Take away Herning - Din nye yndlings burger i byen

Bestil take away fra Grillen Burgerbar i Herning – vi serverer en saftig burgermenu bestående af den lækreste burger, fries og dip.

Få din yndlings burger som take away i Herning

Er Grillen Burgerbar også blevet til dit yndlingssted i Herning at få burgere, så er du ikke den eneste, der synes det. Vi serverer nemlig en saftig burger med gode råvarer, som samtidig er til en pris, de fleste kan være med på. 

Ja – den er altså god nok! Du kan nemlig få en burgermenu bestående af burger, fries og dip til en virkelig rimelig pris – så rimelig at selv dig på SU kan være med. Og det er endda uden de 20% rabat, vi giver til alle studrende. Men pas på, det kan hurtigt gå hen og blive et afhængighedsskabende forhold. Du har mulighed for at spise i vores restaurant i Herning eller bestille din menu som take away.

Den perfekte tømmermændskur

Der er ikke noget værre end at vågne op efter en (lidt for) vild bytur og åbne ens (gabende) tomme køleskab. Man har hverken lysten eller overskuet til at stå og kokkerere. Det eneste man har lyst til er en snasket, smagfuld og saftig burger.

Det er her, at Grillen Burgerbar kommer ind i billedet. Vi har hørt dine bønner og sørget for, at du har mulighed for at få en af vores lækre burgermenuer som take away i Herning. Det er ikke for at prale, men vi har hørt ude i byen, at vores burgermenu i form af burger, fries og dip gør sig ret godt som den perfekte kur mod tømmermænd. Du kan jo prøve det på egen krop.

Hvis du ønsker en burger som take away, der i den grad lever op til dine greasy cravings, anbefaler vi at du prøver The Cheesy Beast. En virkelig greasy og snasket burger, der indeholder dobbelt bøf, ost – og selvfølgelig rigeligt at det. Kan du ikke få nok af ost (det ved vi, at du ikke kan) – bør du prøve at sætte tænderne i Pablo. En burger propfyldt med de lækreste spicy cheesebombs. Mums – løber dine tænder også i vand?

Er du mere til en simpel burger? Så bør du ty til vores klassiske Bacon & Cheese eller Fried Chicken. Vegetar? Dig har vi naturligvis også noget til i form af vores burger The Lofaah, der består den den lækreste og sprødeste, friterede svampebøf.

På menuen finder du naturligvis mange flere lækre burgere – og vi er ret sikre på, at du i blandt dem også kan finde en, der kan tilfredsstille dine behov – uanset hvad du craver. 

De perfekte sides til din burger

Til en god burger hører der sig naturligvis fries til. Hos Grillen Burgerbar i Herning får du ikke bare de helt kedelige og tørre fries, du kan i stedet vælge mellem tykke fries, curly fries, cheese fries, sweet potato fries – og til sidst den ekstra lækre, nemlig vores Oh My Fries. Denne består af cheese fries med karamelliserede løg, bacon og Grillens mayo.  Vælger du denne som take away, kan vi garantere dig for at dine tømmermænd vil gå væk og dine cravings og sult vil blive stillet.

Til dine fritter hører der sig selvfølgelig mayo til. Hos Grillen Burgerbar kan du vælge mellem 6 forskellige slags, nemlig Grillens mayo, chili mayo, aioli, cheese sauce, bearnaise sauce og ranch dressing. 

Efter en sådan omgang hører der sig naturligvis også noget forfriskende til. Som take away anbefaler vi derfor, at du bestiller en læskende sodavand med, som selvfølgelig kommer iskold. Til dem der ønsker noget ekstra, kan du også få både red bull og øl.

Du kan også bestille en af vores syndige og ikke mindst utrolig lækre, milkshakes til at komplimentere din burger eller måske bestille med som dessert. Af milkshakes kan du vælge mellem Vanilla Caramel, Double Strawberry eller Choco Chocolate, som gør selv den største chokolade elsker glad.

Central take away i Herning

Grillen Burgerbar er placeret centralt på gågaden i Herning på Østergade 7a. Hvis du bor centralt i Herning, vil du derfor hurtigt kunne smutte forbi og få en af vores lækre burgere med hjem, som take away direkte på sofaen. Hvis du er studerende får du samtidig 20% studierabat, på den måde kan du få en overdådig og lækker burger til en god pris. 

Du finder lige nu Grillen Burgerbar 4 steder i Jylland, heriblandt i Vejle, Århus, Aalborg og Herning. Du kan fra alle steder bestille lækker take away, perfekt til bilturen eller bare med hjem på sofaen. Så kig endelig forbi en af vores andre jyske Grillen.

Og hey, vil du gerne have Grillen til Randers, så du kan få take away? Vi leder efter lokaler lige nu.

Bemærk at vores restaurant i Herning har åbent fra 11:30-21, alle dage bortset fra mandag og tirsdag. Du kan derfor få din take away til både frokost eller aftensmad.

Følg os på sociale medier og bliv opdateret på nyheder

På vores Instagram og Facebook poster vi løbende nyheder, vi deler blandt andet lanceringer af nye burgere på menuen, hvor du som nogle af de første kan blive introduceret til din næste yndlingsburger. Udover nyhederne, kan du også opdage gode tilbud og rabatter, og på den måde kan du altid holde dig opdateret og tage del i de mange goder.

Vi har eksempelvis ofte 20% på take away i udvalgte perioder – det er bare med at følge med.

Skynd dig forbi Grillen Burgerbar i Herning og få lækker take away med hjem.

Kontakt Grillen burgerbar

åbningstider

Se restauranternes åbningstider HER

Søndag – torsdag 11.30 – 21.00
fredag – LØRDAG 11.30 – 22.00

 

Se specifikke åbningstider under restauranten

 

Copyright 2019 – Grillen Burgerbar. Hjemmeside udviklet af PK Medier.

 

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!