Amager

Adresse

Åbningstider

Alle dage
11:30 – 21:00

amager

Restaurant Amager - Øens bedste burger på Grillen Burgerbar

Restaurant Amager ligger midt på Amagerbrogade. På alle vores spisesteder i København serverer vi hver dag burger, fries og mayo. Book bord eller bestil takeaway.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT AMAGER

På Amagerbrogade finder du vores store restaurant Grillen Burgerbar. Så hvis du bor i nærheden af restaurant Amager eller kommer lige forbi, har du altid en greasy burger og kold shake lige ved hånden. Du kan her og på et af vores andre spisesteder til enhver tid score dig et godt burgertilbud med vores menu, der består af en burger, en omgang sprøde fries – selvfølgelig med mayo til.

Tæt på burgeren med vores restaurant

Med adressen Amagerbrogade 145 er Grillen Burgerbar yderst central placeret. Så har du været på shoppetur i Amagercentret eller kommer lige fra stranden, kan du altid slå et smut forbi vores restaurant på Amager og få en lækker burgermenu til frokost eller som aftensmad – et af de bedste spisesteder i nærheden. 

I sommerhalvåret har du mulighed for at sidde og nyde din burger udendørs, og uanset om du er på tur med familien, vennerne eller er på date med kæresten, har vi altid plads til jer i vores restaurant på Amager. Hvis du vil være sikker på et bord, vil vi råde dig til, at du booker et bord på forhånd. Ellers er du velkommen til spise burger på en af vores andre spisesteder.

Hvad står menuen på?

Hos Grillen Burgerbar har vi et simpelt og godt tilbud til dig – burger, fries og mayo. I vores burgere kan du møde alt fra klassiske elementer som masser af ost, sprød bacon og saftige bøffer til syltede rødløg og spicy cheese bombs. Du kan tjekke alle burgerne ud på vores menukort, hvor du også finder et udvalg af sprøde fries, mayo og shakes.

 

Vi anbefaler

Når du besøger et af vores spisesteder, kan det være en udfordring at bestemme sig for, hvilken burger der skal afprøves – herunder i vores restaurant på Amager eller som take away. Derfor anbefaler vi ’FULLY LOADED’ – med denne burger er der garanteret et greasy vidunder. Cheeseburgeren er med lækker bøf, karamelliserede løg, bacon, pickles, aioli og salat. Denne charmør er lige god hver gang, og den er altid en sikker vinder hos grillens kunder på Amager og de resterende spisesteder. Kan du ikke få nok, skal du ’Go Guilty’ og tilføje en ekstra bøf med ekstra ost.

Er det slet ikke vildt nok til dig, så må du ty til sidste og vildeste mulighed, som er ’THE CHEESY BEASTHer får du ikke kun én men to bøffer med ost, bacon, pickles, syltede rødløg og Grillen’s Mayo. Hvis du tør, kan du også her ’Go Guilty’ og tilføje karamelliserede løg. Nogen siger endda, at The Cheesy Beast er love at first bite – vi benægter det ikke.

 

Er du ikke til kød?

Måske er du vegetar eller har andre behov og er på udkig efter spisesteder. Det er intet problem – vi har også mad til dig!

 Vores mål er, at du får den bedste smagsoplevelse, og derfor er kvaliteten en vigtig spiller, når vi på vores spisesteder sammensætter råvarerne til vores burgere. Så får du nemlig en burger med lækker smag til en lækker pris.

 

Tag burgeren med på tur

Selvom Grillen Burgerbar på Amager er en stor restaurant, er du altid mere end velkommen til at tage din mad med som take away Amager, mens du nyder byens dejlige områder. Inden for en kort afstand finder du både grønne og hyggelige områder som Englandsparken og Islands Brygge, hvor der i solskin altid er gode områder og spisesteder at nyde sin burger. Hvis du derimod har mere lyst til at lade Grillen Burgerbar stå for aftensmaden derhjemme eller til at pleje dine tømmermænd på sofaen, kan du også få din burgermenu leveret lige til døren eller selv komme og afhente den i vores  restaurant på Amager.

 

Restaurant Amager midt i byen

Vores restaurant på Amager ligger midt i byen mellem andre spisesteder, hvilket gør det til det oplagte sted at besøge, hvis du søger en hyggelig aften med familien eller måske den perfekte start på aftenen inden byturen. Uanset hvad, du leder efter, så finder du også masser parkeringsmuligheder i området omkring restaurant Amager og på de mange nærliggende beboelsesveje, hvilket gør det nemt at besøge vores restaurant på Amager til både frokost og aften. 

Plads til alle!

I vores restaurant på Amager sikrer vi os, at alle kan få fingrene i en god burger. Derfor kan du både få burger som take away, eller besøge os i restauranten, hvor vi gør en dyd ud af, at I får den bedste oplevelse både smags- og stemningsoplevelse. Vi ved, som et af de bedste spisesteder for burgere, at med råvarer af god kvalitet kommer den gode smag i din burger, og derfor går du aldrig galt i byen med en burger fra Grillens Burgerbar.

Kig forbi og hold dig opdateret

Vi håber på at kunne byde dig velkommen i den nærmeste fremtid hos Grillen Burgerbar på Amagerbrogade 145, 2300 Kbh S. Hvis du kommer forbi med offentlig transport, ligger Amagerbro Metro og Lergravsparken Metro inden for kort gåafstand. Har du lyst til at besøge en af vores andre spisesteder, finder du også Grillen Burgerbar på Vesterbro, Nørrebro og Christianshavn og i Roskilde, samt i Vejle, Herning, eller Aalborg.

Har du lyst til at dykke ned i vores udvalg og få dine tænder til at løbe i vand, kan du tjekke vores spisesteder og burgere ud på Instagram og Facebook.

Tag vennerne med forbi Grillen Burgerbar på Amager og find jeres burger-favorit.