Take away Amager - Vil du have en lækker burger med hjem?

Bestil take away fra Grillen Burgerbar på Amagerbrogade. Få stillet din fries- og burgersult hos os.

Dit nye yndlings take away på Amager

Amager er et mekka for takeaway, og der er langs Amagerbrogade, og de tilstødende små sidegader, masser af muligheder for take away i alt fra salater og bagværk til kebab, pizza og burger.

Hvis du er en rigtig burger-elsker, som os selv, og ikke har prøvet en saftig burger fra Grillen Burgerbar, så vil vi råde dig til at give det et forsøg – både ved besøg på restauranten på Amager, eller som take away.

En af vores burger restauranter ligger nemlig på Amagerbrogade, så hvis du bor på Amager, har du mulighed for at afhente dine kommende yndlingsburgere lige rundt hjørnet, eller få bragt dem hjem til døren.

Vi kender selv til, at man ikke har overskud til at stå og kokkerere og lave det helt store måltid, og hvorfor man af den grund tyr til take away. Det er hurtigt, nemt og tilgængeligt at få leveret sin mad derhjemme, uden at skulle røre en finger. 

Et saftigt menukort på Amager

Vores burgere, og dermed menukort, spænder vidt, og der er lidt til enhver smag på Amager. Til dig, som elsker en god klassiker, har vi vores Bacon & Cheese, som altid er et sikkert hit, hvis ikke du har mod på at vove dig ud i noget nyt, næste gang du bestiller take away.

Hvis du tilgengæld er frisk på at prøve en anderledes, men stadig snasket, burger, så er vores Bearnaise Bastard et genialt valg. Her får du “best of both worlds” med den elskede bernaise sauce i din burger, sammen med lidt syrlige pickles, sprøde ristede løg, bacon og Grillens altid gode hjemmelavede mayo – et hit på Amager.

Vi har også en løsning til dig, som helst undgår kødet i din burger, når du bestiller takeaway på Amager. Vores The Loofah er nemlig en bøf baseret på økologiske smagsfyldte svampe – friteret som en bøf. Vores veggie-bøf lagt i brioche bollen med lidt sprødt forskelligt salat og vores mayo. Det er svært at sige nej til. 

Vi elsker, når man bestiller take away på Amager og kan kombinere sine valg i menuer. Derfor har vi også gjort det nemt for dig med vores kombi menu, hvor du udvælger din yndlings burger, dip og tilbehør. Så kan I alle bestille præcis den take away menu jeres sult trænger til.

Det bedste tilbehør til take away

Når du har bestemt dig for en burger, som du vil sætte tænderne i, så er det også vigtigt, at man bestemmer sig for, hvilken slags tilbehør, man gerne vil have til sin burger, når man bestiller take away på Amager.

Er du til en iskold, boblende sodavand, der går rigtig godt til en god, snasket bruger? Eller vil du gå hele vejen og gå med en shake? Grillen Burgerbar på Amager tilbyder tre syndige smagsvarianter med Vanilla Caramel smag, Double Strawberry smag eller Choco Chocolate smag. Med andre ord: hvilken ville du vælge som take away?

Foruden drikkevarerne, så er det jo også mere eller mindre obligatorisk af spise fritter til sin burger. På alle vores restauranter – på Amager, Christianshavn, eller sågar Herning – kan du få flere forskellige slags fritter some take away.

Er du til de klassiske, de finurlige curly fries, søde sweet potato fries, greasy cheese fries, eller skal den bare have hele armen med Oh My Fries, der er spækket med smeltet ost, bacon, karameliserede løg og mere? Valget er dit, når du bestiller take away på Amager.

Billig take away på Amager?

Er du studerende, og er sulten efter en lækker burger? Men pengene kommer ikke let. Vi kender til det at være studerende, og hvordan man lever på et lavt budget, hvor der ikke er plads til den helt dyre take away. Vi har derfor gjort det billigere for de studerende at være med – uanset om du er fra Amager eller andre steder i København. Vi har nemlig 20% studierabat på alle vores restauranter.

Alle skal have mulighed for at prøve de saftige burgere, diverse sides og gode dips fra Grillen. Husk, at du også kan få din take away til blandt andet Vanløse, Frederiksberg og Vesterbro.

Et godt lille tip herfra er også, at du på en god solrig sommerdag kan tage dine studiekammerater med i parken og tage jeres burger med ud i det fri på Amager. Find jeres yndlingsspot og bestil jer lidt lækre burgere som takeaway.

Gode steder at tage et pitstop på Amager

Har du bestilt dig en god omgang take away fra Grillens Burgerbar på Amager, men ved du ikke helt, hvor du skal slå dig ned henne? Jamen, frygt ej! Vi kommer her med nogle eksempler til, hvor du skal placere dig, men du nyder dit take away måltid på Amager.

Du kunne tage en tur ud til vandet og gå en tur langs Amager Strandpark, når solen skinner og vejret er lige til en gåtur. Du kan også vælge at tage en tur hen i Englandsparken, hvor du helt sikker kan finde en bænk at nyde en solstråle på.

Det er naturligvis også en mulighed at tage din take away med dig hjem, især hvis du bor på Amager. Her kan du nyde den alene på sofaen med en film, med én du holder af eller som familiemiddag.

Se mere af vores take away på Amager

Har vi fristet dig, eller er du bare nysgerrig på, hvad vi laver, hvor vores restauranter er placeret (ud over Amager), hvem vi er, eller vil du gerne holde dig opdateret på gode tilbud eller nye smagsvarianter, så kan du til enhver tid gå ind og følge os på Instagram.

Vi poster jævnligt opslag, så du kan følge med. Vi ses til lidt take away på Amager.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!