Take away i Aalborg - Bestil en greasy burger med frites

Adresse

Take away Aalborg

Du finder Grillen Burgerbar centralt i Aalborg tæt på Limfjorden. Tag burger, fritter og mayo med dig to go.

BURGER OG SPRØDE FRITTER: DEN BEDSTE TAKE AWAY I AALBORG.

Der er ikke noget som tanken om en lækker, greasy og saftig burger, der kan få tænderne til at løbe i vand – det skulle da så lige være en burger fra Grillen Burgerbar. Vi vil vove at påstå at vi har de bedste burgers i byen, og derfor også den absolut bedste take away i Aalborg. 

Så alt efter hvor meget tid du har, om du skal have vores saftige burger med hjem eller vil besøge os i vores restaurant i Aalborg, er der mulighed for det hele. Uanset hvad du vælger, sørger vi for både indkøb, madlavning og opvask, så du kan nyde din formidable burger, hvor end du vil. 

Hvis ikke du har smagt på vores take away burger endnu, kan vi kun sige, hvad venter du på?

Vi serverer også lækker kold drikkelse i form af både sodavand, cocio, øl eller hvis du trænger til ekstra forkælelse, kan du bestille vores herlige milkshake, som kun dine vildeste drømme kan kapere. Er du mest til jordbær, vanilje eller chokolade? Du har mulighed for at bestille dem alle.

Tag din take away med på tur i Aalborg

Du finder din yndlings burgerbar centralt placeret i byen tæt på Limfjorden. Det giver dig derfor rig mulighed for at tage din burgermenu med dig på opdagelse rundt i Aalborg på en solskinsdag. Små 130m. væk finder du Havnefronten, som er det oplagte sted at nyde en greasy burger med en smuk udsigt. 

Er I flere, som sidder sammen i Jomfru Ane parken, og nyder det gode vejr? Så kan I med fordel bestille jeres take away online og hente den i vores restaurant, som kun er en lille gåtur på 2 min. fra det grønne område. Der er ikke noget som slår smagen af en saftig burger under solen og i selskab med vennerne. 

Hvis du derimod opholder dig i Aalborg som turist, så foreslår vi, at du bestiller din take away hos os, og tager din saftige burgermenu med til Aalborghus Slot, hvor du kan nyde den smukke historiske bygning til smagen af Grillens mayo, saltede fritter og måske en shake i vaskeægte amerikaner style. 

Er du længere nede i det danske land, kan du også læse om vores anbefalinger til den bedste take away i EsbjergSilkeborg eller Odense.

Vi serverer nemlig friske og saftige burgers over disken i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, er der næsten altid mulighed for at sætte tænderne i vores forskellige udvalg af burgers med din favorit bøf.