Take away på Vesterbro - Bestil den bedste burger her

Adresse

takeaway vesterbro

Nær Kødbyen på Vesterbrogade finder du Grillen Burgerbar som take away.

DEN BEDSTE TAKE AWAY BURGER PÅ VESTERBRO

En saftig bøf stegt til perfektion, bløde, luftige brioche boller, sprød bacon, karameliserede løg eller spicy cheese booms – og så selvfølgelig masser, og masser af smeltet ost som kronen på værket. Ja, det er den smag du kan forvente dig af Grillen Burgerbar som take away på Vesterbro.

Guilt har aldrig smagt bedre, og spørger du os, så er en gulity burger den perfekte burger. Derfor byder vi kun på burgers som får dine synder til at synge – og skal den toppes lidt ekstra? Så kan du altid adde mere guilt til din burger. Vores burgers kan kun gøres mere perfekte med sprøde fries og selvfølgelig – mayo.

Du finder altså den bedste take away burger på Vesterbro her. Og det er ikke det eneste. For foruden vores take away på Vesterbro, finder du også flere perfekte spots, kendte som ukendte, hvor du kan gå all-in på dine guilty pleasures. Læs med og bliv inspireret til en tur rundt i denne hippe bydel.

 

ET SAFTIGT MENUKORT PÅ AMAGER

Vores burgere, og dermed menukort, spænder vidt, og der er lidt til enhver smag på Amager. Til dig, som elsker en god klassiker, har vi vores Bacon & Cheese, som altid er et sikkert hit, hvis ikke du har mod på at vove dig ud i noget nyt, næste gang du bestiller take away.

Vi elsker, når man bestiller take away på Amager og kan kombinere sine valg i menuer. Derfor har vi også gjort det nemt for dig med vores kombi menu, hvor du udvælger din yndlings burger, dip og tilbehør. Så kan I alle bestille præcis den take away menu jeres sult trænger til.

takeaway Vesterbro

EN SKJULT PERLE PÅ VESTERBRO

Du har bestilt din favoritburger på Grillen, måske en sprød Fried Chicken Burger eller The Cheesy Beast, og du vandrer nu med posen i hånden ned ad Vesterbrogade. Solen skinner og dine cravings fortæller dig, at du skal have noget i munden – NU.

Men hvor skal du slå dig ned? Vi har efterhånden haft til huse på Vesterbro i en del år og kender derfor også området yderst godt. Både de skjulte perler og de populære solspots.

Trænger du til et åndehul, midt i den hippe bydels summen, kan du med fordel slå dig ned i den hyggelige Saxopark ved Saxogade. Her slår venner og familier sig ned – og der er plads til at boltre sig i den lille, men hyggelige bypark. Parken ligger kun 5 minutters gang fra vores restaurant – så du kan få styr på dine cravings i løbet af meget kort tid.

BYENS BEDSTE SOLSPOT

Er du til byens bedste og måske også mest populære solspot? Har du intet imod at møde nye og gamle venner, imens du indtager din burger, fries & dip? Så bør du lægge vejen forbi Sønder Boulevard med din take away på Vesterbro. Den lange boulevard er hvert forår og sommer et mekka for glade mennesker og god stemning – og dén vil du ikke være foruden.

Her kan du nyde din take away på en bænk med gode venner i solen.

BURGER MED KIG TIL VANDET

Kan man spise take away på Vesterbro med kig til vandet, tænker du måske. Svaret er ja. For ikke langt fra vores restaurant på Vesterbro finder du Sankt Jørgens Sø – også kendt som en af de fem famøse søer i København. Hele vejen rundt om søen kan du finde hyggelige afkroge og gode muligheder for at slå dig ned med din take away på Vesterbro. 

Bedre bliver det ikke at indtage burger, fries, dips og drinks, alt imens du kan mærke byens summen og se på menneskene, der suser forbi. 

KAN DU IKKE FÅ NOK AF BURGERS, FRIES OG MAYO?

Er du stadig sulten efter mere? Så har vi de mest greasy, saftige billeder -lige til at få tænderne til at løbe i vand. Følg med vores Instagram og Facebook og fyld dit feed op med burgers, fries, mayo – og selvfølgelig, massere af ost! Psst. du bliver også den første til at høre om vores kampagner på den bedste bedste take away burger i Vesterbro.

Vi bliver blandt andet nævnt her