Bedste burger Frederiksberg - Smag Grillens lækre burgere

Take away Amager

Skal dit næste måltid stå på den bedste burger på Frederiksberg? Så prøv en klassiker fra Grillen Burgerbar, hvor du både finder vores snaskede okseburger, svampebøf og meget andet. Tag et smut forbi én af vores restauranter i København.

En restaurant nær dig

Ikke langt fra Frederiksberg, nemlig på Vesterbrogade, finder du Grillen Burgerbar klar til tjeneste. Her serverer vi forskellige burgere, så du vil helt sikkert kan finde én efter din smag.

Du finder også Grillen Burgerbar andre steder i København, er det mere passende for dig. Find os eksempelvis på Nørrebrogade, på Christianshavn og på Amager. Her finder du samme gode, snaskede og smagfulde burgere, som serveres nær Frederiksberg.

Vores anbefalinger til den bedste burger Frederiksberg

Se vores anbefalinger til den bedste burger her. Vi tilbyder mange forskellige muligheder hos Grillen ved Frederiksberg, så selv den mest kritiske madelsker kan finde noget, der falder i vedkommendes smag. 

En burger med et kick

Er du vild med chili cheese tops, kan du næsten ikke undgå at skulle prøve vores Pablo, som er én af vores favoritter og store hjertebørn. Her får du nemlig den bedste burger fyldt med varm, flydende og spicy ost ovenpå den lækre bøf af medium-stegt oksekød.

For at komplementere den bløde, sovsede ost, har vi også smidt syltede rødløg i, der netop giver smagsløgene det karatespark, som klæder burgeren så godt. Hele molevitten er servere i en potato bun smurt med lækkert chili mayo for det sidste kick.

Udsøgt fried chicken

Er du typen, der ikke kan undvære en fried chicken burger, vil du helt sikkert ikke fortryde en bid af vores Fried Chicken, der har alt det, man kunne drømme om. Den lækre saftige, sprødstegte kylling i selskab med syrlige agurker og cremet dressing kan man næsten ikke andet end at forelske sig i.

Du kan med fordel nyde en juicy kyllingeburger med en gang sprøde fries til, når du kommer forbi efter den bedste burger Frederiksberg.

Skal vi servere den bedste burger?

Har du modet til at gå på jagt efter den bedste burger Frederiksberg, så kom forbi én af vores restauranter, hvor vi står klar til at byde dig velkommen med et smil.

Find også vores menu i billeder, samt tilbud, kampagner og annonceringer om nye smagssammensætninger på vores Facebook og Instagram.