FIND DEN BEDSTE BURGER I ODENSE

KENDER DU ET GODT LOKALE I ODENSE? – VI SØGER!

Find den bedste burger i Odense

Er du på jagt efter den bedste i Odense? Vi kender den alle sammen, trængen til en saftig, smagsrig og lækker burger.

Der er specielle kriterier ved den bedste burger; den skal være saftig, sprød, og så må den også gerne være fyldt med alle smagsindtryk. Men hvad skal der til for, at man får fat i den bedste burger i Odense? Der er utallige muligheder alle vegne, vi mener blot at servere den perfekte burger er en kunst.

For det første skal bollen være let og luftig, samtidig med at være tilpas sprød. Den er hverken for mørk eller bleg i farven. Efterfølgende kommer vi til det vigtigste, nemlig indholdet, der er talrige kombinationsmuligheder, for at få lige netop den burger i Odense du bedst kan lide.

Det kan være at du er helt vild med ost (bare rolig det er ikke en skam, det er vi mange der er) og hvis du som os ikke kan få nok, kan du få cheese tops i den og bom, så har du en fryd for enhver oste-elskers gane.

Så er der også fritter, åhh tænk hvis man kunne finde nogle lækre fritter i Odense. Fries er essentielle for at en burger smager godt, de må for guds skyld ikke være slatne. Det er et must at de er sprøde og hvis du igen her, er en oste elsker, er der et geni der har fundet på at blande ost og fritter sammen.

Skal du inspireres inden du besøger vores restaurant, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebook. Vi advarer – det får dit mundvand til at løbe.

Burger i Odense til alle cravings

I Odense bliver der solgt burger i massevis, der er ingen tvivl om at den amerikanske spise er et hit lige netop her i byen. Så er du mest til okse, kylling eller veggie? Der er ikke nogen “rigtig” bøf, alle er lige lækre og respekterede i Odense, for vi bøf-shamer nemlig ikke.

Så hvad skaber en luksus mad oplevelse? Vi har alle prøvet at købe en burger fra den snuskede lokale grillbar i Odense, som ikke lige har været pengene værd. Det er altid en sørgelig affære, at kunne have brugt sine penge på noget bedre.

Leder du efter en burger, du ikke kommer til at fortryde, kan du snildt undersøge Grillen Burgerbar og få inspiration til, hvilken standard i bøffer vi har. Her går alle dine vildeste amerikanske drømme i opfyldelse, med lækre friske råvarer og med tilpas snask. Har du cravings, men befinder dig i Fredericia, Køge eller Helsingør, er der heldigvis også burgere at finde der.

Dette skal du lede efter for at finde den bedste burger i Odense

Lidt snask ingen stress, en burger må gerne være lidt til den snaskede side, når man endelig skal sætte tænderne i en kaloriebombe, might as well do it right ikke? Så når sulten kalder og der skal amerikanske lækkerier til, er det vigtigt at dine cravings bliver tilfredsstillet. Vi synes også, at det er vigtigt med den perfekte drikkevare til dit måltid.

Der er ikke noget som en lækker shake til ens burger, så man føler at man er med i en amerikansk 60’er film. Det kan godt være at du er i Odense, men det føles ikke sådan vel?

Hold øje med vores side, få inspiration til hvilken standard din burger burde have. Hvem ved? Det kan være at vi i fremtiden kan åbne en restaurant i Odense. Så husk: Aldrig bøf shame eller gå ned på ost. Velbekomme.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!