Take away Herning - Din nye yndlings burger i byen

Take away Herning

Bestil take away fra Grillen Burgerbar i Herning – vi serverer en saftig burgermenu bestående af den lækreste burger, fries og dip.

FÅ DIN YNDLINGS BURGER SOM TAKE AWAY I HERNING

Er Grillen Burgerbar også blevet til dit yndlingssted i Herning at få burgere, så er du ikke den eneste, der synes det. Vi serverer nemlig en saftig burger med gode råvarer, som samtidig er til en pris, de fleste kan være med på. 

Ja – den er altså god nok! Du kan nemlig få en burgermenu bestående af burger, fries og dip til en virkelig rimelig pris. Men pas på, det kan hurtigt gå hen og blive et afhængighedsskabende forhold. Du har mulighed for at spise i vores restaurant i Herning eller bestille din menu som take away.

DEN PERFEKTE TØMMERMÆNDSKUR

Der er ikke noget værre end at vågne op efter en (lidt for) vild bytur og åbne ens (gabende) tomme køleskab. Man har hverken lysten eller overskuet til at stå og kokkerere. Det eneste man har lyst til er en snasket, smagfuld og saftig burger.

Det er her, at Grillen Burgerbar kommer ind i billedet. Vi har hørt dine bønner og sørget for, at du har mulighed for at få en af vores lækre burgermenuer som take away i Herning. Det er ikke for at prale, men vi har hørt ude i byen, at vores burgermenu i form af burger, fries og dip gør sig ret godt som den perfekte kur mod tømmermænd. Du kan jo prøve det på egen krop.

Hvis du ønsker en burger som take away, der i den grad lever op til dine greasy cravings, anbefaler vi at du prøver The Cheesy Beast. En virkelig greasy og snasket burger, der indeholder dobbelt bøf, ost – og selvfølgelig rigeligt at det. Kan du ikke få nok af ost (det ved vi, at du ikke kan) – bør du prøve at sætte tænderne i Pablo. En burger propfyldt med de lækreste spicy cheesebombs. Mums – løber dine tænder også i vand?

Er du mere til en simpel burger? Så bør du ty til vores klassiske Bacon & Cheese eller Fried Chicken. Vegetar? Dig har vi naturligvis også noget til.

På menuen finder du naturligvis mange flere lækre burgere – og vi er ret sikre på, at du i blandt dem også kan finde en, der kan tilfredsstille dine behov – uanset hvad du craver. 

CENTRAL TAKE AWAY I HERNING

Grillen Burgerbar er placeret centralt på gågaden i Herning på Østergade 7a. Hvis du bor centralt i Herning, vil du derfor hurtigt kunne smutte forbi og få en af vores lækre burgere med hjem, som take away direkte på sofaen. 

Du finder lige nu Grillen Burgerbar 4 steder i Jylland, heriblandt i Vejle,  Aalborg og Herning. Du kan fra alle steder bestille lækker take away, perfekt til bilturen eller bare med hjem på sofaen. Så kig endelig forbi en af vores andre jyske Grillen.

Og hey, vil du gerne have Grillen til Randers, så du kan få take away? Vi leder efter lokaler lige nu.

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER OG BLIV OPDATERET PÅ NYHEDER

På vores Instagram og Facebook poster vi løbende nyheder, vi deler blandt andet lanceringer af nye burgere på menuen, hvor du som nogle af de første kan blive introduceret til din næste yndlingsburger. Udover nyhederne, kan du også opdage gode tilbud og rabatter, og på den måde kan du altid holde dig opdateret og tage del i de mange goder.

Vi har eksempelvis ofte 20% på take away i udvalgte perioder – det er bare med at følge med.

Skynd dig forbi Grillen Burgerbar i Herning og få lækker take away med hjem.