Burger i Odense - Leder du efter byens lækreste burger?

Burger Odense

Kender du et godt lokale i Odense? Vi søger blandt andet i Odense, Holbæk og Kolding.

Burger i Odense til alle cravings

Grillen Burgerbar er desværre ikke på det fynske landkort endnu, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan finde nogle lækre af slagsen i Danmarks tredjestørste by. I Odense bliver der solgt burger i massevis, og der er ingen tvivl om, at den amerikanske spise er et hit lige netop her i byen. Så uanset om du mest til okse, kylling eller veggie – så kan du finde lidt af hvert her i byen. 

Vi har ovenikøbet gjort lidt af de hårde arbejde for dig, og været en tur ude i byen og smagt på nogle af sagerne. Læs med og se vores anbefalinger til nogle af vores favoritter i den fynske hovedstad. 

Anbefaling 1

Gourmet på Fyn

Fint skal det være hos Burger Anarcy, der serverer en yderst veltillavet burger. Der er ikke sparet på de gode råvarer. Her får du masser af fylde for pengene – og det kan vi jo godt lide. Menuen spænder vidt. Du kan både gå efter en helt klassisk en af slagsen, paneret kylling og en særlig månedens.

Sides går de naturligvis heller ikke ved på – og her kan du vælge alt fra klassiske fries til dem med ost – og endda bacon. That’s how we like it.

Anbefaling 2

Well hello Joey

Kommer du på fynske kanter eller bor du i byen, så kan du med fordel svinge forbi Joey’s  Burger, for her er der ikke sparet på noget som helst. Som i noget.

De serverer nemlig en yderst vellavet én af slagsen – på op til 1 (!) kilo. Ja det siger vist ikke så lidt. Mindre kan nu også gøre det, og vi er ret vilde med deres klassiker Bacon & Cheese – med ja – bacon og ost. Kom sulten – så er der plads til lidt mere.

Find den bedste burger i Odense

I jagten på den bedste burger i Odense er det vigtigt at kende de elementer, der udgør en rigtig god en af slagsen. Du ved den der både er saftig, fuld af smag – og måske lidt ekstra. Vi har samlet et par bud på, hvad du skal kigge efter nedenfor. 

Der er nemlig specielle kriterier ved den bedste burger; den skal være saftig, sprød, og så må den også gerne være fyldt med alle smagsindtryk. 

For det første skal bollen være let og luftig, samtidig med at den skal være tilpas sprød. Den er hverken for mørk eller bleg i farven. Efterfølgende kommer vi til det vigtigste, nemlig indholdet, der er talrige kombinationsmuligheder, for at få lige netop den burger i Odense du bedst kan lide.

Det kan være, at du er helt vild med ost (bare rolig det er ikke en skam, det er vi mange der er) og hvis du som os ikke kan få nok, kan du få cheese tops i den og bom, så har du en fryd for enhver oste-elskers gane.

Så er der også fritter, åhh tænk hvis man kunne finde nogle lækre fritter i Odense. Fries er essentielle for at en burger smager godt, de må for guds skyld ikke være slatne. Det er et must at de er sprøde og hvis du igen her, er en oste elsker, er der et geni der har fundet på at blande ost og fritter sammen.

Trænger du til mere inspiration til, hvad du skal gå efter, næste gang du skal have fingrene i den amerikanske spise, så kan du jo også tjekke os ud på vores Instagram eller Facebook. For selvom vi endnu ikke er at finde i Odense kan man jo godt blive inspireret. Men vi advarer dig – for besøget kan godt få dit mundvand til at løbe.

Dette skal du lede efter for at finde den bedste burger i Odense

Lidt snask ingen stress, en burger må gerne være lidt til den snaskede side, når man endelig skal sætte tænderne i en kaloriebombe, might as well do it right ikke? Så når sulten kalder og der skal amerikanske lækkerier til, er det vigtigt at dine cravings bliver tilfredsstillet. Vi synes også, at det er vigtigt med den perfekte drikkevare til dit måltid.

Der er ikke noget som en lækker shake til ens burger, så man føler at man er med i en amerikansk 60’er film. Det kan godt være at du er i Odense, men det føles ikke sådan vel?

Befinder du dig ikke i Odense, men er det eneste du drømmer om at besøge en af vores restauranter, så kan du med fordel vende snuden mod enten Jylland eller Sjælland. Her serverer vi nemlig alt dét du drømmer om. 

Hold øje med vores side, få inspiration til hvilken standard din burger burde have. Hvem ved? Det kan være at vi i fremtiden kan åbne en restaurant i Odense. Så husk: Aldrig bøf shame eller gå ned på ost. Velbekomme.