BEDSTE BURGER KØBENHAVN - LÆS VORES ANBEFALING​

Adresse

Bedste burger København

Vi serverer den bedste burger i København, der mangler ingenting og med vores brede udvalg er der helt sikkert også noget for dig. Grillen burgerbar har Danmarks mest saftige og lækre af denne Amerikanske spise. Så kig forbi. Vi har fire restauranter bare i København!

FIND DEN BEDSTE BURGER HER​

Vi er meget stolte af vores bedste lækre burgers, som er spredt udover hele København, så uanset hvor du befinder dig, vil det være muligt for dig at sætte tænderne i vores delikate mad. Det gælder uanset om det er en sen morgenmad for at dulme nogle tømmermænd, en lækker frokost eller en god aftensmad for at toppe dagen af på en god måde.

I nedenstående vil vi gennemgå vores top lækre og lune burgers, som på ingen måde vil gå i glemmebogen ud af de foregående burgers og fritter du ellers har prøvet. Så hvad anbefaler vi egentlig på vores menu, som du bare skal prøve hvis burger-sulten rammer? 

Vores bedste burger anbefalinger:

Hvilken burger type er du, eller kan du finde dine venner på listen? 

Fried chicken himlen 

Vores Fried chicken burger, er den bedste af slagsen og du finder ikke et andet sted i København, som går ligeså meget op i deres friteret kylling som Grillen burgerbar. Vores helt egen mayo er kombineret med grillens ranch dressing. Den er helt uimodståelig og hvad vi opfordrer alle til at give et skud – mums .

The sassy burger type 

Vi kender alle mindst én af denne type, denne burger-elsker er helt vild med sprødhed af anden kaliber og nogle kække kommentarer. Du er ikke bange for at spice tingene lidt op, når du vælger vores Pablo. Den er fyldt med en brandvarm spicy cheese bombs og vores uimodståelige chili mayo. Den er “nice and juicy” ligesom din personlighed!

Den klassiske bøf 

Klassisk behøver ikke at betyde kedeligt. På vores menukort er der rig mulighed for, at få fingrene i en lækker klassisk bøf burger, UDEN at det bliver en kedelig smagsoplevelse. Vi har flere varianter, så det er bare om at holde tungen lige i munden, så ikke sulten stiger dig til hovedet.

Osteelskeren 

Vores pablo er den perfekte løsning til dig, som er helt vild med ost, og ikke kan komme på bedre tanker end det som bedste element til din burger. Midt i København får du dens spicy cheese bombs og syltede rødløg, hvor der er rig mulighed for at blive blæst bagover af denne laktose bombe.

DE BEDSTE BURGERE I København findes hos grillen

Besøg en af vores fire restauranter i København, hvor du har mulighed for at nyde en lækker frokost eller middag – enten alene eller i et godt selskab. Burgere og fries rige på smag er vores speciale og kvaliteten er i højsædet, når vi sammensætter råvarerne til vores burgere; alt sammen med formålet om at skabe den bedste smagsoplevelse for dig.

Bestiller du din burger som take away, bliver den pakket i miljøvenlig indpakning, så vi skåner miljøet for plast.

Du kan derfor spise nogle af de mest saftige og syndige burgere uden dårlig samvittighed. Hos Grillen Burgerbar gør vi en dyd ud af at levere en høj service.

Du kan få den bedste burgermenu, som består af både burger, fries og mayo efter dit valg.

Selvom prisen er i bund, er kvaliteten selvfølgelig i top. Oplev nogle af de lækreste burgere, København kan tilbyde, når du besøger en af vores mange restauranter.

DE 4 RESTAURANTER I KØBENHAVN

Vores restauranter i København er beliggendeAmager, Christianshavn, Nørrebro og Vesterbro. Uanset hvor i byen du befinder dig, er du derfor ikke langt væk fra burger, fries og dips. Skulle det ske, at du befinder dig lige imellem to restauranter, så er de alle placeret tæt på både metro og bus. Med andre ord er dine cravings kun en tur i metro væk. Nemmere bliver det faktisk ikke. Et fællestræk for restauranterne er, at de er indrettet moderne og stilfuldt, så de passer perfekt til alle lejligheder. 

Er du på udkig efter en restaurant, hvor du kan holde et forretningsmøde og samtidig nyde smagfulde burgere? Eller ønsker du at holde en fødselsdag, hvor der skal være plads til mange, og hvor kravene til burgerne er lidt højere?

Så kan du med fordel besøge en af vores restauranter. Uanset hvornår du besøger os, er du altid sikret at smage nogle af de bedste burgere i København i lokaler med en hyggelig og levende atmosfære.

BEDSTE BURGERE I KØBENHAVN FOR ALLE

Er du sulten efter burger & fries? Så tjek hele vores menukort ud, og find dine favoritter, allerede inden du besøger os. Her vil du blive mødt af burgere i forskellige afskygninger og til forskellige ønsker og behov. Hvis du ikke allerede havde lyst til burger, så lover vi, at du får det, når du ser billederne af vores lækre burgere på menukortet.

Du kan både sætte tænderne i en saftig fried chicken-burger eller en burger med en medium-stegt bøf af hakket oksekød. Til dig med en lidt større sult, har vi vores double cheese burger, som byder på to bøffer. Er du vegetar? Så frygt ej. Hos Grillen Burgerbar mætter vi også vegetares munde og skifter kødet ud med vores vegetarbøf. 

Når det kommer til vores fries, tilbyder vi en bred palette, som sikrer noget til enhver smag. Vi har almindelige fries og curly fries. Men vi har også fries til dig, der ønsker at sætte tænderne i fries udover det sædvanlige. Vælg mellem vores syndige og greasy cheese fries, eller gå steppet videre og prøv vores cheese fries med karamelliserede løg og bacon. 

Hvad angår dip kan du vælge mellem en række forskellige, som blandt andet tæller aioli, ranch dressing og vores signatur-dip – Grillen’s mayo.

SERVICE LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE

Hos Grillen Burgerbar sætter vi en ære i at servere og levere en service, der er lidt udover det sædvanlige, når du går all in på den bedste burger i København. Vi elsker god service. Faktisk så meget, at vi er en del af platformen Servicelovers. En platform hvor du kan rate din oplevelse på stedet, og vi kan blive klogere på netop din oplevelse. Få take away på både VesterbroFrederiksberg, i Vanløse og i resten af København.

Når du besøger vores restauranter er humøret altid højt, playlisten virkelig god og stemningen endnu bedre. Dét kombineret med vores ret formidable og bedste burger i København, gør Grillen til det oplagte sted at besøge med vennerne. Måske til et hyggeligt catch-up en hverdagsaften eller til opvarmningen inden byen? Vi skulle hilse og sige, at vi også har øl på fad og forfriskende cocktails på køl. 

NYD VORES MAD UDENFOR I LEVENDE OMGIVELSER

 

Hvis du ikke føler for at tage ud at spise, kan vi levere nogle af de bedste og saftigste burgere i København via vores take-away modul – uden at de går på kompromis med kvalitet og friskhed.

Du kan bestille vores mad som take-away nemt og hurtigt. Har du nogle særlige præferencer eller allergener? Eller ønsker du at tilføje ekstra til din menu? Så har du muligheden for at tilføje en kommentar i kommentarfeltet, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker.

På sommerdage, hvor den varme temperatur inviterer til at nyde sin mad ude i det fri – eksempelvis i en af Københavns skønne haver eller ved Københavns kanaler med udsigt til vandet – pakker vi glædeligt din mad, så du kan slå to fluer med et smæk og nyde solen og smagfuld mad fra vores køkken i hyggelige omgivelser udenfor.

Mangler du job? Kunne du tænke dig at arbejde med den bedste burger i København. Det kan også være, at du befinder dig i nærheden af nogle af vores andre lokationer. Her har du  også mulighed for, at søge en stilling som passer til dig! Bliv en del af teamet eller bliv inspireret af vores nuværende medarbejdere som kunne være dine potentielle kolleger?

 

TAKE AWAY TIL DINE TØMMERMÆND

Er hverken vejret eller lysten til at tage den bedste burger i København med ud i det blå? Måske har du erhvervet dig en insisterende hovedpine efter byturen i går? Så kender vi også svaret. For den bedste burger i København gør sig også ualmindeligt godt hjemme i sofaen. 

Kan du ikke også allerede se det for dig? Dig i dit hyggeligste og blødeste tøj – og foran dig et sofabord fyldt med alle lækkerierne. Dips i alskens udformninger, fries som du bedst kan lide dem og selvfølgelig en stor, saftig burger, der gør godt for hovedpinen. Til at skylle det hele ned, har du selvfølgelig vores vanedannende shake, der smager af en til. 

Har du ikke tømmermænd? Så skulle vi hilse og sige, at vores burgere stadig gør sig ret godt ved indtagelse i sofaen. Og det bedste af det hele? Vi har allerede klaret opvaksen for dig, så du kan blive liggende lige så længe du orker. Behøver vi at finde på flere gode grunde til, at vores take away er en god idé? Nej vel? 

BESØG VORES RESTAURANTER FYSISK ELLER ONLINE

Vores restauranter i København har åbent alle ugens dage. Gå ikke glip af at smage nogle af de mest lækre burgere, der er at finde i København – vi er bestemt et besøg værd.

Selvom du ikke bor i København, er det stadig muligt at besøge os og smage en af vores uimodståelige burgere og fries. Vi har nemlig også restauranter i Aalborg, Vejle, Herning og Roskilde.

Uanset hvilken af vores restauranter, du besøger, kan du forvente samme brede udvalg og høje kvalitet. Så hvis du har fundet din favorit-burger-kombi, kan du være sikker på, at du kan få samme menu, ligegyldigt hvilken af vores restauranter, du besøger.

Vil du holde dig opdateret med nyheder, nye burgere, konkurrencer og meget mere? Følg os på Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt poster billeder af vores menuer. Vi lover dig, at du ikke kan undgå at blive fristet af vores lækre og smagfulde burgere.

Har vi vækket dine smagsløg? Hop ind og bestil et bord til dig og din ven, familiemedlem, kæreste eller kollega, og vær sikker på at få en plads hos en af vores restauranter på den ønskede dag. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores restauranter!