Bedste burger Lyngby - Anbefalinger fra Grillen Burgerbar

Take away Amager

Er du på udkig efter den bedste burger i Lyngby, så behøver du ikke at lede længere. Hos Grillen Burgerbar finder du et menukort spækket med klassikere, moderne smagssammensætninger, masser af grease og selvfølgelige fries, sides og drinks for enhver smag.

Sæt tænderne i en smagsoplevelse

Selvom vi hos Grillen Burgerbar endnu ikke har en restaurant i Lyngby, så vi kan servere vores snaskede skønheder for folket i byen, vil vi alligevel gerne præsentere dig for vores menukort, så du ved, hvad du kan se frem til. 

Vi mener, at den bedste burger Lyngby både skal have masser af grease, en juicy bøf, hvad end denne skal være af okse, kylling eller plantebaseret, masser af dressing, sprøde grøntsager, og så skal den selvfølgelig serveres med masser af fries, gode sides og læskende drikke til.

Prøv den bedste burger fra Grillen

Hvilken er mon den bedste fra Grillen? Er det en klassiker som Bacon & Cheese, der tager den klassiske cheeseburger til et højere niveau, en Fully Loaded med alt, hvad hjertet kan begære, herunder både karamelliserede løg, bacon, ost og meget mere. Eller skulle det måske være den nok allerbedste kyllingeburger på markedet, serveret i en blød bolle?

Et snasket uhyre

Er det tømmermændene, der kalder på ekstra grease, eller er du bare generelt til et vaskeægte uhyre af en burger, så vil den bedste løsning for dig måske være vores Cheesy Beast. Her får du ikke bare én, men hele to oksebøffer i selskab med dobbelt-op på bacon, masser af pickles og syltede rødløg til at matche den helt rette mængde af ost.

Saltet og chewy cheese

Har du endnu ikke prøvet en burger med halloumi, så er det på tide, at du smager den bedste burger med bid. Den salte, faste ost, som får et chewy bid, når det tilberedes, giver den helt rette konsistens, og med en lækker balsamico glaze og syrlige rødløg, får du den helt rette kombination til at slutte dagen af på eller til at fuel up inden festen.

Hvis den bedste burger Lyngby ikke er fra Grillen

Når nu vi ikke kan servere én af vores snaskede smagssammensætninger i Lyngby, vil vi hellere hjælpe dig til at finde et sted, hvor du kan.

Besøg også vores restauranter i København, hvor vi findes på hele fire forskellige lokationer, der giver dig rig mulighed for at besøge os og smage på vores greasy burgere. Læs mere om restaurant i København

Find os også på Facebook og Instagram.

Læs om os i restaurantoversigten.dk 

Vi bliver også nævnt her