Aalborg

Adresse

Åbningstider

Søn – Tors: 11:30 – 21:00
Fre – Lør: 11:30 – 21:30

aalborg

Restaurant Aalborg - Et af de bedste spisesteder i området

I Aalborg finder du vores restaurant tæt på Limfjorden. Book bord eller bestil take away. Få de sprødeste burger, fries og mayo på et af vores spisesteder.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT I AALBORG

Spørger du folk fra Aalborg, hvor man får den bedste burger i byen, vil mange svare Grillen Burgerbars restaurant, som et af de udvalgte spisesteder. Ikke langt fra den smukke Limfjord og tæt på Aalborg centrum, finder du den familievenlige restaurant Grillen Burgerbar. Her kan den burger-elskende aalborgenser alle dage på ugen bestille en burgermenu bestående af burger, fries og mayo.

Der er mad til enhver smag, mad der kan mætte enhver mund og skønne omgivelser, hvis du vælger at blive og spise på vores restaurant i Aalborg, et af de bedste spisesteder at bestille burger.

Burger i smørhullet

Centralt placeret i Aalborg, i det charmende kvarter omkring Nytorv, ligger Grillen Burgerbar. Skinner solen er det oplagt at tage din burger med ud på Havnefronten som take away. Her kan du nyde din burgermenu på promenadens trappeforløb eller en af de små nedsænkede terrasser, hvor man kan komme rigtig tæt på vandet.

Du er naturligvis også altid velkommen til at blive og spise din burger i vores restaurant – et af de oplagte spisesteder. Vil du være sikret en plads i vores restaurant anbefaler vi, at du booker et bord på forhånd. Skal du videre til koncert i det ikoniske Musikkens Hus, kan du starte din aften med en burger i vores nærliggende restaurant blot 1 km derfra. Får du brug for en gåtur efter at have spist en burger, er der rig mulighed for dette omkring vores restaurant, hvor du blandt andet kan gå en tur forbi oplevelseshuset Utzon Centret, opkaldt efter arkitekt og Aalborg-dreng Jørn Utzon.

Aalborgs ukronede burgerkonge

Uanset om du har inviteret hele familien, kæresten eller vennerne på burger, så er Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg det oplagte valg af alle spisesteder. Det er nemlig et super hyggeligt spisested i Aalborg, og derfor kan hele familien eller alle vennerne sagtens tage et smut forbi.

Er I mere til en hyggelig aftensmad eller frokost derhjemme eller på farten, så kan take away i Aalborg gøres nemt, hvis I samler nogle saftige og super lækre burgere op fra Grillen Burgerbar i Aalborg.

Menukortet byder på et bredt udvalg af burgere, så der er noget til enhver smag. Prøv eksempelvis vores klassiske burger eller Pablo, hvis du helst vil have en spicy udgave.

Spiser du slet ikke kød, har vi også en burger til dig, og er du mest til en kyllingeburger, burde du prøve vores Fried Chicken.

Vi anbefaler

Er du til en snasket, men lidt spicy burger, der bare har det hele: grease, snask, oksebøf, frisk grønt, en blød bolle, dressing… Alt man ønsker i en burger. Ja, så skal du have fat i en af vores Pablo burgere, for med den får du stillet selv den værste burgersult.

Er du mere til en burger med kylling, når du skal have takeaway i Aalborg, så kunne en Fried Chicken burger være sagen for dig. Her får du den saftigste burger på et af de bedste spisesteder i Aalborg, sprødstegt i ønskebrønden, serveret med ranch-dressing og Grillen’s Mayo, sprød salat og syrlige pickles. Der er lidt af det hele; sprødt, surt, sødt, salt, og masser af snask.

Vi har også jævnligt kampagne-burgere, der har forskellige, skønne smagssammensætninger, der måske går lige i din smag. Ingen ved det, før man har prøvet det.

Tilbehør til enhver smag

Til en burger går fritter naturligvis godt, så dem skal man også have nogle af. Her er der også flere forskellige typer til enhver smag. Hvis du er til de klassiske fries, så fås de både med og uden ost, eller du kan vælge at gå hele vejen og få dem loaded med både ost, bacon og karameliserede løg med dressing på toppen – vi elsker det hele på vores spisesteder.

Vi serverer naturligvis også curly fries med dip til, hvis du skulle være til det. Kom forbi vores restaurant i Aalborg, og prøv dem alle.

Når du skal skylle det hele ned, kan du vælge en iskold sodavand eller en øl, eller du kan prøve én af vores populære shakes, der går godt til enhver burger. Og hvorfor ikke gå hele vejen, når nu man alligevel er i gang? Du kan tage den med på farten som take away, hvis du ikke er frisk på at blive hængende.

Ses vi i vores restaurant i Aalborg?

Har du endnu ikke besøgt vores restaurant i Aalborg, er det med at komme afsted. Du skal ikke gå glip af en af de bedste spisesteder i Aalborg.

Vil du have et smugkig på vores mange burgere og holdes opdateret på spændende nyheder, kan du følge med på Instagram og Facebook – men pas på, du kan hurtigt blive burgersulten. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores andre spisesteder i Vejle og Herning eller på Nørrebro, VesterbroAmagerbro, Christianshavn samt i Roskilde.