TAKE AWAY NØRREBRO

Bestil take away fra vores restaurant på Nørrebro – vi serverer en greasy burgermenu bestående af burger, fries og dip. 

Burger København

Take away Nørrebro

Er du sulten og orker du ikke at lave mad selv, så bestil take away fra Grillen Burgerbar på Nørrebro. Midt på det urbane og trendy Nørrerbro finder man Grillen Burgerbar, et sted, der kan få selv de mest grøntsagselskende til at crave en greasy burger. Vi har et solidt og kvalitetssikret udvalg af burgere, der alle kan afhentes som take away på Nørrebro. Og når vi siger kvalitetsikret, så er det jer, vores gæster, der har vendt tomlen op ad – og det er vi glade for.

BURGER I LANGE BANER

Vi har naturligvis burgere i lange lange baner og lidt for en hver smag, som højst sandsynligt kan få dit mundvand til at løbe – blot ved tanken. Vi fylder vores burgere med gode og velstegte bøffer, sprød fried chicken, ost, bacon, karamelliserede løg, syltede akurger, onionrings, bearnaise, cheese bombs, ristede løg, smeltet ostesovs og meget mere.
Frygt ej, hvis du er vegetar – dig hjælper vi også med lidt take away på Nørrebro. Du kan nemlig sætte tænderne i vores veggie valg – The Loofah – med dens økologisk friteret svampebøf, går man ikke galt i byen.

Mangler du lidt ekstra i din burger, så har vi naturligvis et hav af add-ons, som du kan tilføje til din ordre, når du bestiller take away på Nørrebro. Vi sammensætter nemlig dit måltid præcis som du gerne vil have det.

Gå ikke glip af vores burgere på Amager: Takeaway Amager.

VÆLG SIDES TIL DIN BURGER

For de fleste er det ikke nok kun med en burger, derfor kan du selvfølgelige købe en burgermenu, når du bestiller take away fra Nørrebro. I en burgermenu fra Grillen Burgerbar får du en greasy burger, sprøde fries, en lækker dip og en kold drikkevare.

Vores fries spænder bredt, prøv blandt andet almindelige fries, curly fries, cheesy fries, sweet potato fries eller gå all-in med Oh my fries med karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo – mums! Uanset hvilken udgave du bestiller som take away fra restauranten på Nørrebro, er vi ret sikre på, at du ikke bliver skuffet.

Vil du opgradere din drikkevarer eller trænger du bare til en flydende dessert. Så skal du helt bestemt shake-it-up og forkæle dig selv med en af vores milkshakes. Vi har tre forskellige på menukortet; Vanilla Caramel, Double Strawberry og Choko Chocolate – alle tre går naturligvis godt sammen med vores burger. Uanset om du lægger vejen forbi restauranten eller bestiller som take away på Nørrebro – så vil du ikke fortryde dit valg. Bor du ikke lige på Nørrebro, er der heldigvis også andre steder i København med take away. Bestil eksempelvis fra Amager her. 

BURGERSULTEN OG STUDERENDE?

Så er du heldig! Vi giver nemlig 20 % rabat til alle studerende der besøger os eller bestiller take away på Nørrebro eller hos en af vores andre restauranter. Det kan være dyrt at være studerende, men vi synes bestemt ikke, at man skal gå glip af Grillen Burgerbar af den grund. Og husk, at du også finder os i blandt andet Viborg og Herning.

NYHEDER OG LIMITED EDITION BURGERE

Nogle gange om året udvikler vi nye burgere til ære for dig. Nogle er helt nye og andre er velkendte burgere, som får en VIP plads på menukortet i nogle uger. Ingen skal gå glip af vores limited burgere, og derfor kan de, ligesom vores andre burgere, bestilles og afhentes som take away på Nørrebro og på alle vores andre burgerbarer.

Følg os på Instagram eller Facebook så du ikke går glip af nyheder.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!