Takeaway esbjerg

takeaway esbjerg

Kender du til det rette lokale, hvor vi kan servere burger i Esbjerg? Vi søger lokaler i området.

TAKE AWAY ESBJERG - VORES ANBEFALINGER TIL DE BEDSTE BURGERE

Befinder du dig i Esbjerg hænder det sikkert, at lysten til take away og burger indimellem kommer snigende. Vi forstår det godt, for kan man nogensinde få nok af burger, fries, dips & milkshakes? Næppe. Desværre må du kigge langt efter Grillen Burgerbar og vores take away i Esbjerg. Vi har nemlig desværre ikke slået os ned i den hyggelige, jyske by – endnu.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få en god og greasy burger ude i byen. Der er faktisk flere kyndige burgerjoints i Esbjerg, der gør det uovertruffent – og vi har været en tur forbi nogle af dem, for at smage på sagerne. Læs med og se vores anbefalinger.

Anbefaling 1

Greasy burgers og sprøde snacks

Kan du lide hvad du ser? For det kan vi. Hos The Burger i Esbjerg serverer de ikke kun sublime burgere. Nej deres snack-game er heller ikke til at tage fejl af. Slå dig løs i Chicken nuggets, southern fried chicken, onion rings, potato wedges, chili cheese tops, mozzarella sticks, dips og meget mere.

Menukortet tæller hele 15 greasy burgers, der er propfyldt med ost, bacon, bøf og gode dips. Vi vil gerne bede om én af hver, tak.

Anbefaling 2

Greasiness på Posthuset

Lad dig ikke narre af navnet. For godt nok ligger restauranten i det gamle posthus i Esbjerg, men brevene er for længst byttet ud med snaskede og saftige burgere – præcis som vi kan lide dem. På menuen finder du både de helt klassiske af slagsen, men har du derimod smag for kylling eller en vegansk udgave af den amerikanske spise, så er det også at finde på menuen.

Hertil serverer de nogle yderst veldrejede fries, der er vendt i urter og havsalt i flager. Let them just keep coming.  

Anbefaling 3

På fornavn med de kongelige

Fint skal det være, men ikke desto mindre serverer Dronning Louises en yderst veltillavet burger. Nyd den i restauranten eller snup den med som take away i Esbjerg. Vi har særligt kastet vores kærlighed over den klassiske Cheese Burger med, hvor salaten er sparet væk til fordel for masser af ost (we like that).

Til de små størrelser er der også en lækker børnemenu, hvorfor det er et helt oplagt sted at hente take away i Esbjerg til hele familien.   

OPSKRIFTEN PÅ DEN IDEELLE BURGER

Det er ikke for at lyde overlegene. Men ikke desto mindre har vi alligevel langet en del af de snaskede sager over disken, og vi mener derfor, at det gør os kyndige nok til at vide lidt om, hvad den ideelle take away burger bør indeholde.  

Vi mener at brioche boller er svaret på næsten alt i livet, især når det kommer til at bestille en burger ude. Sørg for at den er sprød, lun og luftig, så den omkranser det øvrige fyld til perfektion – og fuldender oplevelsen.

Dernæst kommer vi til nøgleelementet, som er det herlige fyld. Det er en helt fortælling for sig, der kommer meget an på smag og behag. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi godt kan lide vores burgere til den snaskede side, med knasende elementer i midten, masser af ost og bacon – for ikke at glemme en velstegt bøf eller sprød kylling.

NYD DIN TAKE AWAY OVERALT I ESBJERG

Hvis du spørger os, er der ikke noget som at nyde sin take away under åben himmel. I hvert fald hvis den danske vejrudsigt melder om sommer og sol. I Esbjerg er der flere hyggelige steder, hvor du kan medbringe din take away fra en af byens hyggelige restauranter og se by- eller dyrelivet udspille sig imens.

I Esbjerg Bypark er der plads til at boltre sig på de grønne områder med udsigt til havnen. Et oplagt sted af medbringe din take away fra en af byens restauranter. Vil du derimod nyde din take away med udsigten til (vilde) dyr. Så snup dine favoritter med dig i Dyrehaven og se dyrelivet udspille sig på første parket med fries og shakes i hånden.

DANMARK’S BEDSTE MEDARBEJDERE

Ja, vi mener selv at vi har Danmark’s bedste medarbejdere. Nu er vi desværre ikke at finde i Esbjerg endnu, men skulle du kende til den perfekte placering for vores restaurant, så er vi altid på udkig efter nye steder, hvor vi kan byde på all that grease som take away.

Hvis du derimod står og skal flytte fra Esbjerg, eller måske allerede bor et sted hvor der er en Grillen Burgerbar, så kan det være det er lige dig, som vi har brug for. Det kan også være du kender en, som kender en, som har brug for et job? Vi har helt sikkert en stilling klar, hvis det skulle være tilfældet!

Vores Grillen-familie består af et ungt, frisk team med smil på læberne, som alle brænder for at pakke burgere i massevis som take away til de sultne danskere. 

Så elsker du burgere ligeså meget som os, brænder for at yde en god kundeservice og ønsker at blive en del af et spændende, mangfoldig team, så tjek de stillinger ud, vi i øjeblikket søger nye medarbejdere til.

I ESBJERG OG MANGLER INSPIRATION TIL DIN TAKE AWAY?

Som du nok har læst dig frem til, har vi en en høj standard når det gælder burger og take away. Hvis du mangler inspiration, kan du tjekke vores menu ud og se, hvad vi mener. Vi er nemlig helt skarpe på, hvad et godt måltid skal indeholde og opfordrer folk til, ikke at gå ned på deres krav til mad.

Det kan være du er i nærheden af en af vores restauranter eller en dag skal på road trip fra Esbjerg af, så kan du jo passende tjekke, om ikke I kan få en burger et sted hen ad vejen.

Hvis du er heldig og følger os på Instagram kan du også holde øje med vores foodtruck, som kører rundt på forskellige lokationer og events i Danmark, så kan i med fordel prøve vores take away. 

Take away er dejligt nemt. For ikke alene slipper du for alt besværet med at købe ind og lave mad, opvasken bliver også klaret for dig. Så bliver det da ikke lettere? Måske du lige skal have det in mente, næste gang du kommer i en by, hvor vores restaurant har til huse. 

Indtil da, så følg os gerne på Facebook – vi tager dog ikke ansvar for, hvis du bliver meget lækkersulten!