DEN BEDSTE BURGER I NÆSTVED?

Kender du det helt rette spot til en suveræn burgerbar? – Vi søger nemlig både i Næstved, Svendborg, Kolding og Holbæk!

Hos Grillen Burgerbar er det ingen hemmelighed, at vi elsker en god og greasy burger. Hvad vi elsker mindst ligeså meget er at servere dem til alle vores søde gæster rundt omkring i hele landet. Vores drøm er, at vi en dag kan servere vores snaskede herligheder og en lækker burger i alle store danske byer, herunder Næstved. Kender du til de helt rigtige lokaler, hvor vi kan slå vores folder og servere en greasy burger i Næstved, så giv os gerne et praj.   

For der er dage, hvor det eneste rigtige bare er en stor, greasy burger. Måske fordi hovedet værker en smule efter nattens strabadser, måske fordi dine cravings fortæller dig, at det er det eneste rigtige. Uanset hvad grunden er, så kender vi til opskriften på burgeren, der kan få mundvandet til at drive hos de fleste. 

På vores menu finder du noget for enhver smag og lyst, men alligevel er der en del fællestræk, der er med at skabe dén opskrift, der ifølge os er den ideelle, når vi taler om burgere.

Den idelle opskrift

Først og fremmest er det vigtigt, at du skaffer den helt rette bolle. Den skal helst være sød, blød og salt på samme tid. Vi benytter os af de smørbaserede briocheboller, der går perfekt i samspil til de øvrige ingredienser.  

Briochebollen skal naturligvis ikke stå alene. For med til at give burgeren smag og karakter er den dip eller dressing, du smører på bollen. Vi er svært glade for vores Grillen’s mayo, men ranch-dressing, bearnaise eller chilimayo kan absolut også gøre underværker og tilføje masser af smag, hvis du spørger os.

Uanset om du er til oksekød, kylling eller foretrækker din bøf vegetarisk er det helt afgørende at den krydres og tilberedes til perfektion. Steg den, til den er færdigtilberedt, men så den stadig har masser af saft og kraft. Det vil gøre en verden til forskel for helhedsoplevelsen – og så er en saftig bøf med til at tilføje masser af grease. 

Og når nu vi taler om grease, kan vi ikke komme udenom ost – og gerne rigeligt af den. Ifølge os består en god burger nemlig også af en let-smeltet, neutral ost. Vi steger vores bøffer på begge sider og lader derefter osten smelte nænsomt over bøffen.

Sidst, men absolut ikke mindst, er alle de lækre toppings, der gør hver enkelt burger til sin egen. Spicy cheesebombs, sprøde løgringe, syltede rødløg og bacon er blandt vores favoritter. Hemmeligheden er at finde de elementer, der går fantastisk sammen. Som smeltet ostesauce og syltede rødløg eller bearnaise og ristede løg. Mums siger vi bare.

Vi kan godt forstå, hvis I begynder at blive sultne efter burger i Næstved. Indtil vi finder de rette omgivelser, hvor vi kan slå vores folder, er der heldigvis gode muligheder for enten selv at give sig i kast i køkkenet eller tage turen til en af vores restauranter i Roskilde eller København. Følg vores tips og tricks ovenfor, hvis du selv går i køkkenet – og lov os ikke at spare på greasen – det er dén, der gør hele forskellen.   

Få den bedste burger til Næstved

Forhåbentlig kommer dagen, hvor vi kan servere vores bud på den ideelle burger i Næstved. Men indtil den drøm bliver virkelighed, så byder byen heldigvis allerede nu på et par besøgsværdige restauranter, der serverer en uovertruffen god burger i Næstved. Vi har gjort det hårde forarbejde og tjekket et par af stederne ud for dig.  

For har du endnu ikke lagt din vej forbi Broadway Burgers, kan du med fordel gøre det. Her serveres burgere efter alle kunstens regler, og der er ikke sparet på hverken fyld, ost eller bacon. Derudover har vi hørt rygter om, at de serverer nogle ret overdådige shakes, som du kan skylle din burger i Næstved ned med. 

Kan du lide grove fritter og masser af grønt? Så er The Burger derimod et besøg værd. Restauranten byder nemlig på et stort og lækkert udvalg – i mange forskellige afskygninger. Det perfekte valg, hvis du har mod på at eksperimentere med nye smage og råvarer. 

Er ingen af de ovenstående burgere i Næstved helt, hvad du drømmer om? Så kan du naturligvis også besøge én af vores andre restauranter, der ligger rundt omkring i det ganske danske land. Du har også mulighed for at leje vores foodtruck og få bragt favoritterne ud til dig og dit næste store arrangement i Næstved. Det kan du læse mere om på vores hjemmeside.

Befinder du dig andre steder på Sjælland, kan du også læse vores guide til de bedste burgere i Slagelse og Helsingør.

Indtil vi ses – måske en dag til en burger i Næstved – kan du følge med i vores univers af burgere, fries og greasiness på vores Facebook og Instagram.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!