BURGER I HORSENS. FÅ DEN BEDSTE BURGER DISSE STEDER

Burger Horsens

Kender du det helt rette spot i Horsens, hvor vi kan slå os ned? Vi søger nemlig lokaler. 

BURGER HORSENS - DEN LÆKRESTE BURGER I HORSENS FRA GRILLEN

Vi kender den alle. Følelsen, når sulten ruller ind, maven knurrer og blodsukkeret er faretruende lavt. Måske bliver du endda hangry? Ligemeget hvad er det en frygtelig følelse.

Det kan være dagen derpå, hvor du fik en øl eller to for meget, og lysten til fedt, salt og sukker er næsten overdøvende. Det kan også bare være, at det har været en lang dag på arbejdet, og derfor skal både du og familien forkæles lidt. Og hvad kunne være mere oplagt end en suveræn burger med det hele – fries og sodavand, eller måske en milkshake, hvis man er til det og vil gå hele vejen.

Men hvor finder man den bedste burger i Horsens? Desværre har Grillen Burgerbar ikke en restaurant i Horsens, men vi kan komme med nogle forslag til, hvor du kan gå hen, når du nu ikke har muligheden for en lækker Grillen burger i Horsens.

Ved du, hvor de fedeste lokaler i Horsens findes? – Vi søger nemlig

FÅ DEN BEDSTE BURGER DISSE STEDER I HORSENS

Når nu vi ikke selv har mulighed for at servere de bedste burgere for dig, så kommer vi her med nogle anbefalinger til, hvor du ellers kan søge hen, indtil vi får stillet en restaurant på benene i Horsens.

Anbefaling 1

En greasy sag

Hos The Burger Concept kan du få lækre burgere med fritter og milkshakes til, ligesom du kan få hos Grillen Burgerbar. Dog har The Burger Concept en helt særlig burger, som vi er lidt misundelige på. Nemlig The Italian Dream, der både indeholde mozzarella, pesto og balsamico, der alle understreger og repræsenterer det bedste fra det italienske køkken.

Vi må indrømme, at det er en god idé. Men foruden denne er der naturligvis også mere klassiske burgere at finde på menukortet, herunder både til kødelskere og vegetarer.

The Burger Concept er ikke et dumt sted at søge hen, hvis du er sulten efter en burger og gerne vil sætte tænderne i noget godt og velsmagende i Horsens. Restauranten er at finde på Bytorv Horsens på Søndergade.

Adresse: Søndergade 14, 8700 Horsens

Anbefaling 2

Nyd en burger tæt på gågaden

Hos Burger Shack kan du få mere eller mindre traditionelle burgere serveret, både med den klassiske oksekødsbøf, med friteret kylling eller med vegansk ærteproteinbøf. Der er, med andre ord, noget for alle.

Vi må da også indrømme, at de laver nogle rigtige gode fritter, så hvis man endelige skulle gå til en konkurrent for lækre fritter – med eller uden burger -, så er der nogle gode at finde her.

Restauranten er lokaliseret på en sidegade til gågaden, så den burde være nem at finde, hvis man alligevel er ude og gøre dagens gøremål i Horsens og bliver sulten efter en burger.

Vores opskrift på den bedste burger

Hos Grillen Burgerbar har vi nu i flere år udviklet burgere i særklasse, der kan tilfredsstille selv den skarpeste madkritiker. Vi har et stor udvalg af burgere, og derfor er vi også sikre på, at der er en burger for dig blandt udvalget. Du kan her se hele menukortet her.

Er du til den helt klassiske cheeseburger med oksekødsbøf, lækker smeltet ost, bacon og pickles? Ja, så er Grillen Burgerbar ikke så dumt et sted at søge hen. Her har vi nemlig den lækreste cheeseburger, der er fuld af smag. Skulle den formidable burger ikke kunne findes i Horsens en dag? Vi drømmer bare højt. 

Det kunne også være, at du er mere til en sprødstegt kylling i en blød bolle sammensat af lækre, syrlige pickles og ranch dressing. Her ville Fried Chicken være det helt rette valg for dig.

Så som du nok kan se, så er der lidt for alle hos Grillen Burgerbar, og derfor ville det da være ærgerligt, hvis I ikke skulle kunne opleve en sådan burger i Horsens. 

Få drømmen om den bedste burger til Horsens

Som nævnt har vi desværre endnu ingen restaurant i Horsens, og derfor kan du heller ikke nyde en af vores enestående brugere i Horsens – endnu. Men tip os gerne, hvis du kender det helt rette sted. Det samme gælder for lokaler i Esbjerg, som vi også står og mangler.

Læs også om vores eksterne samarbejdspartner og venner af huset Mooly. De skriver og anmelder flere steder i Horsens herunder billig leasing & en lang række restaurant og takeaway-anmeldelser.

Indtil da kan du surfe lidt rundt på vores menukort, eller du kan vælge at besøge én af vores andre restauranter i Jylland.

Vi har nemlig restauranter i både Vejle, Herning og Aalborg. Så hvis du nu tilfældigvis skulle befinde dig i nærheden af én af disse restauranter, så kunne du jo oplagt tage et smut forbi og prøve en af vores burgere, for at se, om Horsens er klar til sådan en tur.

Maden kan du naturligvis også tage med dig som take away, så hvis du kun lige er et hurtigt smut forbi, for eksempel Vejle, så kan du også tage din Grillen burger med hjem til Horsens.

Og ellers, så følg os på de sociale medier, herunder Instagram, og hold dig opdateret.

Står du og mangler en lækker stegepande, så se mere her.