Herning

Adresse

Åbningstider

Man – Tirs: 16.30 – 20.30
Ons – Tors: 11:30 – 20:30
Fre – Lør: 11.30 – 21.00
Søndag: 11.30 – 20.30

Herning

Restaurant Herning - Greasy burger hos Grillen Burgerbar

Tag et smut forbi Grillen burgerbar på vores restaurant i Herning. Vi er placeret på Østergade ikke langt fra den lokale biograf, så kom indenfor, og få stillet sulten efter en greasy burger. Pssssst vi har også take away og en masse andre spisesteder i Jylland!

HERNINGS LÆKRESTE BURGER OG SAFTIG TAKE AWAY

Orker du ikke at stå for aftensmaden i dag, eller er det tid til at forkæle familien eller dig selv? Hos Grillen Burgerbar restaurant i Herning vil vi hjertens gerne stille jeres sult. Vi har et stort udvalg af de bedste burger og fritter, som du også kan få som take away, så I bestemmer helt selv, hvor I nyder vores delikate mad. Vi mener selv, at vi er et af de bedste spisesteder for burger.

Vi har den livsfilosofi, at livet er for kort til dårlige burger-oplevelser. Derfor har vi dedikerede medarbejdere, som hver dag laver lune briocheboller – i dag bliver den lavet i en økologisk buttermilk bolle med både friteret kylling, okse eller vælg vores veggie burger. Hvad end du er til, er vi sikre på at have noget på menuen, som er lige noget for dine smagsløg. 

Man kan ikke have en dårlig dag, hvis man får lov til at nyde en Grillen burger, med dets dejlige elementer af sprødhed og safter, som du kan udvælge alt efter hvilken burgertype, du er. Vi har samlet nogle af vores yndlings, så du kan blive inspireret til dit næste restaurant- eller take away-besøg i Herning – besøg et af de bedste spisesteder.

Brug for lidt burger inspiration?

Det er ikke altid helt nemt at vælge mellem vores store udbud i Herning, det er vi klar over. Har du brug for lidt inspiration til, hvad du skal vælge til dit restaurantbesøg i aften? Vi hjælper dig gerne på vej, for vores snaskede og delikate burgers er en drøm for enhver oste-elsker, og hvis du har set vores Instagram, ved du også, at vi forguder denne spise. 

Har du prøvet vores Pablo på en af vores spisesteder? Han er den gode fyr, som stjæler alle damerne og fyrenes opmærksomhed. Hvilket vi bestemt er klar over, for dens ost, spicy, sødme og sprødhed er den ypperste kombination i vores øjne, så det bliver altså ikke bedre! Hvis du vil have Pablo for dig selv, tilbydes den også som take away, så I kan få jeres alenetid.

Er du i humør til friteret kylling, som er stegt til perfektion, kan du kaste dig ud i vores fried chicken burger. Den er ikke for sarte sjæle, og når først du har prøvet denne på en af vores spisesteder, er det ikke sikkert, at du finder ligeså lækker sprød kylling andre spisesteder i Herning.  

Der er mange andre muligheder for en god og smagsfuld burger, uanset hvad du er til. I vores restaurant i Herning er der mange kombinationsmuligheder, og du kan altid tilføje flere add-on, så du får lige netop det, du er helt vild med. Det gælder både, når du spiser på et af vores spisesteder eller som take away. 

Hvis du elsker vores karamelliserede løg, de syltede rødløg, pickles eller Grillens mayo, så er det altså bare om at vælge det som add-on! Det gælder både, når du spiser på vores spisested, et af de bedste spisesteder i Herning, eller som take away.

På Grillen Burgerbar steger vi desuden vores bøffer medium, fordi vi mener, at det giver den allerbedste smag. Hvis du foretrækker noget andet, så vil vi dog hellere end gerne imødekomme det, så husk at give din tjener i Herning besked – vi elsker at imødekomme dit behov.

Nyd din burger på vores restaurant, eller tag den med som take away

Er du på udkig efter en burger og gode spisesteder i Herning? Så er vores restaurant det oplagte sted at kigge forbi. Omgivelserne er uformelle og skaber de perfekte rammer for en hyggelig familiefrokost med burger – eller som starten på den perfekte aften ude med vennerne. 

På vores menukort kan du desuden finde både Tuborg fadøl, Kronenbourg, Brooklyn Inn IPA og Berry Blaze, så hvis du mangler noget at slukke tørsten med eller skal en tur på Grillen Burgerbar inden en bytur i Herning, så er du kommet til det helt rette sted – et af de bedste spisesteder for burger, mener vi.

Har du tømmermænd og er køleskabet pludselig frygteligt tomt? Så er det jo total oplagt at bestille en af vores greasy burgere som take away! For hvem orker at stå og lave mad, når man mest af alt bare har lyst til at få maden serveret derhjemme?

Vidste du, at vi på Grillen Burgerbar i Herning (og på alle vores andre spisesteder) også serverer lækre shakes, der er perfekte til dig med en sød tand? Måske skulle du prøve vores lækre Vanilla Caramel shake med karamelsauce og flødeskum, som endda er toppet med knasende Daim.

Hvis du er vild med søde jordbær, så synes vi, at du skal prøve vores Double Strawberry shake, der er fyldt med jordbærsauce og flødeskum, og på toppen af shaken finder du Oreo-krymmel. Se dét er en shake, du sent vil glemme!

Vi har desuden også en Choko Chocolate shake, så det er helt op til dig at vælge, hvilken smag du skal bestille. Pssst.. Hvis du har svært ved at vælge, så er der jo ingen skam i at prøve flere af slagsen. Grillen Burgerbar er nemlig et af de spisesteder i Herning, der går meget op, at vi har lige netop det, som dit hjerte begærer. 

Hop ind på vores menu, og bliv inspireret til, hvad du skal bestille næste gang, du besøger vores restaurant i Herning. Så er der ingen undskyldning for, at du ikke kan få en ordentlig omgang aftensmad i aften.

Få den bedste burger i Herning midtby

Grillen Burgerbar er placeret centralt i midtbyen sammen med en masse andre spisesteder. Her kan hele familien nyde en burger alle dage på ugen. Besøg vores restaurant, når sulten spontant melder sig under en shoppingtur i Herning eller start din aften med en burger hos os i Herning, inden turen går videre til eksempelvis Nordisk Film Biografer, som du finder blot 300 meter fra vores restaurant.

Foretrækker du at nyde din burger derhjemme? Så tilbyder vi naturligvis også, at du kan få din burger med som take away fra vores restaurant. Hent den selv, eller bestil til levering her, så bliver det da ikke nemmere med et af de lækreste spisesteder, du kan få burger fra?

Restaurant Herning – Burger til enhver smag

Burger, fries eller Mayo? Hos Grillen Burgerbar serverer vi kvalitets-burgere til en fornuftig pris. Din burgermenu består af én valgfri burger, fries efter eget valg og selvfølgelig din favorit-mayo.

Menukortet, som er det samme, uanset hvilken af vores spisesteder du kommer på, byder på mange burger-varianter, så der med garanti er noget for hele familien. Prøv for eksempel The Cheesy Beast, som får de flestes tænder til at løbe i vand. Skal hele familien besøge vores restaurant, har vi også en burger til de mindste. Børn til og med 8 år kan bestille vores Kiddo-burger med bøf, ost og ketchup. Se resten af vores menukort her.

Vil du lære Grillen Burgerbar og vores restaurant i Herning bedre at kende, er du velkommen til at følge os og vores andre spisesteder i Danmark på Instagram og Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og lanceringer. Vi kan dog ikke love dig, at du ikke bliver lækkersulten, hvis du følger med på vores sociale medier, for her er vi ikke blege for at poste billeder af vores snaskede og lækre burgere!

 Hos Grillen Burgerbar i Herning er vi specialister i at servere burger og fries, som får mundvandet til at løbe. Det betyder med andre ord, at vi i restaurant Herning eksperimenterer med forskellige smagssammensætninger og gør alt, hvad vi kan for at opnå den bedste smag til en fornuftig pris.

Du kan eksempelvis dykke ned i vores ’Oh My Fries’, der er er cheese fries med karamelliserede løg, bacon & Grillen’s Mayo. Det er greasy, det er godt.

På vores restaurant i Herning har vi desuden også Curly Fries og normale fries. Vi har derfor lidt til enhver smag, og det er helt op til dig hvilken kombination af lækre retter fra vores spisesteder, du foretrækker. 

Hop over og tag et kig på vores menukort, hvor du finder en masse andre lækre kombinationer både som take away og på restaurant.  

Vi ses i vores restaurant i Herning

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores restaurant i Herning. 

Får du lyst til en burger fra vores spisesteder, når du besøger Aalborg, og Vejle, eller NørrebroVesterbroAmagerbroChristianshavn eller Roskilde, kan du være helt rolig – vi har skam også restauranter her.