, ost, dips og lækkert fyld.

Men det stopper ikke helt her. For hos Joey’s kan du få burgere på helt op til et kilo! Ja den er god nok. Skal du forbi og prøve?

Anbefaling 2

Bull Burger

Store saftige burgere af dansk oksekød, frisk salat og frisk betjening. Det er hvad du kan glæde dig til, når du nyder take away fra Bulls i Odense. Her er der hverken sparet på bøf, ost eller bacon – og dét kan vi lide. Helt klart et besøg værd, hvis du er på disse kanter.

Vi har særligt set os lune på deres DB Holy Chick, der med hele to stykker saftige kyllingebryster, mayo, dobbelt cheddar, løg, pickles og salat får vores mundvand til at løbe.

Opskriften på den perfekte burger

Grillen Burgerbar har som nævnt endnu ikke slået sig ned på take away i Odense. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan dele ud af nogle vores (hemmelige) guldkorn omkring, hvordan man laver den perfekte burger.

For spørg du os er opskriften simpel, men kræver alligevel snilde at udføre hjemme i køkkenet. Det handler nemlig om at kende til de små tips og tricks, der gør din burger dét bedre.

Først og fremmest må man aldrig gå ned på en god under- og overbolle. Den skal helst være luftig og lidt sød. Vi er svært glade for Brioche, der imødekommer alle vores ønsker.

Dernæst er dressingen helt afgørende. Det er nemlig ét af de elementer, der virkelig skaber smag. Mayo, ketchup eller chilimayo. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: du må aldrig spare på den!

Når vi kommer til bøffen er det vigtigt at du krydrer den tilpas med salt og peber. Dernæst skal den steges: ikke for meget og ikke for lidt, men helt tilpas, så den stadig har masse af saft og fylde.

Kan du lide tilbehør i din burger? Måske er du til ost og bacon eller foretrækker tomat og salat? Vælg det tilbehør du bedst kan lide for at fuldende din burger. Afslut med fries on the side – og måske en kølig shake?  Værsgo’ og velbekomme – så let er det, hvis ikke du vælger den lette løsning og bestiller take away i Odense.

Nysgerrig på ny take away i Odense?

Er du blevet sulten på mere? Så kan du tage det ganske roligt. For selvom vi endnu ikke tilbyder take away i Odense skal der ikke en lang køretur til, for at få stillet sulten. Vi har nemlig restauranter i HerningVejle, Aalborg, Aarhus, Roskilde og København.  

Og skulle du falde over de perfekte lokaler i Odense, hvorfra vi kan lange burger, fries, dips & drinks over disken, så tip os gerne. Måske Odense bliver den næste destination. 

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!