GRILLEN BURGERBAR - FÅ DEN BEDSTE BURGER I ROSKILDE​

Adresse

Bedste burger Roskilde

Besøg vores restaurant lige ved stationen, og få den bedste burger i Roskilde. 

Velkommen til greasy burgers i Roskilde

Hvis du er ude efter at smage den bedste burger i Roskilde, så skal du ikke kigge langt. Besøg vores Grillen Burgerbar, der ligger på Hestetorvet lige op ad Roskilde station. Her serverer vi greasy burgers med fritter, dip og en iskold drikkevare. 

Find den bedste burger midt i Roskilde

Man kan altid få den bedste burger på vores restaurant, som ligger lige ved siden af Roskilde station på Hestetorvet. Her tilbereder vi burgers lavet af de bedste råvarer for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer en lækker burgermenu, som består af en greasy burger, sprøde fries og en lækker dip. 

Hvornår skal du smage den bedste burger i Roskilde? Vi anbefaler den både som en mættende frokost efter en gåtur rundt i centrum, eller måske efter studiet, når dig og vennerne skal lade op. Det kunne også være som starten på en god aften, når benene skal svinges rundt på dansegulvet senere på aften. 

Uanset hvilke af Roskildes hyggelige og festlige begivenheder du skal til, eller fra, så står Grillen Burgerbar klar til at lave den bedste burger i Roskilde til dig og dit selskab. 

Find din favorit burger 

Hos Grillen Burgerbar har vi et udvalg af lækre greasy burgere. Du kan derfor prøve en masse forskelligt, og finde din personlige favorit, som du kan kalde den bedste burger i Roskilde. Vi har noget for enhver smag, men det hele starter altid med en burgermenu: burger + fries + dip.

Besøg Grillen Burgerbar til den bedste burger i Roskilde

Udforsk vores menukort og besøg vores restaurant i Roskilde. Vi byder til velkommen i vores restaurant når du skal smage dig frem til hvilken du synes er den bedste burger i Roskilde. Vi anbefaler altid at booke et bord på forhånd, så du er sikker på at kunne få en siddeplads.

Vi ligger centralt i Roskilde, så husk at hvis du skal med tog til eller fra Roskilde station, så kan du få en burger med på farten. Vores burgere er nemlig lige så gode som take away.

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar på Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, i Aalborg, Herning eller Vejle. Vi søger også lokaler i blandt andet Svendborg, Kolding og Holbæk.

Skal du inspireres inden du besøger vores restaurant, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebook. Vi advarer – det får dit mundvand til at løbe.

Hos Grillen Burgerbar serverer vi burgers rundt omkring i Danmark. Vores samarbejdspartner, ProduktEksperten, har været forbi og anmeldt vores burgers. De laver også anmeldelser om mad såsom pizza.