Take away i Aalborg - Bestil en greasy burger med frites

Du finder Grillen Burgerbar centralt i Aalborg tæt på Limfjorden. Tag burger, fritter og mayo med dig to go.

Burger og sprøde fritter: Den bedste Take away i Aalborg.

Der er ikke noget som tanken om en lækker, greasy og saftig burger, der kan få tænderne til at løbe i vand – det skulle da så lige være en burger fra Grillen Burgerbar. Vi vil vove at påstå at vi har de bedste burgers i byen, og derfor også den absolut bedste take away i Aalborg. 

Så alt efter hvor meget tid du har, om du skal have vores saftige burger med hjem eller vil besøge os i vores restaurant i Aalborg, er der mulighed for det hele. Uanset hvad du vælger, sørger vi for både indkøb, madlavning og opvask, så du kan nyde din formidable burger, hvor end du vil. 

Hvis ikke du har smagt på vores take away burger endnu, kan vi kun sige, hvad venter du på?

Vi serverer også lækker kold drikkelse i form af både sodavand, cocio, øl eller hvis du trænger til ekstra forkælelse, kan du bestille vores herlige milkshake, som kun dine vildeste drømme kan kapere. Er du mest til jordbær, vanilje eller chokolade? Du har mulighed for at bestille dem alle.

Tag din take away med på tur i Aalborg

Du finder din yndlings burgerbar centralt placeret i byen tæt på Limfjorden. Det giver dig derfor rig mulighed for at tage din burgermenu med dig på opdagelse rundt i Aalborg på en solskinsdag. Små 130m. væk finder du Havnefronten, som er det oplagte sted at nyde en greasy burger med en smuk udsigt. 

Er I flere, som sidder sammen i Jomfru Ane parken, og nyder det gode vejr? Så kan I med fordel bestille jeres take away online og hente den i vores restaurant, som kun er en lille gåtur på 2 min. fra det grønne område. Der er ikke noget som slår smagen af en saftig burger under solen og i selskab med vennerne. 

Hvis du derimod opholder dig i Aalborg som turist, så foreslår vi, at du bestiller din take away hos os, og tager din saftige burgermenu med til Aalborghus Slot, hvor du kan nyde den smukke historiske bygning til smagen af Grillens mayo, saltede fritter og måske en shake i vaskeægte amerikaner style. 

Er du længere nede i det danske land, kan du også læse om vores anbefalinger til den bedste take away i Esbjerg, Silkeborg eller Odense.

Vi serverer nemlig friske og saftige burgers over disken i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, er der næsten altid mulighed for at sætte tænderne i vores forskellige udvalg af burgers med din favorit bøf.

Take away er den oplagte kur mod tømmermænd

Har du været en tur på Jomfru Ane Gade i nat? Måske du har tømt Heidi’s Bier Bar for øl eller danset natten væk på The Drunken Flamingo – og nu rammer tømmermændene så småt, og minderne er langsomt på vej tilbage… Så står Grillen Burgerbar klar med din redning – uanset om du er i Aalborg, Herning eller et tredje sted i Jylland.

I vores greasy, saftige burgere fyldt med mayo og dressing, finder du den perfekte kur mod selv de ondeste tømmermænd. Alt du skal gøre, er at blive liggende i sengen, og bestemme dig for om det skal være Pablo eller en af de andre vidundere, der skal pakkes ned som take away til din tømmermændskur. 

Er en burger ikke nok til at stoppe din sult, så kombiner din menu med Aalborgs bedste fritter. Genopret din salt balance i kroppen med ‘Oh My Fries’ som består af sprøde fritter toppet med blødt smeltet ost, knasende bacon, Grillen’s mayo og karameliserede løg – mums. 

Hvis du derimod leder efter en take away menu, som kan sætte en stopper for den dunkende hovedpine efter nattens mange shots, så tilføj en af vores kølige american-style shakes. Om du vælger Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate, så kan de helt sikkert gøre tricket for dig. 

Skal dine gæster have glæde af Grillen i Aalborg? 

Skal du til at afholde et event eller arrangement i Aalborg eller andre steder i Danmark, som kunne bruge en catering, som er nede på jorden og afslappet men ikke går ned på hverken smag eller kvalitet, så kan det være, at vores foodtruck er den perfekte løsning for jer. 

Vi sørger for det hele, så hvis jeres fest godt kunne bruge nogle lækre burgers på stedet, er dette også en mulighed, hvis jeres gæste antal er så højt, at take away bliver for meget. Vi kommer i så fald gerne ud med vores skønne personale, og ikke mindst saftigste burgers til jeres event i Aalborg. 

Vi garanterer, at jeres gæster bliver både mætte og tilfredse – for hvem elsker ikke en saftig og lækker burger?

Det er ihvertfald vores livsfilosofi, som vi er helt vilde med at dele med alle og enhver. Vi håber, at se jer i vores restaurant til et besøg eller til jeres næste take away burger. Vi ses hos Grillen Burgerbar. 

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!