TAKE AWAY VEJLE

Bestil take away fra vores restaurant i Vejle – vi serverer en greasy burgermenu bestående af burger, fries og mayo. 

Den lækreste take away i Vejle

Kender du også de dage, hvor en stor og saftig burger i sofaen eller i solen bare trækker lidt mere? Måske ligger du med slemme tømmermænd, der betyder, at du ikke orker at rejse dig fra sofaen, eller måske har du bare lyst til at opleve byen på ny? 

Vi kender om nogen til disse dage, og derfor kan du naturligvis også gå all in på vores burger, fries & dip som take away i Vejle. Og så endda til priser hvor alle kan være med. Ja selv de studerende kan være med, dem giver vi nemlig 20% rabat til, ved fremvisning af gyldigt studiekort. 

Et nemt og lækkert valg 

Vores hyggelige restaurant ligger centralt placeret på Vejles flotte gågade, Søndergade. Med udsigt til Vejle Å og få minutters gang til den hyggelige park, Mariaparken, er der rig mulighed for at tage alle dine favoritter med som take away i Vejle og opleve byens hyggelige, grønne områder. 

Måske du har lyst til at overraske kæresten med en hyggelig date i det grønne – tilsat greasy burgers, naturligvis. Eller trænger du og veninderne til en lækker pause i solen under shoppingen? Så er Grillen Burgerbar og vores take away i Vejle det nemme og uden tvivl, lækreste valg. Og husk, at du også finder os i blandt andet Viborg og København, og kender du lokaler i Horsens, så tip os!

Snup din favorit-burger med dig

Vores take away i Vejle byder på utallige lækkerier. Ja, det kan altså være svært at vælge. På menuen finder du nemlig både vores klassiker Bacon & Cheese, men også burgere, hvor vi tager grease til et helt nyt niveau. Kan du ikke få nok af ost, så vil vi eksempelvis anbefale dig at prøve vores cheeseburger The Cheesy Beast. 

Er du vegetar, skal du naturligvis heller ikke snydes for masser af grease, når du bestiller take away i Vejle. Derfor har vi sammensat en ret formidabel vegetarisk burger, som vi kalder The Loofah. Fuld af smag, grease og masser af grønt og godt. 

Skal det hele skylles ned med lidt lækkert on the side? Så bestil en shake med som take away i Vejle. Vælg mellem vores forførende shake med jordbær, den vanedannende shake med chokolade eller den altid lækre shake med karamel. Kan du ikke beslutte dig – så bestil én af hver. 

Når du craver take away i Vejle 

Har vi også gjort dig sulten efter burger, fries, dips og shakes nu? Så lad os komme dig til undsætning næste gang, du craver take away i Vejle. Om det er til middag hjemme på sofaen eller til frokost i den nærliggende park, så serverer vi byens måske bedste burgere – og selvfølgelig også som take away i Vejle. Befinder du dig andre steder i Jylland, kan du læse om take away muligheder i fx Esbjerg, Silkeborg eller Horsens.

Trænger du til at få mundvandet til at drive allerede nu? Så kan du med fordel tage et smut forbi vores Facebook og Instagram og få en smagsprøve på alt det, du har i vente, når du bestiller take away i Vejle. Her kan du også holde dig opdateret på seneste nyt, events, nye burgere og meget mere. Vi kan dog ikke love, at du ikke bliver sulten allerede efter et besøg på vores sociale medier.

KOM PÅ DRØMMEHOLDET

Vi søger nye burgerelskere til vores drømmehold, der kunne tænke sig at flippe burgere i køkkenet eller blive stjerner på gulvet! Er det dig? Så er der kun én ting at gøre.

...VENT MED AT LUKKE VINDUET!

Din ansøgning er ved at blive sendt. Vent med at lukke vinduet til du får en kvittering!