TAKEAWAY AMAGER

Bestil takeaway fra Grillen Burgerbar på Amagerbrogade. Få stillet din fries- og burgersult hos os.

Dit nye yndlings takeaway på Amager

Amager er et mekka for takeaway, og der er langs Amagerbrogade, og de tilstødende små sidegader, rigt med mulighed for takeaway i alt fra salater og bagværk til kebab, pizza og burger.

Hvis du er en rigtig burger-elsker, som os selv, og ikke har prøvet en saftig burger fra Grillen Burgerbar, så vil vi råde dig til at give det et forsøg – både ved besøg på restauranten på Amager, eller som takeaway.

En af vores burger restauranter ligger nemlig på Amagerbrogade, så hvis du bor på Amager, har du mulighed for at afhente dine kommende yndlingsburgere lige rundt hjørnet, eller få bragt dem hjem til døren.

Vi kender selv til, at man ikke har overskud til at stå og kokkerere og lave det helt store måltid, og hvorfor man af den grund tyr til take away. Det er hurtigt, nemt og tilgængeligt at få leveret sin mad derhjemme, uden at skulle røre en finger.

Et saftigt menukort på Amager

Vores burgere og dermed menukort spænder vidt, og der er lidt til enhver smag på Amager. Til dig som elsker en god klassiker, har vi vores Bacon & Cheese, som altid er et sikkert hit, hvis ikke du har mod på at vove dig ud i noget nyt, næste gang du bestiller takeaway.

Hvis du tilgengæld er frisk på at prøve en anderledes, men stadig snasket, burger, så er vores Bearnaise Bastard et genialt valg. Her får du “best of both worlds” med den elskede bernaise sauce i din burger, sammen med lidt syrlige pickles, sprøde ristede løg, bacon og Grillens altid gode hjemmelavede mayo – et hit på Amager.

Vi har også en løsning til dig, som helst undgår kødet i din burger, når du bestiller takeaway på Amager. Vores The Loofah er nemlig en bøf baseret på økologiske smagsfyldte svampe – friteret til en bøf. Vores veggie-bøf lagt i brioche bollen med lidt sprødt forskelligt salat og vores mayo. Det er svært at sige nej til.
Vi elsker, når man bestiller takeaway på Amager og kan kombinere sine valg i menuer. Derfor har vi også gjort det nemt for dig med vores kombi menu, hvor du udvælger din yndlings burger, dip og tilbehør. Så kan I alle bestille præcis den takeaway menu jeres sult trænger til.

Billig takeaway på Amager?

Er du studerende, og er sulten efter en lækker burger? Men pengene kommer ikke let. Vi kender til det at være studerende, og hvordan man lever på et lavt budget, hvor der ikke er plads til den helt dyre take away. Vi har derfor gjort det billigere for de studerende at være med – uanset om du er fra Amager eller andre steder i København. Vi har nemlig 20% studierabat på alle vores restauranter.

Alle skal have mulighed for at prøve de saftige burgere, diverse sides og gode dips fra Grillen.

Et godt lille tip herfra er også, at du på en god solrig sommerdag kan tage dine studiekammerater med i parken og tage jeres burger med ud i det fri på Amager. Find jeres yndlingsspot og bestil jer lidt lækre burgere som takeaway.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!