JULEFROKOST - LEJ EN BURGERVOGN, FOODTRUCK, TIL JERES NATMAD ​

Vi har besluttet, at det skal være endnu nemmere for os at bringe vores greasy burgers ud til det danske folk.

Julefrokost - Lej en burgervogn, foodtruck, til jeres natmad

Savner I den helt rette løsning på natmad til jeres julefrokost catering, hvis I er flere hundrede gæster samlet ét sted? Hos Grillen Burgerbar har du mulighed for at bestille vores burgervogn, foodtruck, ud til jeres arrangement, når end det passer jeres program.

Natmad, der aldrig slår fejl

Vi ved, at de fleste gæster sjældent takker nej til god natmad, når det kommer til slutningen på aftenen, om det er jeres julefrokost, sommerfest eller firmadag. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at sætte tænderne i vores greasy burgers.

Med vores skræddersyede aftaler, kommer vi rundt i hele det ganske danske land med vores foodtruck, som stryger den ene snaskede burger over disken efter den anden. Vores burgervogn holder til i København, men den kører de første 100 kilometer gratis for at komme til jer.

Der kræves en minimum bestilling på 75 burgere, og vi har intet maksimum, så uanset størrelsen på jeres virksomhed, og omfanget af det mad til julefrokost, i har behov for, finder vi den helt rette løsning og et tilbud til jer.

Julefrokost hos grillen burgerbar

Julefrokost catering til natmad - nemt og overskueligt

Vores mad til julefrokost catering er nem og overskuelig, for både dig, der arrangerer festen, men også for gæsterne, når benene er trætte, og der skal lades op i depoterne. I kan bestille og få serveret udvalgte af vores burgere:

Bacon & Cheese
Cheeseburger med bacon, pickles og Grillens mayo

John Doe
Bøf, ost, salat, pickles, rødløg og Grillens mayo

The Loofah
Økologisk svampebøf, salat, pickles og Grillens Mayo

Det er desuden muligt på forhånd at tilkøbe add ons: ekstra bøf med ost, syltede rødløg, bacon og pickles.

Vi oplever altid glade gæster, når vi kommer ud og serverer arrangementets natmad, og vores team af glade kokke og tjenere står gerne til jeres rådighed sidst på aften, når timerne bliver lange.

Kontakt os for din forespørgsel på vores burgervogn

Vi elsker, at kunne gøre din oplevelse personlig, og derfor sammensætter vi din løsning specifikt til jeres julefrokost. Af samme grund må I gerne, ved jeres henvendelse, uddybe antallet af burgere/gæster, så vi ved, om der skal én eller flere vogne til.

Vi glæder os til at høre fra jer, og vi ser frem til at servere varme snaskede burgere til jeres julefrokost, som natmad, eller hvis I tænker vores foodtruck, som en del af andre udvalgte vogne.

Få et uforpligtende tilbud nu

Ønsker du at høre mere om vores Foodtruck samt mulighederne med denne? Så skriv til os via kontaktformularen nedenfor, så kan vi samme finde den bedste løsning til dig og dit event. Har du allerede en bestemt dato i tankerne, er du velkommen til at udfylde kalenderen. Læs om vores betingelser HER.