Christianshavn

Adresse

Åbningstider

Man – Tors: 11:30 – 21:00 
Fre – Lør: 11:30 – 21:45
Søn : 11:30 – 21:00
Christianshavn

Restaurant Christianshavn - Et af de bedste spisesteder

Vores restaurant på Christianshavn ligger lige ved metroen. Book bord eller bestil takeaway med burger, fries og mayo. Eller besøg en af vores andre spisesteder i København.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT PÅ CHRISTIANSHAVN

Besøg vores restaurant i den hyggelige og brostensbelagte bydel Christianshavn. Her kan du både nyde en frokost med vennerne eller forkæle hele familien med burgere til aftensmad. Du kan sammenstrikke din helt egen burgermenu med en valgfri burger, sprøde fries og mayo.

Burger i charmerende omgivelser

I alle vores restauranter er konceptet det samme og velkendte – en valgfri burger, fries og mayo. Menukortet byder på et bredt sortiment af lækre burgere – fra vores smagfulde Fully Loaded til de mere klassiske varianter Bacon & Cheese. Vi får løbende nye burgere på menuen, som byder på nye spændende smagssammensætninger, som du bare må sætte tænderne i. Til din burger tilbyder vi, på alle vores spisesteder, forskellige sprøde fries og naturligvis også byens bedste mayo.

Vil du spice din burgermenu ekstra op, anbefaler vi, at du prøver en af vores lækre shakes. Vælg mellem Vanilla Caramel, Double Strawberry og Choco Chocolate.

Trænger din burger til lidt ekstra, så kan du altid tilføje ekstra bøf med ost, bacon, pickles, eller syltede rødløg, som kan løfte enhver burger til nye højder.

Et godt tip til at skabe den bedste aften, på en af vores spisesteder, er at sammensætte din helt egen Guilty Pleasure menu bestående af en valgfri burger, fries og dip. Hvis du har et barn under 8 år, kan de få en børnemenu. Næste gang du leder efter en restaurant for hele familien, er Grillen Burgerbar det perfekte valg, som med sikkerhed vil gøre hele familien både mætte og glade.

Ikke til kød? Prøv vores lækre vegetariske burger

Hvis du ikke er den store kødspiser, og derfor er på udkig efter en lækker vegetarburger, der ikke er kedelig, er Grillen’s mange spisesteder, inklusiv på Christianshavn, det perfekte sted for dig. 

Restaurant Christianshavn

På vores restaurant Christianshavn kan du nyde vores burger i historiske smukke omgivelser tæt på vandet. Selvom vi er glade for vores restaurant, er du altid velkommen til at tage maden med dig som take away. Så tag kæresten eller vennerne med ned og spis alt det I craver i hverdagen.

Restaurant Christianshavn ligger få minutter væk fra metroen på Dronningensgade 42. Hvis du finder dig et stykke væk fra Christianshavn, finder du også vores spisesteder centralt på Nørrebro, Vesterbro og Amager. Skynd dig derfor og hop op på cyklen og sæt vejen mod et af vores lækre spisesteder. 

Burger under åben himmel eller under dynen?

Uanset om du foretrækker at spise i vores restaurant på Christianshavn, tage burgeren med på tur i den historiske bydel eller måske helst ikke vil bevæge dig uden for din hoveddør, så klarer Grillen den. I vores restaurant har vi plads til de helt store familiemiddage samt dig, der bare gerne vil nyde en burger, mens du arbejder. Vil du være sikret en plads til hele familien, anbefaler vi, at du booker dit bord på forhånd, men vi tager naturligvis også imod walk-ins. Du kan naturligvis også altid tage din burgermenu med som take away fra en af vores mange spisesteder i København.

Vi ses i vores restaurant på Christianshavn

Hos Grillen Burgerbar har vi plads til alle, og vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores restaurant på Dronningensgade 42 på Christianshavn. 

Vil du vide mere om Grillen Burgerbar er du altid velkommen til at følge os på Instagram og Facebook, hvor vi deler spændende nyheder og afholder fede konkurrencer. Du finder desuden Grillen Burgerbars restauranter på NørrebroAmager, Vesterbro og i Roskilde, samt i VejleHerning, eller Aalborg.

Følg med i vores burgerunivers på Instagram

På vores Instagram kan du løbende følge med i alt vi poster, lige fra nye burgere på menuen, til gode tilbud på vores spisesteder rundt omkring i landet. Vi laver hyppigt rabatter, som for eksempel kan give jer mulighed for at få 2 for 1 pris. Eller at du kan få 50% for 6 personer når du har fødselsdag, og vælger at fejre den på en af vores spisesteder.

 Derudover vil du være en af de første til at se, når vi lancerer en ny burger eller andre gode nyheder på menuen. Skynd dig derfor at tjekke os ud, og tag os gerne næste gang du besøger vores spisesteder, ligegyldigt om du besøger vores restaurant på Christianshavn eller måske et helt andet sted.