Burger Herning - Læg vejen forbi Grillen Burgerbar

Adresse

Østergade 7A, 7400 Herning

Burger Herning

Er du på jagt efter en greasy og saftig burger, der opfylder alle dine behov, og som samtidig er til at betale? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Grillen Burgerbar i Herning serverer vi burger, fritter, dip og milkshakes så det siger spar to. Vi er sikker på, at du efter et besøg hos os, helt klart vil gå mæt og tilfreds herfra.

Opdag en burger ud over det sædvanlige

Hos Grillen Burgerbar i Herning har vi et bredt sortiment af burgermenuer. Vi har både de helt klassiske burgere, og til de ekstra sultne har vi The Cheesy Beast med ekstra bøf og ost.

Hvis du ikke er så meget til oksekødsbøf, tilbyder vi også en burger bestående af en sprød friteret kyllingebøf. Der vil derfor uden tvivl være noget for enhver smag.

Til hver menu kan du tilføje en række forskellige add-ons, så du har rig mulighed for at gøre din burger endnu mere snasket, lige som du bedst ønsker det. Tjek vores menukort ud, så du allerede nu kan beslutte dig for, hvilke add-ons du skal tilføje til din burger.

Til enhver burger hører der sig selvfølgelig fritter til, og du kan ligeledes vælge mellem forskellige slags fritter, såsom normale fries, curly fries, cheese fries. Hvis du er til det ekstra greasy kan du vælge vores Oh My Fries som er cheese fries toppet med bacon, Grillen’s mayo og karamelliserede løg – så bliver det ikke bedre.

Hvad komplimenterer en burgermenu bedst? Selvfølgelig milkshakes – du har mulighed for at vælge mellem en vanilla caramel, double strawberry eller choco chocolate smag. Hver milkshake er rig på smag og toppet med sauce, flødeskum og toppings.

Din yndlingsburger i hjertet af Herning

Vores restaurant i Herning er placeret centralt på gågaden tæt på butikker og biografen. Der er derfor god mulighed for at tage en tur ind til byen for at shoppe, spise en lækker burger hos Grillen og så bagefter tage et smut i biografen. Vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at tilbringe en fridag.

Hvis du i stedet foretrækker at nyde din burger derhjemme, tilbyder vi i Herning også take away, hvor du kan vælge at hente din burger selv eller få den leveret direkte til din dør.

Hvis du forlader Herning, og får lyst til en burger fra Grillen Burgerbar, kan du være helt rolig. Vi har nemlig også restauranter i VejleAalborg og Roskilde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en lækker burgeroplevelse i Herning.