GRILLEN BURGERBAR
RESTAURANT NØRREBRO

På Nørrebrogade tæt ved Dronning Louises Bro finder du vores Nørrebro restaurant. Få burger, fries og dip. Spis her eller bestil takeaway.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – Torsdag
16.30 – 21.00

Fredag – Søndag
11.30 – 21.00

ADRESSE:

Nørrebrogade 13
2200 København N

Telefon
+45 35 35 35 69

Velkommen til Grillen Burgerbars restaurant på Nørrebro

Midt på Nørrebro i starten af Nørrebrogade finder du nok byens mest saftige burger. Er du på udkig efter en burger, der kan kurere dine tømmermænd, imponere kæresten eller måske bare mætte hele familien, så er vores restaurant på Nørrebro det perfekte valg. Husk at alle Grillen Burgerbars restauranter giver studerende 20 % studierabat på deres burgermenu ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Klar til at besøge vores restaurant på Nørrebro? Tjek vores menukortet ud. Grillen byder på et bredt udvalg af burgere og sprøde fries, så der altid er noget til enhver smag.

Nørrebro

Det var her på Nørrebrogade, at Grillen Burgerbar slog dørene op til deres første restaurant i 2013. Sidenhen er flere burgerbarer kommet til rundt omkring i landet, og i dag tæller Grillen Burgerbar 8 restauranter fordelt på Sjælland og i Jylland.

I vores restaurant på Nørrebro kan hele familien nyde en burger i vores 2-etagers restaurant. Vi holder åbent alle ugens dage, så du altid kan få stillet din burgersult. Nyd din burgermenu i vores restaurant eller tag den med som take away.

Foretrækker du at nyde din burger under åben himmel, er der rig mulighed for dette på Nørrebro. Ikke langt fra vores restaurant finder du den hippe strækning Dronning Louises Bro, hvor hele Nørrebros ungdom hver sommer samler sig. Skulle du få lyst til en øl efter et besøg i vores restaurant, kan du gøre det på en af de mange barer i den nærliggende Blågårdsgade.

Får du brug for en gåtur efter at have spist en af vores burgere, kan du også tage en tur omkring søerne ved Nørrebro.

Restaurant Nørrebro midt i byen

Kom forbi vores restaurant Nørrebro til lækre burgere i hjertet af København. Restauranten ligger ved søerne, hvor der er god mulighed for at stille cyklen. Restaurant Nørrebro ligger også lige i mellem Nørreport St. og Nørrebro Runddel St., hvilket gør det let at komme til og fra restauranten med offentlig transport.  

Er du studerende, kan du få 20 % rabat i alle vores restauranter ved fremvisning af gyldigt studiekort.Vi glæder os til at se dig sammen med dine venner, din familie eller din kæreste på restaurant Nørrebro til amerikanskdrømmemad.

Burger til hele familien

Når du besøger vores restaurant på Nørrebro kan du sammensætte din egen burgermenu bestående af burger, fries og mayo.

På menukortet finder du hele 8 forskellige burgere – faktisk 9, hvis du tæller vores Kiddo-burger med – og 5 forskellige slags fries og mayo. Vælg mellem vores almindelige fries, curly fries eller gå all-in og prøv vores Oh My Fries med ost, karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo.

Vi ses i vores restaurant på Nørrebro

Vores restaurant på Nørrebro holder åbent alle ugens dage. Du finder desuden Grillen Burgerbars restauranter på VesterbroAmager og Christianshavn samt i AalborgVejleHerning og Århus.

Har du lyst til at se mere fra Grillen Brugerbar på Nørrebro og blive opdateret på nye burgere, kan du følge med på vores Instagram og Facebook.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!