TAKE AWAY HERNING

Bestil take away fra Grillen Burgerbar i Herning – vi serverer en saftig burgermenu som består af burger, fries og dip.

Få din yndlings burger som take away i Herning

Er Grillen Burgerbar også blevet til dit yndlingssted i Herning at få burgere, så er du ikke den eneste, der synes det. Vi leverer nemlig saftige burger med gode råvarer, som samtidig er til en pris, de fleste kan være med på. Du vil have mulighed for at købe en take away burgermenu bestående af burger, fritter og dip fra kun 89 kr. Hvis pengepungen derfor ikke er til det store budget, vil dette være stedet for dig. Men pas på, du kan hurtigt blive afhængig. Du har mulighed for at spise i vores restaurantet i Herning eller bestille din menu som take away.

Den perfekte tømmermændskur

Der er ikke noget værre end at vågne op efter en tur i byen og åbne ens tomme køleskab. Man har hverken lysten eller overskuet til at stå og kokkerere. Det eneste man har lyst til er en snasket, smagfuld og saftig burger.

Så er det heldigt at Grillen Burgerbar har hørt dine bønner og har sørget for at du har mulighed for at få en af vores lækre burgermenuer som take away i Herning. Vores burgere er den perfekte kur mod tømmermænd, og gør sig bedst af at blive nydt som menu, så du både får fritter og dip med.

Hvis du ønsker en burger som take away, der i den grad lever op til dit fettede behov, anbefaler vi vores The Cheesy Beast, der indeholder to gange bøf OG ost, så der er dømt mere af det hele. Hvis du er til ekstra ost, hvilket vi jo godt forstår, hvis du er, bør du vælge vores Pablo, som indeholder de mest lækre spicy cheese bombs.

Hvis du er mere til de simple burgere bør du ty til vores klassikere som vores Bacon & Cheese eller Fried Chicken. Hvis du ønsker en vegetar burger, kan du prøve vores nye The Loofah, som består af en friteret svampebøf.

Vi har flere forskellige burgere at vælge imellem, vi er derfor helt sikker på at du vil kunne finde en, der kan tilfredsstille dit behov.

Til burgerne hører der sig selvfølgelig fritter, hos Grillen Burgerbar i Herning får du ikke bare de helt kedelige og tørre fritter, du kan i stedet vælge mellem tykke fries, curly fries, cheese fries, sweet potato fries – og til sidst den ekstra lækre, nemlig vores Oh My Fries. Denne består af cheese fries med karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo, hvis du vælger denne som take away, kan vi garantere for at dine tømmermænd vil gå væk og dine cravings og sult vil blive stillet.

Central take away i Herning

Grillen Burgerbar er placeret centralt på gågaden i Herning på Østergade 7a. Hvis du bor centralt Herning, vil du derfor hurtigt kunne smutte forbi og få en af vores lækre burgere med hjem, som take away direkte på sofaen. Hvis du er studerende får du samtidig 20% studierabat, på den måde kan du få en overdådig og lækker burger til en god pris.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!