Take away i Vejle - Bestil en lækker OG greasy burger

Adresse

takeaway vejle

Bestil take away fra vores restaurant i Vejle – vi serverer en greasy burgermenu bestående af burger, fries og mayo. 

DEN LÆKRESTE TAKE AWAY I VEJLE

Kender du også de dage, hvor en stor og saftig burger i sofaen eller i solen bare trækker lidt mere? Måske ligger du med slemme tømmermænd, der betyder, at du ikke orker at rejse dig fra sofaen, eller måske har du bare lyst til at opleve byen på ny? 

Vi kender om nogen til disse dage, og derfor kan du naturligvis også gå all in på vores burger, fries & dip som take away i Vejle.

Et nemt og lækkert valg

Vores hyggelige restaurant ligger centralt placeret på Vejles flotte gågade, Søndergade. Med udsigt til Vejle Å og få minutters gang til den hyggelige park, Mariaparken, er der rig mulighed for at tage alle dine favoritter med som take away i Vejle og opleve byens hyggelige, grønne områder. 

Måske du har lyst til at overraske kæresten med en hyggelig date i det grønne – tilsat greasy burgers, naturligvis. Eller trænger du og veninderne til en lækker pause i solen under shoppingen? Så er Grillen Burgerbar og vores take away i Vejle det nemme og uden tvivl, lækreste valg. Og husk, at du også finder os i blandt andet Herning og København, og kender du lokaler i Horsens, så tip os!

Snup din favorit-burger med dig

Vores take away i Vejle byder på utallige lækkerier. Ja, det kan altså være svært at vælge. På menuen finder du nemlig både vores klassiker Bacon & Cheese, men også burgere, hvor vi tager grease til et helt nyt niveau. Kan du ikke få nok af ost, så vil vi eksempelvis anbefale dig at prøve vores cheeseburger The Cheesy Beast.

Skal det hele skylles ned med lidt lækkert on the side? Så bestil en shake med som take away i Vejle. Vælg mellem vores forførende shake med jordbær, den vanedannende shake med chokolade eller den altid lækre shake med karamel. Kan du ikke beslutte dig – så bestil én af hver.

De bedste medarbejdere i Vejle

Hos Grillen har vi Danmarks absolut bedste medarbejdere – det mener vi i hvert fald selv. Vores Grillen-familie elsker alle sammen greasy burgere med masser af ost – og så elsker de at servere selv samme burgere til dig. 

Når du bestiller take away i Vejle fra Grillen, bliver din burger altså pakket nænsomt af vaskeægte burger-lovers, med tanke på at burgeren skal holde på alt fra bøf til mayo, og at ikke noget skal gå til spilde i take away boksen. 

Vi er stolte af det kanon gode samarbejde vores team i Vejle har. Her er der fart over feltet, når de burger-sultne vejlensere vælter ind af døren i vores restaurant på Søndergade. 

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt, friskt team og brænder du for at pakke Danmarks bedste take away burgere? Så se hvilke stillinger vi søger beast i øjeblikket.

Fries som take away

Grillen Burgerbar er vores navn, og selvom vi er svært stolte af vores saftige, snaskede burgere, så byder vi på meget mere end ‘bare’ en burger. Hos Grillen tror vi på, at burgermenuen er den eneste måde at nyde sin burger på, og derfor hører sodavand og fries altid med, når du bestiller take away i Vejle. 

Badman har Robin, og vores burgere har fries. De er sprøde, salte, lange og perfekt tykke – og bedst af alt, kan du gå all-in på guilt med dem. Udover vores klassiske, old-school fries, som altid er et hit, har vi nemlig også vores måske verdenskendte ‘Oh My Fries’. 

Her taler vi om sprøde fries overdynget med karamelliserede rødløg, sprødt bacon, Grillen’s Mayo og selvfølgelig – ost. MUMS.

Hvis du derimod synes, at osten er mesterværket, og skal have lov at skinne igennem, så vil vores ‘Cheese Fries’ være det helt oplagte valg til dig.

Altid spændende nyheder som take away i Vejle

Kender du os allerede, så ved du det helt sikkert. Er Grillen derimod et nyt bekendtskab for dig i Vejle, så kan du godt glæde dig. Udover vores altid gode, saftige og klassiske burgere, så introducerer vi også ofte vores ‘kampagne burgere’, som altid kan bestilles som take away. 

I vores kampagne burger bliver alle smagskombinationer og spændende kreationer prøvet af. Men du skal være hurtig! Vores kampagne burgere er nemlig kun på menukortet en kort periode af gange. Så skal man kunne tale med om burger-hypet i Vejle, er det med at bestille disse burgere som take away, mens de er at finde på menuen. 

Nogle gange sker det dog, at de ekstra elskede kampagne burgere vender tilbage til menukortet for endnu en periode. Til jul kan man for eksempel se frem til at kunne bestille vores elskede ‘Grill De Canard’ som take away i Vejle. Her er der tale om confiteret and, sprøde flæskesvær, rødkål, pickles og Grillen’s mayo – en helt særlig darling hos mange til jul. 

Glæd dig til at opleve de mange spændende take away burgere i Vejle.

Når du craver take away i Vejle

Har vi også gjort dig sulten efter burger, fries, dips og shakes nu? Så lad os komme dig til undsætning næste gang, du craver take away i Vejle. Om det er til middag hjemme på sofaen eller til frokost i den nærliggende park, så serverer vi byens måske bedste burgere – og selvfølgelig også som take away i Vejle. Befinder du dig andre steder i Jylland, kan du læse om take away muligheder i fx EsbjergSilkeborg eller Horsens.

Trænger du til at få mundvandet til at drive allerede nu? Så kan du med fordel tage et smut forbi vores Facebook og Instagram og få en smagsprøve på alt det, du har i vente, når du bestiller take away i Vejle. Her kan du også holde dig opdateret på seneste nyt, events, nye burgere og meget mere. Vi kan dog ikke love, at du ikke bliver sulten allerede efter et besøg på vores sociale medier.