Burger Næstved - Find den bedste greasy burger her

Burger Næstved

Kender du det helt rette spot til en suveræn burgerbar? – Vi søger nemlig både i Næstved, Svendborg, Kolding og Holbæk!

Få den bedste burger I Næstved - Vores anbefaling

  Vi har desværre endnu ikke nogen restaurant i hyggelige Næstved. Forhåbentlig kommer dagen dog, hvor vi kan servere vores bud på den ideelle burger her. Men indtil den drøm bliver virkelighed, så byder byen heldigvis allerede nu på et par besøgsværdige restauranter, der serverer en uovertruffen god burger i Næstved. Vi har gjort det hårde forarbejde og tjekket et par af stederne ud for dig. Læs med videre – og se vores anbefalinger. 

Anbefaling 1

Turen går til Broadway

Næsten i hvert fald. For hos Broadway Burgers kan du svinge forbi til en brioche, bøf og alt derimellem, der er lavet efter alle kunstens regler. Her er hverken sparet på fyld, ost eller bacon – og det er jo, som bekendt, sådan vi bedst kan lide dem.

Restauranten henter masser af (mad)inspiration fra landet med de mange muligheder, og det kan smages og ses – ikke kun på deres formidable burgere, men også på deres snacks, desserter og overdådige shakes. Vores eneste råd: kom på tom mave, for mad er der masser af.

Anbefaling 2

Stacy’s Diner

Vi fortsætter lidt i det amerikanske hjørne. For hos Stacy’s Diner på Kanalvej kan du godt forberede dig på at komme på en ‘trip down memory lane’ – nærmere bestemt til 50’ernes amerikanske dinermiljø. Restauranten er indrettet i ægte diner-stil – og der er ikke sparet på noget.

Det er som at træde ind i en yderst gennemført tidslomme. Og så er der naturligvis deres burgere – som er fyldt med gode smage og råvarer. Absolut et besøg værd, hvis du kommer på de sydsjællandske kanter.

Greasiness til hele folket

Hos Grillen Burgerbar er det ingen hemmelighed, at vi elsker en god og greasy burger. Hvad vi elsker mindst ligeså meget er at servere dem til alle vores søde gæster rundt omkring i hele landet. Vores drøm er, at vi en dag kan servere vores snaskede herligheder og en lækker burger i alle store danske byer, herunder Næstved. Kender du til de helt rigtige lokaler, hvor vi kan slå vores folder og servere en greasy burger i Næstved, så giv os gerne et praj.   

For der er dage, hvor det eneste rigtige bare er en stor, greasy burger. Måske fordi hovedet værker en smule efter nattens strabadser, måske fordi dine cravings fortæller dig, at det er det eneste rigtige. Uanset hvad grunden er, så kender vi til opskriften på burgeren, der kan få mundvandet til at drive hos de fleste. 

På vores menu finder du noget for enhver smag og lyst, men alligevel er der en del fællestræk, der er med at skabe dén opskrift, der ifølge os er den ideelle, når vi taler om burgere

Den idelle opskrift

Først og fremmest er det vigtigt, at du skaffer den helt rette bolle. Den skal helst være sød, blød og salt på samme tid. Vi benytter os af de smørbaserede briocheboller, der går perfekt i samspil til de øvrige ingredienser.  

Briochebollen skal naturligvis ikke stå alene. For med til at give burgeren smag og karakter er den dip eller dressing, du smører på bollen. Vi er svært glade for vores Grillen’s mayo, men ranch-dressing, eller chilimayo kan absolut også gøre underværker og tilføje masser af smag, hvis du spørger os.

Uanset om du er til oksekød, kylling eller foretrækker din bøf vegetarisk er det helt afgørende at den krydres og tilberedes til perfektion. Steg den, til den er færdigtilberedt, men så den stadig har masser af saft og kraft. Det vil gøre en verden til forskel for helhedsoplevelsen – og så er en saftig bøf med til at tilføje masser af grease. 

Og når nu vi taler om grease, kan vi ikke komme udenom ost – og gerne rigeligt af den. Ifølge os består en god burger nemlig også af en let-smeltet, neutral ost. Vi steger vores bøffer på begge sider og lader derefter osten smelte nænsomt over bøffen.

Sidst, men absolut ikke mindst, er alle de lækre toppings, der gør hver enkelt burger til sin egen. Spicy cheesebombs, sprøde løgringe, syltede rødløg og bacon er blandt vores favoritter. Hemmeligheden er at finde de elementer, der går fantastisk sammen. Som syltede rødløg eller ristede løg. Mums siger vi bare.

Vi kan godt forstå, hvis I begynder at blive sultne efter burger i Næstved. Indtil vi finder de rette omgivelser, hvor vi kan slå vores folder, er der heldigvis gode muligheder for enten selv at give sig i kast i køkkenet eller tage turen til en af vores restauranter i Roskilde eller København. Følg vores tips og tricks ovenfor, hvis du selv går i køkkenet – og lov os ikke at spare på greasen – det er dén, der gør hele forskellen.   

Læs også følgende medier vi bliver nævnt i: