Restaurant Vejle - Et af de bedste spisesteder med burger

Adresse

Åbningstider

Man – Tor: 11:30 – 20:30
Fre – Lør: 11:00 – 21:00
Søndag: 11.00 – 20.30

Se vores E-smiley her 

Vejle burger
Vores restaurant i Vejle finder du på Søndergade tæt ved Vejle Å.
Få burger, fries og dip. Book bord, bestil take away, eller besøg en af vores andre spisesteder i Jylland.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT I VEJLE

Snup en lækker burger med på vejen, når du er på udkig efter take away i Vejle, eller hvis du gerne vil nyde en hurtig frokost eller aftensmad, som er fuld af smag. Befinder du dig i midtbyen, er du kun et stenkast væk fra vores restaurant, så hvorfor ikke forkæle dig selv?

Vores restaurant Grillen Burgerbar ligger midt på den hyggelige gågade, Søndergade, i Vejle. Her kan du få en burgermenu bestående af en burger, fries og mayo til en rigtig god pris, når sulten pludselig melder sig.

Et nemt valg

Er du på shoppetur og har brug for en god og mættende frokost, eller har du bare lyst til en rigtig snasket burger enten i hverdagen eller weekenden, står Grillen Burgerbar klar til at komme dig til undsætning. Med adressen Søndergade 24 er restauranten centralt placeret midt i Vejle by tæt på både butikker og den hyggelige kanal.

En skøn burger fra Grillen Burgerbar i Vejle eller et af vores andre spisesteder rundt omkring i det ganske danske land kan stille både den lille og den store sult, da vi har masser af måder at mixe og matche en skøn menu. Essensen er bare, at det er nemt, det er hurtigt og det er lækkert.

Find din favorit-burger

Prøv vores nærmest uimodståelige tilbud, hvor du får en burger, sprøde fries og en lækker mayo til en god pris. Hos Grillen Burgerbar har vi strikket vores menukort sammen, så der er noget til enhver smag. Du kan støde på alt fra vores Cheese & Bacon burger til vores kyllingeburger, Fried Chicken.

Alle vores burgere kan naturligvis parres med alle vores lækre fritter. Så hvad end du er til de klassiske pomfritter, curly fries eller nogle fully loaded fries med karameliserede løg, dressing og hele molevitten, så er der noget til og for enhver smag i Vejle.

Det vigtigste for os er, at du får en smagfuld oplevelse med friske råvarer, hvor der ikke mangler noget. Derfor kan du også altid vælge bl.a. at tilkøbe ekstra ost eller bacon, hvis du rigtig skal forkæle dig selv. Ingen burger uden milkshake – eller softice. Derfor kan du selvfølgelig få begge dele i vores restaurant i Vejle midtby.

Når du har fundet din favorit-burger i Vejle, så kan du også få glæde af den på vores andre spisesteder, da vi nemlig byder på alle vores lækre burgere med tilbehør på alle vores spisesteder i Danmark.

Tag burgeren med hjem

Skulle du en dag have mere lyst til at tage din burgermenu med hen til den nærliggende Mariepark eller med ned til Vejles hyggelige kanal ved én af siddepladserne, kan du altid bestille take away i vores restaurant.

Er du blot et hurtigt stop i Vejle, så kan en skøn burger fra Grillen være den perfekte frokost eller aftensmad på farten. Du kan sågar også vælge at stoppe ved ét af vores andre spisesteder i landet, hvor du får samme gode smag, når du skal til, fra eller forbi Vejle.