GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT VESTERBRO

På Vesterbrogade tæt på Kødbyen finder du vores Vesterbro restaurant. Book bord eller bestil takeaway. Bestil burger, fries og dip.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Torsdag
16.30 –  21.00

Fredag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Vesterbrogade 41
1620 København V

Telefon
+45 35 35 35 69

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag
16.30 – 21.00

Fredag – søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Vesterbrogade 41
1420 København V

ÅBNINGSTIDER JULEN 2021

23/12
Restauranten lukker kl. 20.00

24/12 – 26/12
Lukket

27/12 – 30/12
Åbent som normalt

31/12
Lukket

Restaurant Vesterbro

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant på Vesterbro

På hippe Vesterbro serverer vi lækre og greasy burgere i vores restaurant Grillen Burgerbar. Vi står altid klar til at komme dig til undsætning, hvad end du leder efter en et sted af få en frokost midt i dagens gøremål, har brug for nogle andre til at stå for aftensmaden eller hvis du bare har lyst til en god burger med det hele. Derfor kan du hos Grillen Burgerbar altid få et godt tilbud på en menu bestående af en burger, fries og mayo, og som studerende får du yderligere 20 % ved at fremvise studiekort.

Din go to burger på Vesterbro

Vores restaurant har adresse på Vesterbrogade 41 og har derfor placering i hjertet af Vesterbro omgivet af et væld af butikker i det hyggelige kvarter. Ved Grillen Burgerbar på Vesterbro har du kort ind til København Centrum og kun få minutters gang til Københavns Hovedbanegård. Så befinder du dig på Vesterbro eller et andet sted i nærheden, er du altid sikret en burger eller kold shake lige ved hånden.

Overlad madlavningen til os

Hos Grillen Burgerbar er vi altid klar til at stå for maden, uanset om du er på vej i byen med vennerne, har brug for en frokostpause med familien eller har inviteret kæresten ud.

Vores menukort byder derfor på noget til enhver smag, og du vil støde på lækre burgere, sprøde fries og massere af mayo, shakes og softices. Vores udvalg byder på alt fra de helt klassiske burgere med ost, bacon og saftige bøffer til nye smagsoplevelser med bearnaise eller spicy cheese bombs i din burger. 

Hos Grillen går vi gerne et step ekstra med vores burgere, så du også kan få en god oplevelse, når du besøger vores restaurant. Uanset om aftenen byder på en tur i Tivoli, biografen eller til koncert i Vega, kan du altid komme forbi og spise dig dejlig mæt inden. Book et bord inden, hvis du vil være sikret en plads.

Restaurant Vesterbro midt i byen

Vores restaurant Vesterbro er det perfekte sted at spise efter en tur på Planetariet, eller en lang dags shopping. Vores burgere kan nydes både som frokost og aftensmad. Restaurant Vesterbro ligger tæt omkring flere stationer og busstoppesteder. Hvem skal du invitere på burger? Husk, at vi tilbyder 20 % studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Grillen to go

Hvis du er mere til at tage din mad med hen og nyde udsigten ved søerne eller til den grønne Sønder Boulevard, kan du altid bestille maden med som take away. Har du mest af alt lyst til at blive liggende på sofaen og se film uden at rejse dig, kan du også få maden leveret, så du blot skal bevæge dig ud til døren.

Vi ses til burger på Vesterbro

Kom forbi til en burger i vores restaurant Grillen Burgerbar på adressen Vesterbrogade 42, 1620 Kbh V.  Du kan også besøge os på NørrebroAmagerbro og Christianshavn eller i VejleHerningÅrhus eller Aalborg.

Tjek os ud på vores Instagram eller Facebookside – så skal du nok få vækket appetitten.

Lad Grillen Burgerbar på Vesterbro være dit nye lokale burgersted

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!