GRILLEN BURGERBAR - FÅ DEN BEDSTE BURGER I ROSKILDE

VI ÅBNER SNART: Besøg snart vores restaurant lige ved stationen, og få den bedste burger i Roskilde. 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

Fredag – søndag

 

ADRESSE:

Hestetorvet 4
4000 Roskilde

Telefon

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag
16.30 – 21.00

Fredag – søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Hestetorvet 4

4000 Roskilde

Burger København

Velkommen til greasy burgers i Roskilde

Hvis du er ude efter at smage den bedste burger i Roskilde, så skal du ikke kigge langt. Besøg vores Grillen Burgerbar, der ligger på Hestetorvet lige op ad Roskilde station. Her serverer vi greasy burgers med fritter, dip og en iskold drikkevare. 

Hos Grillen får du altid een god pris på din burgermenu, og hvis du er studerende får du yderligere 20% studierabat på din burgermenu ved fremvisning af gyldigt studiekort. 

Find den bedste burger midt i Roskilde

Man kan altid få den bedste burger på vores restaurant, som ligger lige ved siden af Roskilde station på Hestetorvet. Her tilbereder vi burgers lavet af de bedste råvarer for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer en lækker burgermenu, som består af en greasy burger, sprøde fries og en lækker dip. 

Hvornår skal du smage den bedste burger i Roskilde? Vi anbefaler den både som en mættende frokost efter en gåtur rundt i centrum, eller måske efter studiet, når dig og vennerne skal lade op. Det kunne også være som starten på en god aften, når benene skal svinges rundt på dansegulvet senere på aften. 

Uanset hvilke af Roskildes hyggelige og festlige begivenheder du skal til, eller fra, så står Grillen Burgerbar klar til at lave den bedste burger i Roskilde til dig og dit selskab. 

Find din favorit burger 

Hos Grillen Burgerbar har vi et udvalg af lækre greasy burgere. Du kan derfor prøve en masse forskelligt, og finde din personlige favorit, som du kan kalde den bedste burger i Roskilde. Vi har noget for enhver smag, men det hele starter altid med en burgermenu: burger + fries + dip. 

Når du udforsker vores menukort, finder du blandt andet Bearnaise Bastard, vores snaskede cheeseburger med bearnaise sauce. Derudover har vi Triple Treat, hvis du er til en burger som er lidt ekstra – det er en cheeseburger med sprøde onion rings, bacon, BBQ sauce, rødløg, pickles & Grillen’s Mayo. 

Er du ikke til kød, kan den bedste burger i Roskilde også være vores The Loofah, som består af en økologisk friteret svampebøf. 

Besøg Grillen Burgerbar til den bedste burger i Roskilde

Udforsk vores menukort og besøg vores restaurant i roskilde. Vi byder til velkommen i vores restaurant når du skal smage dig frem til hvilken du synes er den bedste burger i Roskilde. Vi anbefaler altid at booke et bord på forhånd, så du er sikker på at kunne få en siddeplads. 

Vi ligger centralt i Roskilde, så husk at hvis du skal med tog til eller fra Roskilde station, så kan du få en burger med på farten. Vores burgere er nemlig lige så gode som take away. 

Befinder du dig et andet sted i landet, kan du også besøge Grillen Burgerbar på Amager, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, i Århus, Aalborg, Herning eller Vejle. 

Skal du inspireres inden du besøger vores restaurant, kan du kigge forbi vores Instagram eller Facebook. Vi advarer – det får dit mundvand til at løbe.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!