SULTEN EFTER BURGER I HORSENS?

Vi kender den alle. Følelsen, når sulten ruller ind, maven knurrer og blodsukkeret er faretruende lavt. Måske bliver du endda hangry? Ligemeget hvad er det en frygtelig følelse.

Det kan være dagen derpå, hvor du fik en øl eller to for meget, og lysten til fedt, salt og sukker er næsten overdøvende. Det kan også bare være, at det har været en lang dag på arbejdet, og derfor skal både du og familien forkæles lidt. Og hvad kunne være mere oplagt end en suveræn burger med det hele – fries og sodavand, eller måske en milkshake, hvis man er til det og vil gå hele vejen.

Men hvor finder man den bedste burger i Horsens?

Den bedste burger Horsens kan findes hos Grillen

Ved du, hvor de fedeste lokaler i Horsens findes? – Vi søger nemlig!

Hos Grillen Burgerbar har vi nu i flere år udviklet burgere i særklasse, der kan tilfredsstille selv den skarpeste madkritiker. Vi har et stor udvalg af burgere, og derfor er vi også sikre på, at der er en burger for dig blandt udvalget. Du kan her se hele menukortet her.

Er du til den helt klassiske cheeseburger med oksekødsbøf, lækker smeltet ost, bacon og pickles? Ja, så er Grillen Burgerbar ikke så dumt et sted at søge hen. Her har vi nemlig den lækreste cheeseburger, der er fuld af smag. Skulle den formidable burger ikke kunne findes i Horsens?

Det kunne også være, at du er mere til en sprødstegt kylling i en blød bolle sammensat af lækre, syrlige pickles og ranch dressing. Her ville Fried Chicken være det helt rette valg for dig.

Vegetarer kan naturligvis også få stillet sulten efter burger i Horsens, når Grillen Burgerbar kommer til byen. Vi har nemlig den uimodståelige The Loofah burger, der får mundvandet til at løbe – selv hos den største kødspiser. Burgeren indeholder en lækker, friteret svampebøf omfavnet af smeltet cheddarost og sprødt grønt. Endda økologisk!

Så som du nok kan se, så er der lidt for alle hos Grillen Burgerbar, og derfor ville det da være ærgerligt, hvis I ikke skulle kunne opleve en sådan burger i Horsens.Indtil vi finder de rette omgivelser, kan vi dog anbefale et par steder, der gør sig særligt bemærket på burgerfronten.

The Burger Concept serverer grove fritter, blød brioche, masser af fyld og lækre milkshakes til at skylle alle fornøjelserne ned med. En restaurant, der bestemt er et besøg værd, hvis du er i området. Er du på udkig efter en god og greasy burger, så bør du tage forbi Posthuset Horsens. Et madmekka uden lige, der byder på alt, hvad dit madhjerte måtte begære.

Få drømmen om den bedste burger til Horsens

Som nævnt har vi desværre endnu ingen restaurant i Horsens, og derfor kan du heller ikke nyde en af vores enestående brugere i Horsens – endnu. Men tip os gerne, hvis du kender det helt rette sted. Det samme gælder for lokaler i Esbjerg, som vi også står og mangler.

Indtil da kan du surfe lidt rundt på vores menukort, eller du kan vælge at besøge én af vores andre restauranter i Jylland.

Vi har nemlig restauranter i både Vejle, Herning, Aarhus og Aalborg. Så hvis du nu tilfældigvis skulle befinde dig i nærheden af én af disse restauranter, så kunne du jo oplagt tage et smut forbi og prøve en af vores burgere, for at se, om Horsens er klar til sådan en tur.

Maden kan du naturligvis også tage med dig som take away, så hvis du kun lige er et hurtigt smut forbi, for eksempel Vejle, så kan du også tage din Grillen burger med hjem til Horsens.

Og ellers, så følg os på de sociale medier, herunder Instagram, og hold dig opdateret.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!