Restaurant Vesterbro - Burger på et af de bedste spisesteder

Adresse

Åbningstider

Man – Tir: 16:30 – 21:00
Ons – Tors: 11.30 – 21.00
Fre – Lør: 11:30 – 21:45
Søndag: 11.30 – 21.00

Se vores E-smiley her 

vesterbro

På Vesterbrogade tæt på Kødbyen finder du vores Vesterbro restaurant. Book bord eller bestil take away – et af byen bedste spisesteder af bestille burger, fries og dip.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT PÅ VESTERBRO

På hippe Vesterbro serverer vi lækre og greasy burgere i vores restaurant Grillen Burgerbar. Vi står altid klar til at komme dig til undsætning, hvad end du leder efter en et sted af få en frokost midt i dagens gøremål, har brug for nogle andre til at stå for aftensmaden eller hvis du bare har lyst til en god burger med det hele. Derfor kan du hos Grillen Burgerbar altid få et godt tilbud på en menu bestående af en burger, fries og mayo, og som studerende får du yderligere 10 % ved at fremvise studiekort.

Din go to burger på Vesterbro

Vores restaurant har adresse på Vesterbrogade 41 og har derfor placering i hjertet af Vesterbro omgivet af et væld af butikker i det hyggelige kvarter. Ved Grillen Burgerbar på Vesterbro har du kort ind til København Centrum og kun få minutters gang til Københavns Hovedbanegård. Så befinder du dig på Vesterbro eller et andet sted i nærheden, er du altid sikret en burger eller kold shake lige ved hånden.

Vores restaurant på Vesterbro er meget populær, så hvis du ønsker at besøge os i weekenden, vil vi  anbefale, at du booker bord, så du er sikker på at få plads til dig og dit selskab. Du kan vælge at sidde i vores hyggelige og afslappende restaurant på Vesterbrogade 41, som engang har huset en bank, hvilket ses i restaurantens kælder, hvor en bankboks fra 1935 er bevaret.

Overlad madlavningen til os

Hos Grillen Burgerbar er vi altid klar til at stå for maden, uanset om du er på vej i byen med vennerne, har brug for en frokostpause med familien eller har inviteret kæresten ud.

Vores menukort byder derfor på noget til enhver smag, og du vil støde på lækre burgere, sprøde fries og massere af mayo, shakes og softices. Vores udvalg byder på alt fra de helt klassiske burgere med ost, bacon og saftige bøffer til nye smagsoplevelser med spicy cheese bombs i din burger. 

Hold øje med vores menukort, hvor vi løbende tilføjer nye burgere, der byder på spændende smagskombinationer, som du måske ikke lige har prøvet før. Ligegyldigt hvilken burger du vælger, fra den helt klassiske til den vegetariske, får du en burger, som er greasy og nøje sammensat, så smag og konsistens, går op i en højere enhed. Prøv vores Guilty Pleasure menu, hvor du får en valgfri burger, fries og dip. 

Til enhver burgermenu, mener vi, at der hører sig en lækker og forfriskende milkshake til. Dette kan du derfor få på alle vores spisesteder, hvor du kan vælge mellem tre forskellige shakes, nemlig Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate. Alle sammen toppet med flødeskum, sauce og andet lækkert.

Hos Grillen går vi gerne et step ekstra med vores burgere, så du også kan få en god oplevelse, når du besøger vores restaurant. Uanset om aftenen byder på en tur i Tivoli, biografen eller til koncert i Vega, kan du altid komme forbi og spise dig dejlig mæt inden. Book et bord inden, hvis du vil være sikret en plads.

Restaurant Vesterbro midt i byen

Vores restaurant Vesterbro er det perfekte sted at spise efter en tur på Planetariet, eller en lang dags shopping. Vores burgere kan nydes både som frokost og aftensmad. Restaurant Vesterbro ligger tæt omkring flere stationer og busstoppesteder. Hvem skal du invitere på burger? Husk, at vi tilbyder 10 % studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Med vores mange spisesteder rundt omkring i landet, ønsker vi, at du altid skal have mulighed for at få stillet din burgertrang med en lækker burger fra Grillen Burgerbar. Ud over på Vesterbro, finder du også vores spisesteder centralt i København på både Nørrebro, Christianshavn og Amager

Som nytilkommen i Grillen’s familie, finder du os nu også i Roskilde. Vi leder løbende efter nye lokationer til vores spisesteder, hold derfor endelige øje på vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi som det første vil annoncere, hvilke nye og spændende steder, vi vil åbne vores nye spisesteder.

Få Grillen to go fra vores spisesteder

Hvis du er mere til at tage din mad med hen og nyde udsigten ved søerne eller til den grønne Sønder Boulevard, kan du altid bestille maden med som take away. Har du mest af alt lyst til at blive liggende på sofaen og se film uden at rejse dig, kan du også få maden leveret, så du blot skal bevæge dig ud til døren.

Et godt tip er at følge med på Instagram, hvor vi hyppigt ligger lækre rabatter og tilbud op, som, for eksempel, 20% på take Away eller 2 for 1 pris. Du kan bestille take away fra alle vores spisesteder rundt omkring i landet, inklusiv Vesterbro. 

Besøg vores hjemmeside eller sociale medier, hvor du kan se billeder af alle vores burgere, så du ved, hvad du skal bestille, når du kommer forbi en af vores spisesteder. Uanset hvor i landet du besøger Grillen Burgerbar, vil du opleve samme gode smag i den perfekte greasy burger. Om du er til kød eller ønsker at spise vegetarisk, kan du få det hos Grillen. 

Vi ses til burger på Vesterbro

Kom forbi til en burger i vores restaurant Grillen Burgerbar på adressen Vesterbrogade 41, 1620 Kbh V.  Du kan også besøge os på NørrebroAmager, Nordvest og Christianshavn og i Roskilde, samt i VejleHerning, eller Aalborg. Hvis du er til take away kan dette også arrangeres følgende steder: take away Amager, take away Nørrebro, take away Chrstianshavn og flere til.

Tjek os ud på vores Instagram eller Facebookside – så skal du nok få vækket appetitten. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Vesterbro eller i en af vores andre spisesteder på enten Sjælland eller i Jylland.

Lad Grillen Burgerbar på Vesterbro være dit nye lokale burgersted