Burger Randers - Se guide over de greasy burgermenuer her

Burger Randers

Kender du til det rette lokale, hvor vi kan servere burger i Randers? Vi søger nye lokaler i Randers, Holbæk, Kolding og Svendborg!

DEN BEDSTE BURGER I RANDERS - vores anbefalinger

Du kan desværre endnu ikke finde vores bud på den ideelle take away burger i Randers – endnu. Vi er altid på udkig efter nye lokaler og nye byer, hvor vi kan slå vores folder, så hvem ved? Måske bliver burger i Randers det næste.

Indtil da har vi været en tur rundt i byen for dig, og samlet nogle af de bedste steder, hvor du kan gå all in på en lækker burger i Randers. Læs med og se hvad vi kom frem til.

Anbefaling 1

Er du klar til et Burger Boom?

Siger man burger i Randers, så kommer man ikke uden om den lækre restaurant, der serverer burgere af bedste kvalitet. On the side kan du gå all in på deres lækre fries, der er toppet med timian. Mums siger vi bare.

Anbefaling 2

Vild med Chicken & Burger?

Kan det ikke blive greasy nok, og er du vild med friteret kylling? Så bør du gå efter den populære grillbar, der serverer en sublim kyllinge burger i Randers. Gode stykker af kylling, masser af lækker dressing og riiiigeligt med ost. Det er en opskrift, lige efter vores hoved.

Anbefaling 3

Spis burger i Randers med Elvis

Inspireret af sydstaternes madkultur serverer Highway 51 burger i Randers på ægte amerikansk vis. Der er hverken sparet på osten (noget vi er særligt begejstrede for), de gode smage og de velstegte bøffer – mums! Psst. for at det ikke skal være løgn, så ligger restauranten i dét, der skal forestille at være selveste Elvis Presley’s hus. 

What’s not to like?

OPSKRIFTEN PÅ DEN IDEELLE BURGER

Hvad er opskriften på den ideelle burger? Det spørgsmål har mange formentlig en holdning til – og de er med stor sandsynlighed ikke alle ens. For mens nogle foretrækker den klassiske af slagsen med bøf, bacon og ost – er andre mere vovede og tør kaste sig ud i nye og måske endda eksperimenterende udgaver af den amerikanske spise.

Alligevel kan de fleste nok blive enige om, at en rigtig god burger skal være saftig og perfekt afstemt, så den består af både søde, bløde, sprøde og friske elementer på en og samme tid.

Lad os starte fra bunden, og ved en af de vigtigste elementer: bollen. Den skal, hvis du spørger os, være både sød og blød. Brioche er typen vi bedst kan lide – gerne lunet på lidt smør, så den bliver sprød på overfladen. Det næste element i rækken er smørelsen, dippen eller dressingen. Kald den hvad du vil – vi kan i hvert fald aldrig få for meget af den.

Nu er vi kommet til elementet, der muligvis deler vandene. Hovedrollen vil nogle måske også kalde den. Bøffen – eller måske du foretrækker kylling? Uanset hvad du er til, så er den en afgørende del. Karameliseret og sprød, samtidig med, at den skal være tilpas krydret. Mmm vores mundvand begynder allerede at løbe.

Kronen på værket er alle de lækre toppings – og osten. Den må man aldrig glemme. Sprødheden og friskheden kommer fra alle de gode grøntsager, syrlighed fra de lækre pickles og selvfølgelig masser af ost til at samle det hele. Hvis ikke du allerede var sulten – så beklager vi muligvis, at du er det nu. Er det ikke helt tilfældet endnu, kan du også tjekke vores menu ud.

Sulten efter mere?

Selvom vi endnu ikke serverer vores lækre burger i Randers, kan du allerede nu få en smagsprøve på, hvordan den kunne komme til at se ud. Vi er nemlig vilde med Instagram og deler jævnligt alt det bedste fra vores verden af bøf, bacon, ost og fries. Giver du os et follow – så kvitterer vi med massevis af mundvandsdrivende billeder. Velbekomme.