Take away Nørrebro - Burger, frites og shakes - Bestil i dag

Adresse

takeaway nørrebro
 Bestil take away fra vores restaurant på Nørrebro – vi serverer en greasy burgermenu bestående af burger, fries og dip.

TAKE AWAY NØRREBRO

Er du sulten og orker du ikke at lave mad selv, så bestil take away fra Grillen Burgerbar på Nørrebro. Midt på det urbane og trendy Nørrerbro finder man Grillen Burgerbar, et sted, der kan få selv de mest grøntsagselskende til at crave en greasy burger. Vi har et solidt og kvalitetssikret udvalg af burgere, der alle kan afhentes som take away på Nørrebro. Og når vi siger kvalitetsikret, så er det jer, vores gæster, der har vendt tomlen op ad – og det er vi glade for.

BURGER I LANGE BANER

Vi har naturligvis burgere i lange lange baner og lidt for en hver smag, som højst sandsynligt kan få dit mundvand til at løbe – blot ved tanken. Vi fylder vores burgere med gode og velstegte bøffer, sprød fried chicken, ost, bacon, karamelliserede løg, syltede agurker, cheese bombs, ristede løg, smeltet ostesovs og meget mere. Frygt ej, hvis du er vegetar – dig hjælper vi også med lidt take away på Nørrebro. 

Mangler du lidt ekstra i din burger, så har vi naturligvis et hav af add-ons, som du kan tilføje til din ordre, når du bestiller take away på Nørrebro. Vi sammensætter nemlig dit måltid præcis som du gerne vil have det.

Gå ikke glip af vores takeaway på Amager.

VÆLG SIDES TIL DIN BURGER

For de fleste er det ikke nok kun med en burger, derfor kan du selvfølgelige købe en burgermenu, når du bestiller take away fra Nørrebro. I en burgermenu fra Grillen Burgerbar får du en greasy burger, sprøde fries, en lækker dip og en kold drikkevare.

Vores fries spænder bredt, prøv blandt andet almindelige fries, curly fries, cheesy fries eller gå all-in med Oh my fries med karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo – mums! Uanset hvilken udgave du bestiller som take away fra restauranten på Nørrebro, er vi ret sikre på, at du ikke bliver skuffet.

Vil du opgradere din drikkevarer eller trænger du bare til en flydende dessert. Så skal du helt bestemt shake-it-up og forkæle dig selv med en af vores milkshakes. Vi har tre forskellige på menukortet; Vanilla Caramel, Double Strawberry og Choko Chocolate – alle tre går naturligvis godt sammen med vores burger. Uanset om du lægger vejen forbi restauranten eller bestiller som take away på Nørrebro – så vil du ikke fortryde dit valg. Bor du ikke lige på Nørrebro, er der heldigvis også andre steder i København med take away. Bestil eksempelvis fra Amager her.

Vores take away er perfekt til hele familien – store som små. Du kan nemlig bestille en Kiddo menu, hvor du får både burger, fries og mayo med i prisen.

Take away i sofaen eller i det fri

Hele menukortet hos Grillen Burgerbar kan bestilles som take away, du blot går ind på vores hjemmeside, skriver, at du ønsker at benytte restauranten på Nørrebro og derefter vælger det, du ønsker at bestille. Her kan du også se billeder og videoer af alle vores burgere, så du er helt sikker på at vælge den rigtige, og kan glæde dig til at få den mellem hænderne. 

Du vælger samtidig hvilket tidspunkt, du ønsker at afhente din take away, så skal vi nok sørge for at maden står klar, og at den er frisklavet, når du afhenter det. 

Vores burgere gør sig perfekt hjemme på sofaen, når tiden står på afslapning eller til festen, hvor man ønsker at forkæle sine gæster med lækker mad, men ikke selv orker at lave det. Bestil eventuelt en blanding af vores forskellige fritter og mayo, så folk kan dele mellem sig og derved prøve så meget forskelligt som muligt. 

Hvis du ikke ønsker at spise din take away derhjemme i de samme omgivelser, kan du også sagtens nyde din mad i det fri omkring Nørrebros mange hyggelige grønne områder. 300 meter fra Grillen Burgerbar finder du Dronning Louises bro, som i sommerperioden altid er fyldt med unge mennesker, som nyder solens stråler. Her er det perfekt at nyde en god burger og en forfriskende kold drik eller shake fra Grillen. 

Hvis du tager din take away i hånden og går lidt længere op af Nørrebrogade, finder du Assistens Kirkegården. Her kan du gå en hyggelig tur og eventuelt lægge et besøg forbi H.C. Andersens gravplads. I Nørrebroparken finder du også masser af bord- og bænkesæt, hvor du med fordel kan spise din take away fra Grillen sammen med dine venner. 

NYHEDER OG LIMITED EDITION BURGERE

Nogle gange om året udvikler vi nye burgere til ære for dig. Nogle er helt nye og andre er velkendte burgere, som får en VIP plads på menukortet i nogle uger. Ingen skal gå glip af vores limited burgere, og derfor kan de, ligesom vores andre burgere, bestilles og afhentes som take away på Nørrebro og på alle vores andre burgerbarer.

Følg os på Instagram eller Facebook så du ikke går glip af nyheder.

Udover dette har du også, på vores sociale medier, mulighed for at holde dig opdateret på gode tilbud og rabatter, hvor vi eksempelvis ofte, i begrænsede tidsperioder, har 20% på take away.