Restaurant Vejle - Et af de bedste spisesteder med burger

Adresse

Åbningstider

Man – Tor: 11:30 – 20:30
Fre – Lør: 11:00 – 21:00
Søndag: 11.00 – 20.30

vejle

Vores restaurant i Vejle finder du på Søndergade tæt ved Vejle Å.
Få burger, fries og dip. Book bord, bestil take away, eller besøg en af vores andre spisesteder i Jylland.

VELKOMMEN TIL GRILLEN BURGERBARS RESTAURANT I VEJLE

Snup en lækker burger med på vejen, når du er på udkig efter take away i Vejle, eller hvis du gerne vil nyde en hurtig frokost eller aftensmad, som er fuld af smag. Befinder du dig i midtbyen, er du kun et stenkast væk fra vores restaurant, så hvorfor ikke forkæle dig selv?

Vores restaurant Grillen Burgerbar ligger midt på den hyggelige gågade, Søndergade, i Vejle. Her kan du få en burgermenu bestående af en burger, fries og mayo til en rigtig god pris, når sulten pludselig melder sig. 

Et nemt valg

Er du på shoppetur og har brug for en god og mættende frokost, eller har du bare lyst til en rigtig snasket burger enten i hverdagen eller weekenden, står Grillen Burgerbar klar til at komme dig til undsætning. Med adressen Søndergade 24 er restauranten centralt placeret midt i Vejle by tæt på både butikker og den hyggelige kanal.

En skøn burger fra Grillen Burgerbar i Vejle eller et af vores andre spisesteder rundt omkring i det ganske danske land kan stille både den lille og den store sult, da vi har masser af måder at mixe og matche en skøn menu. Essensen er bare, at det er nemt, det er hurtigt og det er lækkert.

Find din favorit-burger

Prøv vores nærmest uimodståelige tilbud, hvor du får en burger, sprøde fries og en lækker mayo til en god pris. Hos Grillen Burgerbar har vi strikket vores menukort sammen, så der er noget til enhver smag. Du kan støde på alt fra vores Cheese & Bacon burger til vores kyllingeburger, Fried Chicken.

Alle vores burgere kan naturligvis parres med alle vores lækre fritter. Så hvad end du er til de klassiske pomfritter, curly fries eller nogle fully loaded fries med karameliserede løg, dressing og hele molevitten, så er der noget til og for enhver smag i Vejle.

Det vigtigste for os er, at du får en smagfuld oplevelse med friske råvarer, hvor der ikke mangler noget. Derfor kan du også altid vælge bl.a. at tilkøbe ekstra ost eller bacon, hvis du rigtig skal forkæle dig selv. Ingen burger uden milkshake – eller softice. Derfor kan du selvfølgelig få begge dele i vores restaurant i Vejle midtby.

Når du har fundet din favorit-burger i Vejle, så kan du også få glæde af den på vores andre spisesteder, da vi nemlig byder på alle vores lækre burgere med tilbehør på alle vores spisesteder i Danmark.

Tag burgeren med hjem

Skulle du en dag have mere lyst til at tage din burgermenu med hen til den nærliggende Mariepark eller med ned til Vejles hyggelige kanal ved én af siddepladserne, kan du altid bestille take away i vores restaurant.

Er du blot et hurtigt stop i Vejle, så kan en skøn burger fra Grillen være den perfekte frokost eller aftensmad på farten. Du kan sågar også vælge at stoppe ved ét af vores andre spisesteder i landet, hvor du får samme gode smag, når du skal til, fra eller forbi Vejle.

Restaurant Vejle – kom forbi

Vi glæder os afsindig meget til at byde dig velkommen i restaurant Vejle. Udover at servere lækre burgere går vi også meget op i, at du altid kan få noget koldt at drikke ved siden og nogle lækre fries. Du kan få de helt klassiske potato fries eller vælge vores ’Oh My Fries’, der byder på karamelliserede løg, bacon og Grillen’s Mayo. Vi lægger stort fokus på at maden i restaurant Vejle skal være til at betale, velsmagende og ikke mindst mættende. 

Du er naturligvis altid velkommen til at blive og nyde din burger i vores restaurant i Vejle. Vi vil gøre vores allerbedste for, at det bliver en god oplevelse at besøge vores spisesteder.

Kom forbi os i Vejle

Vi vil se frem til at byde dig velkommen i vores restaurant i Vejle. Vi vil råde dig til at et booke bord på forhånd, så du er sikker på at få en plads. Kommer du hertil med tog, finder du os blot fem minutter på gåben fra Vejle Station.

Kommer du fra motorvejen, ligger vores restaurant i Vejle kun få minutters kørsel fra afkørslen til og fra motorvejen. Derfor er vores spisested i Vejle også et godt sted at holde pitstop, hvis du er på farten eller på vej ned igennem Jylland.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar i Aalborg, og Herning eller på NørrebroVesterbroAmagerbroChristianshavn samt i Roskilde.

Bliv klogere på vores spisesteder

Hvis du ikke kender til os endnu og har lyst til at dykke ned vores udvalg af burgere, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebookside. Du skal blot være opmærksom på, at det godt kan få maven til at rumle.

Vi vil løbende poste opslag om alle vores favorit burgere, gode tilbud, rabatkoder, nye smagskombinationer i en ny burger og meget mere. Så følg os endelig på de sociale medier, hvis du vil se mere til vores spisesteder, både i Vejle, og andre steder i landet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i alle vores restauranter, uanset om det er i Jylland eller på Sjælland.

Du er altid velkommen til at kigge forbi Grillen Burgerbar i Vejle og få stillet din burgertrang.