TAKE AWAY ODENSE

take away odense

Den bedste take away i Odense

Der findes mange muligheder, når det kommer til take away: pizza, pasta, asiatisk, burger… Uuh, burger… Med sprøde fritter… Og milkshake! Åh ja! Det er lige før man dåner ved bare tanken om det.

Der findes næsten intet bedre end en saftig bøf i blød bolle med sprød salat, saltede pomfritter og enten en iskold cola eller en cremet milkshake til. Om det er på farten, ude med vennerne eller hjemme i hjemmets trygge rammer dagen efter en bytur i Odense, eller måske bare efter en lang dag.

Uanset hvad scenariet er, så forstår vi godt, hvorfor take away kunne friste, når man ikke lige orker selv at stå og bikse det helt store middagsbord sammen, om det er for sig selv eller for familie og venner. Derfra handler det om at opstøve det bedste take away, Odense kan byde. Og her kommer Grillen Burgerbar gerne til undsætning. Dog mangler vi endnu lokaler.

Den bedste mulighed for take away i Odense

Hos Grillen Burgerbar tilbyder vi et stor udvalg af saftige og snaskede burger som take away, hvortil, der naturligvis hører pomfritter – og disse har vi også flere slags af. Synes du måske, at almindelige lange, tynde pomfritter er liiige til den kedelige side?

Frygt ej, vi har både sprøde curly fries, sweet potato fries, jamen, vi har endda loaded fries med ost, karamelliserede løg, bacon og dressing på toppen. Det bliver ikke bedre, Odense!

Du må heller ikke gå glip af vores milkshakes. Når man nu alligevel skal “synde” med en kalorierig bombe af snasket burger og fries, så kan man lige så godt også fyre en shake oven i.

Der er mange gode muligheder for take away i Odense, men har du endnu mødt den bedste? Det er svært at svare på, når nu Grillen Burgerbar endnu ikke har taget sit indtog i byen. Men en ting er sikker: åbner Grillen Burgerbar, så finder du den bedste take away i Odense.

Take away med studierabat

Du læste helt rigtigt. Der er penge at spare på take away hos Grillen Burgerbar, hvis du er studerende. Det er jo ikke en hemmelighed, at Odense er en stor studieby, hvor mange unge bor og studerer i hverdagen, og derfor er det da også oplagt at få lidt rabat, når det nu alligevel skal være. Derfor tilbyder vi 20% studierabat på take away hos Grillen Burgerbar.

Nysgerrig på ny take away i Odense?

Klik ind og udforsk vores menu, hvis det ovenstående skulle have fristet dig. På vores hjemmeside kan du se alle mulighederne for take away, både som standard menuer eller med add-ons, ekstra tilbehør og shakes til.

Vi tilbyder jævnligt nye muligheder for at få sende dine smagsløg helt op i himlen af begejstring med nye kombinationer i vores burgere. På den måde bliver take away aldrig kedeligt. I fortjener også denne mulighed i Odense. Så hold øjne og øre åbne. Det kunne være, at du kunne være med til at spotte den næste lokation til den bedste take away i Odense.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!