TAKE AWAY AALBORG

Du finder Grillen Burgerbar centralt i Aalborg tæt på Limfjorden. Tag burger, fritter og mayo med dig to go.

Burger og sprøde fritter: Den bedste Take away i Aalborg.

Der er ikke noget som tanken om en lækker, greasy og saftig burger, der kan få tænderne til at løbe i vand – det skulle da så lige være en burger fra Grillen Burgerbar. Vi vil vove påstå at vi har de bedste burgers i byen, og derfor også den absolut bedste take away i Aalborg. 

Tag din take away med på tur i Aalborg

Du finder din yndlings burgerbar centralt placeret i byen tæt på Limfjorden. Det giver dig derfor rig mulighed for at tage din burgermenu med dig på opdagelse rundt i Aalborg på en solskinsdag. Små 130m. væk finder du Havnefronten, som er det oplagte sted at nyde en greasy burger med en smuk udsigt. 

Er I flere, som sidder sammen i Jomfru Ane parken, og nyder det gode vejr? Så kan I med fordel bestille jeres take away online og hente den i vores restaurant, som kun er en lille gåtur på 2 min. fra det grønne område. Der er ikke noget som slår smagen af en saftig burger under solen og i selskab med vennerne. 

Hvis du derimod opholder dig i Aalborg som turist, så foreslår vi, at du bestiller din take away hos os, og tager din saftige burgermenu med til Aalborghus Slot, hvor du kan nyde den smukke historiske bygning til smagen af Grillens mayo, saltede fritter og måske en shake i vaskeægte amerikaner style. 

Er du længere nede i det danske land, kan du også læse om take away i Esbjerg, Silkeborg eller Odense

Den oplagte kur mod tømmermænd

Har du været en tur på Jomfru Ane Gade i nat? Måske du har tømt Heidi’s Bier Bar for øl eller danset natten væk på The Drunken Flamingo – og nu rammer tømmermændene så småt, og minderne er langsomt på vej tilbage… Så står Grillen Burgerbar klar med din redning. 

I vores greasy, saftige burgere fyldt med mayo og dressing, finder du den perfekte kur mod selv de ondeste tømmermænd. Alt du skal gøre, er at blive liggende i sengen, og bestemme dig for om det skal være Pablo, Bearnaise Bastard eller en af de andre vidundere, der skal pakkes ned som take away til din tømmermændskur. 

Er en burger ikke nok til at stoppe din sult, så kombiner din menu med Aalborgs bedste fritter. Genopret din salt balance i kroppen med ‘Oh My Fries’ som består af sprøde fritter toppet med blødt smeltet ost, knasende bacon, Grillen’s mayo og karameliserede løg – mums. 

Hvis du derimod leder efter en take away menu, som kan sætte en stopper for den dunkende hovedpine efter nattens mange shots, så tilføj en af vores kølige american-style shakes. Om du vælger Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate, så kan de helt sikkert gøre tricket for dig. 

Den oplagte take away for dig som er studerende i Aalborg

Er du studerende i Aalborg og leder efter et sted at bestille din take away fra, men månedens madbudget strammer? Så frygt ej. Om det er som take away til hverdags aftensmaden, tømmermændskuren, cheat day, picnikken eller date maden, så får du som studerende altid 20% på din burgermenu. 

Du er måske på udkig efter et job ved siden af studiet? Blive en del af Grillen Burgerbar familien. I vores fantastiske team i Aalborg vil du komme ind i et ungt og dynamisk team, hvor glæden for burgers, fritter og mayo er lige så høj som for fællesskabet. Vi glæder os til at høre fra dig.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!